Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Omg, widze ze sprawa laktacji to nie jest nic prostego ;(
U mnie po naciśnięciu prawego sutka wyszła kropelka, z lewego nic
Mam wrazenie ze dodatkowo zaczynaja mnie lekko (.)(.) pobolewac i jakby większe sie zrobiły? Albo mi juz wali na dekiel...
I jeszcze mam ochotę zabić malza i sobie rycze, ot co!!!!! -
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Lara:
Nie zabijaj....
Moze nie zabije, ale bedzie gorąco....
Albo hormony mi buzują albo rzeczywiście juz mi brak słów na zachowanie malza...
Chyba do niego nie dociera ze za pare godzin nasze życie zupełnie sie odmieni...
Ehhh mam dosyc -
LARA- jak to za pare godzin?
Ja tez mam jazdy. Staram sie nei wyladowywac na malzu i za kazdym razem jak mi sie na placz zbiera ot tak bez powodu (a bo leci jakas piosenka, a bo ptaszki swierkaja, a bo tak) to sobei mysle tylko spokojnie, to tylko hormony. -
Pobudka!!
My od przed 6 na cycu, z przerwa na ... 4 zmiany pieluchy, ale cos se ubzdurala, ze ciagnie.tylko z jednej, przy drugiej jeczy wygina sie i placze, to z tamtej odciagnelam i szybko butla (co prawda wiele nie uciagnelam), niech juz sie kladzie, bo przed wizyta chcialam sie umyc/
Milego dnia wszystkim Paniom i prosimy o mocne kciuki, zeby nas juz dzis wypisaliWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:50
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Miałam straszny sen! Śnił mi sie poród, trwał 3 dni skurcze i bóle, ale bez wyraźnego postępu, zadzwonił budzik a tu jeszcze nie był skurczy partych ani nawet jakiegoś sensownego rozwarcia....
masakra
jak tak ma być to ja się wypisuję z tej kolejki
zaraz was doczytam -
Hejo
Zgredzia zaciskam za Was kciuki
Freja o matko co za sen u mnie poród trwał prawie 24 ale żeby 3 dni nie eeeeemozliwe
Ja spijam kawusie bo dopiero wstałam a zocha jeszcze śpi jeszcze z 30 min niech śpi
Miłego spokojnego dzionka życzęFreja lubi tę wiadomość
-
Czytam pomału, widzę, że napięcie rośnie LaRa, Psotka, wdech - wydech, wdech - wydech, tylko spokojnie proszę
Psotka a próbowałaś czosnek i imbir?
Zgredka - trzymam kciuki za Wasz dzisiejszy wypis, laktacja się rozkręci, nie wszystkim w jednym tempie, jednym szybciej innym wolniej, ważne zeby młoda była syta, ale nie dokarmiaj (wiem była wyjątkowa sytuacja)jej bo wtedy twoje (.)(.) nie będą produkować tyle ile potrzeba
co dalej to doczytam, w wolnej chwili, dziś z młodym i z sobą do okulisty, a wcześniej musze zrobić porządki w szafachzgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara - mam nadzieję że na opak się to sprawdzi bo z młodym miałam właśnie podobny poród jak ten w śnie - tyle że cały dzień tak było od 5-6 rano do 20 skurcze i brak rozwarcia dopiero koło 22 jakoś się rozkręciło i młody urodził sie o pierwszej
ale 3 razy tyle to bym nie zniosła
więc niech lepiej nie zdażę na tej piłce poskakać
Malenq - trzymam kciuki za wasze zmaganiaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:07
-
Hej
U mnie noc masakra. Myslalam, ze chociaz jak sie w nocy wymecze i wypoce to rano bedzie lepiej ale jest gorzej. Ide zaraz do apteki kupic jakas herbatke z czarnego bzu albo z lipy, nie wiem co lepsze.
Czosnek i imbir jem czesto. Robilam nawet taka paste specjalna z cytryn, czosnku i imbiru i niestety mnie to nie uchornilo od zlego.
Ale imbir mam i czosnek to jak mnie najdzie to sobie zrobie herbatke z tego do picia.
ZGREDKA - oby was wypisali dzisiaj!
-
LaRa wrote:Malenq, walcz, trzymam za Was kciuki :*
U mnie odliczanie..... 4
Moze Kotka mnie przegoni
jakbym byla zdrowa to bym o to powalczyla. Poszlabym troche po schodach pobiegac, umylabym podlogi na kolanach i meza zbalamucila ale tak to ja nie wyobrazam sobei rodzic
Chyba ze mi przejdzie za dwa dni to moze w sobote czy niedziele dalabym radeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 08:34