Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa ja wlasnie w Twoim okresieobecnym budzilam sie codziennie najczesciej kolo 4. A ja dzis bez przytulania z muszla zdazylam zjesc sniadanie. Teraz czekam az krem na cycki i beben sie wchlonie i ide do roboty.
Mari: no tu sie ukrywamy, ja pisze mniej na ovu bo ogarnieciw dwoch to juz duza sprawamarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuu zgredko.........dwa dni minęły mi na wizytach lekarskich, upuszczaniu krwi, na umawianiu kolejnych wizyt, padłam przed 20stą i tak do 6stej heheheh.....
niedziela to dosadzanie drzewek, grabieniu liści (na przeciwko mojego domu rośnie około 200letni dąb, obok topole i jesiony....a na mojej działce wszystkie liście )....
ostatnio dopada mnie ogromne zmęczenie, spałabym 20h najlepiej.....
na 17.11 mam usg III trymestru i już "przebieram nóżkami"......
a do "planowanego porodu" 80dni........Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 07:40
konwalianka, beszka, Tamka, LaRa, Krokodylica, Nenaaa, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
ale leci ten czas, a usg wyjdzie książowo Malenq!
my dziś dostaliśmy wiadomość od znajomych, że urodzili córeczkę - Antoninę.. starali się o nią 3 lata; a drudzy znajomi na tym samym etapie ciąży co my, także po 3 inseminacjach i in vitro..a udało się naturalnie.. Ci starali się 5 lat, zaczęli przed nami, zanim pomyśleliśmy o Tymku wogóle cuda się zdarzająMalenq, beszka, Tamka, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hejho!
Lara u mnie nie lepiej brzydko, mokro.......bleeeee
Jak tam piesek?
Tamka ja piję rumianek, koper włoski, mięta-melisa dla ciężarnych kupiona w aptece, od czasu do czasu pozwalam sobie na herbate zieloną
Nie wiem co ja to jeszcze miałam pisać, zapomniałam starość nie radość
*******Gang18+*******B -
Lilii dzięki ze pytasz o psa
Wczoraj wyszła mu niedoczynnośc tarczycy, i mogło to spowodować ta zaćmę na oczku. Dzis małż jedzie mierzyć mu ciśnienie, a na jutro mamy umówiona wizytę u veta.
28.10 wizyta u profesora veta w Krakowie i podjęcie decyzji czy Kolo kwalifikuje sie do operacji - koszt 1900 zł
Wczoraj sie popłakałam, bo moja przyjaciółka powiedziała ze samych nas tak nie zostawi i zorganizuje zbiórkę na ta operacje
Tak mnie ścisło w gardle, ze wybuchlam płaczem.Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dzein dobry
Lili, ja wlansie do mamy zadzwonilam i poprosilam by spr. czy u na s w aptece maja miete z melisa dla ciezarnych przydaloby mi sie, bo w nocy kiepsko sypiam...a co ciekawe moj mlodszy synus rowniez dzis kolejna noc nie spal...bo sie bal...duchow itp. rano oczywiscie zmeczony, wiec siedza ze mna w domku. jutro juz do pracy ide, a oni do przedszkola. mam nadz.,ze dzisiejsza noc bedzie lepsza
mi sie jeszcze kiedys o uszy obilo, ze niby szalwi nie wolno pic w ciazy....nie wiem. nigdy takiej potrzeby nie mialam, wiec info nie sprawdzalam.
ale dlaczego melisy niby nie wolno? ja pilam w pierwszej ciazy i wszystko ok bylo...
ja dalej sie mecze z mdlosciami a dzis juz 18 tc i poczatek 5 miesiaca juuuupi i jeszcze tydzien do polowkowego -
Moi sasiedzi maja psa tez z chorymi oczami zrobili operacje za mase kasy w jakims krakowskim superosrodku, oko zaczelo gnic i sie nie uratowalo. Jak jest na jednym oku zacma a drugie zdrowe to bym nic nie robila, nie ze strachu, ze cos moze pojsc nie tak, ale dlatego, ze pies sobie poradzi, bo rozumiem, ze go to nie boli?
-
Beszka, o de melisy to rozmawialam z moja gin, i pytałam czy jakies tbletki na sen moge brac, i powiedziala ze nie, tylko pic melise
wiec wieczorkiem wypijambeszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny