Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq no, nie narzekam.
LaRa a pewnie, jak możesz to nie wyłaź.
Mnie też coś wczoraj jak by brało ale tak łatwo się nie dam.
Dzisiaj w nocy śniło mi się że moja bratowa jest w ciąży, jako że moją ciąże wyśniła mi kuzynka mojego męża, to zadzwoniłam do bratowej i jej opowiadam sen, a ona do mnie "ty wiesz, okres mi się 4 dni właśnie spóźnia". Ciekawe co z tego będzie.Malenq, LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tzry muszkieterki i rzygolinki - kreatywne tu mamusie sa
no rzeczywisice, we 3 idziemy leb w leb
krokodylku, mnie mama zalamuje, bo ona meczyla sie do konca ciazy. ale wymiotowala co chwile. wszystko jej przeszkadzalo. jedynie na piwo miala ochote, kotre wiadomo - nie mogla a w tamtych czasach bezalkoholowego nie bylo
ja to sie trzymam jak leki biore, ale przeciez nie moge ciagle ich brac....poza tym od 3 miesiaca nie wolno ich stosowac, wiec mam nad.z,e niedlugo mi przejdzie.
nam meza sistra zaoferowala, z emozemy fotelik po jej synku dostac...no i fajnie. chetnie bysmy wzieli, ale fotelik jest bez bazy isofix, kotrej tym razme nie chcemy, bo nie mamy miejsca miedzy fotelikami chlopcow - sam fotelik sie zmiesci. no a ten co ona ma, to tak ciezko sie pasami zapina. znalazlam z tej samej firmy z bardzo prostym sposobem mocowania za pomoca pasow, a do tego nie ma problemu by zostawic fotelik w aucie i dziecko jedynie wkladac i wyciagac - pasy sa jakby za fotelikiem i nie przeszkadzaja. musimy sie szybko zdecydowac.
moi synowi dali mi popalic rani. szczegolnie starszak. taka scene przy sniadaniu odstawil, ze do pokoju go wyslalm na ostudzenie emocji i przemyslenie zachowania. pomoglo teraz przekupilam ich bajka a sama pije kawusie w ciszyyyy (wredna matka ze mnie ).Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:uu zgredko.........dwa dni minęły mi na wizytach lekarskich, upuszczaniu krwi, na umawianiu kolejnych wizyt, padłam przed 20stą i tak do 6stej heheheh.....
niedziela to dosadzanie drzewek, grabieniu liści (na przeciwko mojego domu rośnie około 200letni dąb, obok topole i jesiony....a na mojej działce wszystkie liście )....
ostatnio dopada mnie ogromne zmęczenie, spałabym 20h najlepiej.....
na 17.11 mam usg III trymestru i już "przebieram nóżkami"......
a do "planowanego porodu" 80dni........
80 dni powiadasz???? uuuulala pięknie!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari skarbie cały czas 3mam mocno kciuki i czekam na Ciebie i inne dziewczyny...
niop i wiem co czujesz......ja staram się nie wpadać w słowo....
ja czuję się ok, Kosia chyba też od ponad godziny "coś kombinuje przy moim pępku" hehehe
a co u Ciebie???
ps. jak ja uwielbiałam PIKACHU:)marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Mari, czekamy tu na Ciebie! I zaglądaj do nas jak często Ci się podoba!
Siedzę w poczekalni u ginki, ma godzinę obsuwy... Buty mi przemokły, wywiało mnie okrutnie, pogoda beznadziejna
Dziś zaczęłam 19 tydzień... Jak ten czas zasuwa! Niedługo urodzi się nasze pierwsze wątkowe maleństwo Malenqiej! Ehh
Malenq, Yasmin, marissith, beszka, LaRa, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith, Kochana jeżeli nie przeszkadzają Ci ciążowe wywody i bóle to zostań z nami. Każda z nas była owulantką i pamięta doskonale co i jak tutaj też możesz zapytać o wątpliwości lub pożalić się... Pomożemy
Nasz dwójka też całkiem nieźle się czuje. Nawet mogłabym rzec bardzo dobrze odkąd dzidzia się obróciła nasza współpraca jest o wiele lepsza.
Ja jestem w trakcie odgracania pokoiku dla dziecka. Idzi nam powolutku, bo małż pracuje po 12 h i ma wolne co kilka dni, a ja nie tykam się cięższych robót lub na wysokościach więc sie ciągnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 13:18
marissith, Malenq, Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mari czekamy tu na Ciebie i na wszystkie pozostałe dziewczynki.
Ja na różowej czytam na bieżąco ale nie zawsze się wypowiadam.
Tamka tylko się nie pochoruj!!! Jak wrócisz to od razu kocyk i herbatka z miodkiem.marissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny