X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do tatusia mój już w szpitalu przełamał strachy i dostał małą od pielegniarki na rece z tekstem no teraz pana rola :P

Malenq, MANIEK, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Składalyscie dokumenty do becikowego? Jak tak to ktory PIT nalezy przedstawić? 2013 czy 2014????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2013

LaRa lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek bedzie ok, moj Radzio ostatnio otarl sie o hipotrofie a dzis sie dowiedzialam ze nadrobil do sredniej!

Moj chlop ambicjonalnie podszedl i chodzil na sr z wlasnej woli, rodzimy razem chociaz nie wiem na ile on chce byc przy tym a na ile jest przekonany ze to jego obowiazek ;)

A po wizycie: maly glowka w dol, anatomia idealna, szyjka zamknieta, na ktg leciutkie skurcze przepowiadajace. Tetno malego w normie, podnosilo sie jak mu nucilam piosenki :)
    Waga 1827g, nogi dlugie, chudy brzuszek. Zdjec nie dalo sie zrobic bo menda sie zaslonila cala raczkami i... stopami :) Zbój mały.

Malenq, LaRa, Pati Belgia, MANIEK, Yasmin, zgredka, Blondik, Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela odezwij się hop hop.....potrzebuje porady co do wielorazowek..... Plisssssssss napisałam w Twoim wątku....

• LaRa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z Tamka, Nenaa i innymi zapracowanymi mamusiami???

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka nie trzymam sadzonek na zewnatrz. Bylo cieplo i slonecznie to je weranduje :) ale na noc obowiazkowo do srodka!

Ano wlasnie, czekam na nowe fotki jak malce rosna! Malenq, ciebie sie tez to tyczy :)

Malenq lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: Hela polecalam takie na allegro, co maja wkład weglowy, o chyba tu jest aukcja. Ja zamierzam
    kupic

http://allegro.pl/show_item.php?item=5201661877

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu no ja chce się juz przerzucić na wielorazowki, mam dość pampersow, a mała juz jednostajnie zużywa, nie mam niespodzianek w postaci kupki non stop...wiec wielorazowki będą wnsam raz...
    Tylko ja nic nie wie!, ile sztuk mi na początek potrzeba, ile wkładów itp.

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Widze, ze watek z dziecmi w roli glownej dzis :-) fajnie Wam, ze juz macie dzieciaczki przy sobie :-)
    Ja bylam u gina dzis. Roxane to nadal Roxane potwierdzona w 100%. Wywalila psioszke totqlnie. Wqzy 560 g. Serduszko, zaladek, mozg prawidlowo sie rozwija. Gin powiedzial, ze bedzie bardzo aktywnym maluchem :-) ale faktycznie ma chy a racje bo Marcel byl spokojniejszy w brzuszku. Marcel zachwycony. Nie mogl sie napatrzec jak mala raczka machala :-) policzyl nawet paluszki z ginem :-)

A poza tym kupilam dzis sadzonki pomidorow czerownych I zoltych, sadzonki salaty, selera I poetruszki. Do tego od przyjaciolki dostalam sadzonki truskawek wiec jutro czeka mnie masa pracy. Mama do mnie przyjedzie, zeby mi pomoc :-)

Spokojnej nocki kochane :-)

Malenq, LaRa, Nieukowa, beszka, Yasmin, PsotkaKotka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam otulaczy z Mila i jako wkład tetrówek. Mam 6 otulaczy i 50 tetrówek. Otulacz wymieniam różnie ale raczej po około 5 zmoczeniach (tak też radzi producent) potem to pralki. A pieluszki płukam i moczę w wiaderku z przykrywką.

A ja mam pyt do Ciebie Malenq. Ile kupek robi Kosia w tygodniu? U nas zaczęło sie robienie kupki co 3-4 dni ale widzę że ją wtedy męczą gazy okropnie. Mocniej niż jak robiła co dzień i nie wiem. Jak sie oczyści to oczywiście ulga. A niby to normalne że na cycu nawet raz na tydzień.

Malenq lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek!odmjakiegos miesiąca Kosia w czwartki i w niedziele robiła kupkę, pierdzioszki straszne w międzyczasie opuszczała...widziałam jak się męczy i zaczełam podawać co drugi dzień Trilac plus ten probiotyk i mała od tamtego!czasu kupka raz dziennie....
    Jak poznajesz ze tetra jest zasiusiana??? I czy nie odparzeń????! Jak często zmieniasz pieluszkę???

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę koniecznie spróbować tego Trilac. Dzięki

zaglądam do pieluszki gdy widze że mała się wierci (Kinga akurat nie sygnalizuje tego płaczem) lub jesli nie sygnalizuje sama to max co 2h. Ale na noc zakładam pampesa i na wyjścia z domu również. Nie ma odparzeń jak na razie. Kremuje pupkę kremem f18

Otulacze mila "rosną"razem z dzieckiem. Mają pełno zatrzasków umożliwiających upięcie majteczek od S do L

Malenq lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    My po pierwszej nocy w domu, mała się budzila o 1, o 2 i ssaka z przerwami do 4 i znowu o 5 ;( ale nie czuje mega zmęczenia..
    Ale dziś muszę ja wybudzać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 07:32

Yasmin, LaRa, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej gangsterki.

Piekna ppgoda nadal sie utrzymuje. Poprawia humor :-)

Milego dnia :-)

zgredka, Malenq lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie pogoda się pochrzaniła, od nocy mam migrenę, wiec bedzie chyba padać

z dobrych wieści: odebrałam wczoraj wyniki testu PApp-a, ryzyko trisomii 21, 18, 13 zmalało u nas do 1;20tyś

uffffffffffffff :) no to teraz luzik, czas zacząć nabierać masy :)

Pati- super wieści po wizycie :)
    jak ja bym już chciała znac pleć :)

Pati Belgia, zgredka, Yasmin, Malenq, Nieukowa, MANIEK, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane co tam z wielorazowkami?

zaraz doczytam reszte ;)

kochane wstrzymajcie sie chwilke bo tak jak pisalam bede zamawiac prosto od producenta dam wam zdjecia i wybierzecie sobie wzory ;)

co do technicznych spraw to ja polecilambym tylko bambusowo weglowe a sprzedaje je tylko jedna osoba i za cene 32,9

mam ich 16 i spokojnie wystarcza na dwa prania w tygodniu, pranie we wlasnym proszku dawalam przepis z olejkiem z drzewa herbacianego
    wkladki tez tylko bambusowo weglowe bo sa 2x bardziej chlonne niz te z mikrofibry
    ja swoje pieluszki te ktore mialam z mikroifibry juz sprzedalam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:19

Malenq lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik czas zebys zaczela sie cieszyc z ciazy a nie martwic :-) ja na okreslenie plci tez czekalam bo mala ciagle miala nozki skrzyzowane :-) kiedy masz wizyte?

Nieukowa lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w maju dopiero, wtedy już powinien coś wypatrzyć...

helenkq, Pati Belgia lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec kochane jesli ktoras chce pieluszki to pisac teraz bo fakt ze trzeba bedzie poczekac ze 2-3 tygodnie ale napewno beda tansze

zgredka wlasnie takie wkladki mam ;) i czemu mała musisz wybudzac? karmisz cycem czy mlekiem z butli teraz?

co do otualczy owszem tez fajna sprawa, tylko ze jednak wiecej prania jest z tetra, a ja przy 3 dzieci juz i tak mam tego duzo ;D
    i wkladki zajmuja duzo mniej miejsca na suszarce ;)

tylko chyba taniej troszke chociaz niewiele bo wkladka okolo 8-10 zl a 3 tetry to tez tyle ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:37

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
‹‹ 748 749 750 751 752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ