Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maniek bedzie ok, moj Radzio ostatnio otarl sie o hipotrofie a dzis sie dowiedzialam ze nadrobil do sredniej!
Moj chlop ambicjonalnie podszedl i chodzil na sr z wlasnej woli, rodzimy razem chociaz nie wiem na ile on chce byc przy tym a na ile jest przekonany ze to jego obowiazek
A po wizycie: maly glowka w dol, anatomia idealna, szyjka zamknieta, na ktg leciutkie skurcze przepowiadajace. Tetno malego w normie, podnosilo sie jak mu nucilam piosenki
Waga 1827g, nogi dlugie, chudy brzuszek. Zdjec nie dalo sie zrobic bo menda sie zaslonila cala raczkami i... stopamiZbój mały.
Malenq, LaRa, Pati Belgia, MANIEK, Yasmin, zgredka, Blondik, Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgredziu no ja chce się juz przerzucić na wielorazowki, mam dość pampersow, a mała juz jednostajnie zużywa, nie mam niespodzianek w postaci kupki non stop...wiec wielorazowki będą wnsam raz...
Tylko ja nic nie wie!, ile sztuk mi na początek potrzeba, ile wkładów itp. -
Hej. Widze, ze watek z dziecmi w roli glownej dzis
fajnie Wam, ze juz macie dzieciaczki przy sobie
Ja bylam u gina dzis. Roxane to nadal Roxane potwierdzona w 100%. Wywalila psioszke totqlnie. Wqzy 560 g. Serduszko, zaladek, mozg prawidlowo sie rozwija. Gin powiedzial, ze bedzie bardzo aktywnym maluchemale faktycznie ma chy a racje bo Marcel byl spokojniejszy w brzuszku. Marcel zachwycony. Nie mogl sie napatrzec jak mala raczka machala
policzyl nawet paluszki z ginem
A poza tym kupilam dzis sadzonki pomidorow czerownych I zoltych, sadzonki salaty, selera I poetruszki. Do tego od przyjaciolki dostalam sadzonki truskawek wiec jutro czeka mnie masa pracy. Mama do mnie przyjedzie, zeby mi pomoc
Spokojnej nocki kochaneMalenq, LaRa, Nieukowa, beszka, Yasmin, PsotkaKotka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja używam otulaczy z Mila i jako wkład tetrówek. Mam 6 otulaczy i 50 tetrówek. Otulacz wymieniam różnie ale raczej po około 5 zmoczeniach (tak też radzi producent) potem to pralki. A pieluszki płukam i moczę w wiaderku z przykrywką.
A ja mam pyt do Ciebie Malenq. Ile kupek robi Kosia w tygodniu? U nas zaczęło sie robienie kupki co 3-4 dni ale widzę że ją wtedy męczą gazy okropnie. Mocniej niż jak robiła co dzień i nie wiem. Jak sie oczyści to oczywiście ulga. A niby to normalne że na cycu nawet raz na tydzień.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotek!odmjakiegos miesiąca Kosia w czwartki i w niedziele robiła kupkę, pierdzioszki straszne w międzyczasie opuszczała...widziałam jak się męczy i zaczełam podawać co drugi dzień Trilac plus ten probiotyk i mała od tamtego!czasu kupka raz dziennie....
Jak poznajesz ze tetra jest zasiusiana??? I czy nie odparzeń????! Jak często zmieniasz pieluszkę???
-
Muszę koniecznie spróbować tego Trilac. Dzięki
zaglądam do pieluszki gdy widze że mała się wierci (Kinga akurat nie sygnalizuje tego płaczem) lub jesli nie sygnalizuje sama to max co 2h. Ale na noc zakładam pampesa i na wyjścia z domu również. Nie ma odparzeń jak na razie. Kremuje pupkę kremem f18
Otulacze mila "rosną"razem z dzieckiem. Mają pełno zatrzasków umożliwiających upięcie majteczek od S do LMalenq lubi tę wiadomość
-
Hejo,
My po pierwszej nocy w domu, mała się budzila o 1, o 2 i ssaka z przerwami do 4 i znowu o 5 ;( ale nie czuje mega zmęczenia..
Ale dziś muszę ja wybudzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 07:32
Yasmin, LaRa, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
u mnie pogoda się pochrzaniła, od nocy mam migrenę, wiec bedzie chyba padać
z dobrych wieści: odebrałam wczoraj wyniki testu PApp-a, ryzyko trisomii 21, 18, 13 zmalało u nas do 1;20tyś
uffffffffffffffno to teraz luzik, czas zacząć nabierać masy
Pati- super wieści po wizycie
jak ja bym już chciała znac plećPati Belgia, zgredka, Yasmin, Malenq, Nieukowa, MANIEK, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
hejka kochane co tam z wielorazowkami?
zaraz doczytam reszte
kochane wstrzymajcie sie chwilke bo tak jak pisalam bede zamawiac prosto od producenta dam wam zdjecia i wybierzecie sobie wzory
co do technicznych spraw to ja polecilambym tylko bambusowo weglowe a sprzedaje je tylko jedna osoba i za cene 32,9
mam ich 16 i spokojnie wystarcza na dwa prania w tygodniu, pranie we wlasnym proszku dawalam przepis z olejkiem z drzewa herbacianego
wkladki tez tylko bambusowo weglowe bo sa 2x bardziej chlonne niz te z mikrofibry
ja swoje pieluszki te ktore mialam z mikroifibry juz sprzedalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:19
Malenq lubi tę wiadomość
-
wiec kochane jesli ktoras chce pieluszki to pisac teraz bo fakt ze trzeba bedzie poczekac ze 2-3 tygodnie ale napewno beda tansze
zgredka wlasnie takie wkladki mami czemu mała musisz wybudzac? karmisz cycem czy mlekiem z butli teraz?
co do otualczy owszem tez fajna sprawa, tylko ze jednak wiecej prania jest z tetra, a ja przy 3 dzieci juz i tak mam tego duzo
i wkladki zajmuja duzo mniej miejsca na suszarce
tylko chyba taniej troszke chociaz niewiele bo wkladka okolo 8-10 zl a 3 tetry to tez tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:37