Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PsotkaKotka wrote:nic nie biore. Nospa pomoze? Kurde najgorsze to to ze nei wiem czy to juz czy nie. Bo jak juz to nei bede niczym hamowac.
Ale po wannie ci nie przeszlo w sensie ze w wannie bolalo czy jak wyszlas z wanny powinno przejsc a nie przeszlo?
Kotka: koleżanką poradziła mi, żeby wziąć nospe i iść do wanny, a jak nienprzejdzie znaczy, ze to nie przepowiadając a poród, tak tez było, po wyjściu z wanny częstotliwość skurczy nie zmniejszyła się, zrobiła się wtedy co 3-5 min..
Nospa to w ogóle nie zadziałała
Ari: a ja sobie specjalnie kupowała gacie xxl, żeby na brzucha zakładać, ale ja brzucha miałam zima, wiosna nastała z narodzinami malej,
Którą zaraz pobudzenia do szamanka, żeby na spacer najedzonym wyjść
-
No Kotka trzymam mocno kciuki bo coś mi się wydaje że to już
Blondiku ja już jestem po pierwszej becie 116Drugą robię jutro wię bardzo Was proszę trzymajcie kciuki
Freja, Nieukowa, Misi@, Arienna, LaRa, Blondik, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kotka kibicuję! Dasz radę!
Ja się witam razem z Radziem z końcem 33tc
Anuśka to ty mi chyba robiłaś OPR jak panikowałam że beta mi wolno rośnie ;>
To teraz zaciśnij zęby i czekaj na jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 12:49
Lili83, Misi@, Malenq, LaRa, Blondik, PsotkaKotka, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nieukowa tak to ja
A teraz sama panikuję
Ehhh... Chyba się zdrzemnę, jejku jaka ja jestem śpiąca ostatnio
PS Super brzusiospij kochana ile wlezie
Nieukowa- piękny brzusio
a pan doktor wczoraj mi tak poprawił humor, bo ja mu powiedziałam że zdaję sobie sprawę że może gorzej być widać przez tłuszczyk to on do mnie: aniołku co Ty opowiadasz jesteś, pięknie kobieca nie odejmował bym Ci ni grama tak ładnie wyglądasz, szczególnie w ciążyaż mi się ciepło koło serca zrobiło, wiem że facet po 50 ma inny gust
ale strasznie miło takie rzeczy się słucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 14:28
Blondik, PsotkaKotka, Pati Belgia, Anuśka, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A moja Anna przykleiła sie do (.)(.) i nie odpuszcza
musimy lekko nabrać g do jutra i uciekamy do domku
zgredka, Pati Belgia, Nieukowa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No wiec tak. Siedzialam w wannie 30min i mialam tam dwa skurcze. Jak wyszlam to poszlam od razu do lozka i udalo mi sie przespac godzine poczym zowu wyrwal mnie ze snu skurcz. Juz nie moglam zasnac bo co mniej wiecej 10min mnie spina i tak boli ze sie napewno przy tym spac nie da
.
-
Witam
Jesteś w 31 tygodniu ciąży
(30 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Wiek płodu: 28 tydzień
Data porodu:
2 lipca 2015
(pozostało 70 dni)
a juz to juz o matko
Kotka trzymam kciuki cos czuje ze jeszcze dziś pojedziesz na IP
Larus dobrze niech zajada
Anuśka zaciskam kciuki za jutrzejsza bete
ja miałm wariacki dzien jeszcze szwagra do nas przywiozłamAnuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
No i niech się ładnie przykleja
Ja po dłuższym spacerze, mała cały przespała na szczęście, a i po powrocie śpi, potem pewnie da mi do wiwatu
Moj wrocil z roboty kiedy ja juz gryczanke na gazie i warzywa tez miala!, a kotlety szykowały się na patelnie a on, żeby zjadł mizerie tak mu się marzy, to mu powiedziała, ze ja nie umiem, jak sobie zrobi to będzie, więc poleciał do warzywnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:47
-
Witam dziewczęta
My po usg bioderek wszystko dobrze dowodzenie prawidłowe mala była grzeczniutkaa teraz spi na brzuszku
Yasminko super ze zaklejona ta przepuklinka. Nareszcie. Mozesz zostac nsza specjaliska nie mam nic przeciwko
Lara powodzonka z Anusia
Malenq łącze się w bólu ja też jak zombie chodzę ostatnio mąż w delegacji i jestem cóż zmęczona ale spoko damy rade
Kotka trzymam kciuki żeby szybko poszło bez przedłużania!
Anuska również kciukam za betę i Misi@ za wizytę czekam na wieści
Ari gratuluje kopniaczkow
Nieukowa fajny domek ma Radziu
I jak resztę do czytam to może coś odpowiem jak zdążęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 16:22
zgredka, Anuśka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Konwi w sytuacji awaryjnej podawalam czopika glicerynowego i zmiana mleka ale ty karmisz piersią chyba a no i koperek ale co pomogło nie wiem fakt teraz regularnie 1-2 kupki dziennie.
Yas współczuję Tobie i Kinia strasznie! I życzę żeby się wreszcie poukladalo ♡konwalianka lubi tę wiadomość