Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rytuały....hm.... znam kilka ale chyba nie o te chodzi
ale tak poważnie to dobrze ze jesteście, przynajmniej będę wiedzieć o co chodzi
chęć "pomocy" teściowej wzbudziła we mnie dodatkową energię napędzaną hasłem "JA WAM WSZYSTKIM POKAŻĘ" doprowadzę mieszkanie do takiego błysku że będzie im łyso
a małż dostanie instrukcję obsługo domu i spis co gdzie pochowałam
zaczęłam puszczać dzidziusiowi muzykę , póki co tak ogólnie bez słuchawekmyślicie że ballady zespołów typu Metallica , Kat czy np Beesech mogą być?
niech dzidzia słucha klasyki
teraz leci składanka najlepszych rockowych ballad wszech czasów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:14
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:zaczęłam puszczać dzidziusiowi muzykę , póki co tak ogólnie bez słuchawek
myślicie że ballady zespołów typu Metallica , Kat czy np Beesech mogą być?
niech dzidzia słucha klasyki
teraz leci składanka najlepszych rockowych ballad wszech czasów
Ja w pierwszej ciąży słuchałam namiętnie Metallica i wyobraźcie sobie że kiedyś gościliśmy się z tygodniową Zuzią u znajomych i bardzo płakała i nie mogła usnąć. Znajomy grał na pianinie więc poprosiłam o Nothing Else Matters. Było tak głośno że sąsiedzi z góry przyszli z awanturą że mają małe dziecko, a nasz Zuza spała cały czas jak znajomy grałNiestety nie mógł przestać bo się budziła
Biedroneczka83, Arienna, Blondik, Freja, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja puszczałam DŻEM i tylko przy nim do 1,5m uspypiała heheh teraz przerzuciliśmy się na coś bardziej dziecięcego...kołystanki:) misie, szumisie, gwiazdy i kotki - takie tam w sam raz dla dorosłych o 20stej do snu hehehe
Anuśka, Arienna lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:
Lili jak tam Leoś?Kinga ma bóle zw z przepukliną, kolką z nietolerancje laktozy
Yas Leos ma sie dobrze:)wazy juz 4140 g:)uwielbia cyca mamy mogly przy nim siedziec na okragło a i robi sobie z niego poduszeczke do spania;)wlasnie wybieramy sie na spacerek trzeba korzystac z pogody;)
co do cwiczen to glownym celem moim jest wygospodarowanie czasu dla starszaka tak sam na sam bo w domu jest to niemozliwe dlatego myslalam o rowerze takie wycieczki 2,3 razy w tygodniu:)maz zostanie z malym a my w droge tylko nie chce sobie zaszkodzic stad to pytanie;)
a to nasz mały szkrab:)
biedna Kinia takie male istotki a juz tak cierpia:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:59
Blondik, Malenq, Yasmin, Pati Belgia, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:Pati a powtorzenie klasy nie jest mozliwe?
Dziewczyny bardzo ale to bardzo chce Wam podziękować za Wasze wsparcie... Bardzo duzo mi to daje.... Jesteście WIELKIE!!!
A tak wogole dzwonili juz z Make a Wish i mamy sie przygotować na 5 maja. Narazie nie wiem czy to juz ten dzien spełnienia marzenia ale chyba takpowiedzieli, ze rano mamy być gotowi. Sebastian, mama, tata i ja
ale czad
Edit: 3 maja w niedziele a nie 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 13:45
Blondik, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:A tak wogole dzwonili juz z Make a Wish i mamy sie przygotować na 5 maja. Narazie nie wiem czy to juz ten dzien spełnienia marzenia ale chyba tak
powiedzieli, ze rano mamy być gotowi. Sebastian, mama, tata i ja
ale czad
Edit: 3 maja w niedziele a nie 5
A jakie życzenie będą spełniać? -
Anuska: tez myślałam, ze karmienie in public jest fee, ale skrylam się na końcu ciemnego korytarza i widać mi było 1 cm skory a w ogóle byłam tyłem do ludzi i poszło
Po wizycie położnej nie mamy juz kikutka? Teraz mam psikac octeniseptem,mala juz wazy 2580 wiec jest git
Anuśka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Anuska: tez myślałam, ze karmienie in public jest fee, ale skrylam się na końcu ciemnego korytarza i widać mi było 1 cm skory a w ogóle byłam tyłem do ludzi i poszło
Po wizycie położnej nie mamy juz kikutka? Teraz mam psikac octeniseptem,mala juz wazy 2580 wiec jest git -
jestemy byłysmy w pepcko i Zuza ma pierwszy "stanik " w kompelcie z majtkami hehe taki na szeleczkach ala taka bluzeczka krótka hehe ale szczzelsiwa, plus bluzeczke "najlepsza śiostra na zawsze" i skarpetki z kotkiem a szł zrobiła kosmetyczka a właściwie pudełeczko dwpietrowe z cieniami dla dzieci
zgredka, Arienna, MANIEK, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
no tak kobietka mała już z niej
fajnie
Biedroneczko- powiem Ci tak, nie mniej wyrzutów sumienia, bo czas Twojej ciąży przez takie babskie wypady będzie bardzo mile wspominaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 16:28
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
A ja tez byłam w pepco, patrzylam na ubranka 0-3 m, ale na moją to jeszcze dużo za duże..
Po obiedzie pije inke, a mój śpi z małą za co chce go ubić, bo z tamtą (starszą) też spał i ona 8latka nadal chce z nim sypiać (czy spać jak kto woli)...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hehe zgredzia to masz problem
ja póki co nie spalam z mala w jednym łóżku jakoś tak z obawy ze ja czy mąż możemy jej krzywdę zrobić.
Ari do studni babętez mam psa w domu no fakt nie ma długiej sierści ale klaki u tak są a jak komuś nie pasuje niech nie przychodzi, położna nie komentowała.
Kurcze ciekawe co z Kotka... -
Pati Belgia wrote:Nie wiem jakie wybrali ale wydaje mi sie, ze gitare elektryczna
Anusia gratuluje bety. Widzisz, nie bylo sikac na wadliwe testy
Super że spełnią jego życzenieBardzo się cieszę
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość