SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://metro.gazeta.pl/Portfel/1,126512,14859989,Lekarze_zalecaja_witamine_i_zapominaja_o_receptach.html

Kroko witaminy w płynie

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rytuały....hm.... znam kilka ale chyba nie o te chodzi ;) ale tak poważnie to dobrze ze jesteście, przynajmniej będę wiedzieć o co chodzi :P

chęć "pomocy" teściowej wzbudziła we mnie dodatkową energię napędzaną hasłem "JA WAM WSZYSTKIM POKAŻĘ :P " doprowadzę mieszkanie do takiego błysku że będzie im łyso :P a małż dostanie instrukcję obsługo domu i spis co gdzie pochowałam :P

zaczęłam puszczać dzidziusiowi muzykę , póki co tak ogólnie bez słuchawek :D myślicie że ballady zespołów typu Metallica , Kat czy np Beesech mogą być? :P niech dzidzia słucha klasyki :D teraz leci składanka najlepszych rockowych ballad wszech czasów :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:14

Yasmin lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    zaczęłam puszczać dzidziusiowi muzykę , póki co tak ogólnie bez słuchawek :D myślicie że ballady zespołów typu Metallica , Kat czy np Beesech mogą być? :P niech dzidzia słucha klasyki :D teraz leci składanka najlepszych rockowych ballad wszech czasów :D

Ja w pierwszej ciąży słuchałam namiętnie Metallica i wyobraźcie sobie że kiedyś gościliśmy się z tygodniową Zuzią u znajomych i bardzo płakała i nie mogła usnąć. Znajomy grał na pianinie więc poprosiłam o Nothing Else Matters. Było tak głośno że sąsiedzi z góry przyszli z awanturą że mają małe dziecko, a nasz Zuza spała cały czas jak znajomy grał :) Niestety nie mógł przestać bo się budziła :D

Biedroneczka83, Arienna, Blondik, Freja, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie hormony buzują i własnie sie poryczałam :( nie wiem jakies mam poczucie ze za mało czsu Zuzi poświecam zabieram ją po przedszkolu na spacer

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja puszczałam DŻEM i tylko przy nim do 1,5m uspypiała heheh teraz przerzuciliśmy się na coś bardziej dziecięcego...kołystanki:) misie, szumisie, gwiazdy i kotki - takie tam w sam raz dla dorosłych o 20stej do snu hehehe

Anuśka, Arienna lubią tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:

Lili jak tam Leoś? :) Kinga ma bóle zw z przepukliną, kolką z nietolerancje laktozy

Yas Leos ma sie dobrze:)wazy juz 4140 g:)uwielbia cyca mamy mogly przy nim siedziec na okragło a i robi sobie z niego poduszeczke do spania;)wlasnie wybieramy sie na spacerek trzeba korzystac z pogody;)
    co do cwiczen to glownym celem moim jest wygospodarowanie czasu dla starszaka tak sam na sam bo w domu jest to niemozliwe dlatego myslalam o rowerze takie wycieczki 2,3 razy w tygodniu:)maz zostanie z malym a my w droge tylko nie chce sobie zaszkodzic stad to pytanie;)

a to nasz mały szkrab:)

d365c361b4cac8cdm.jpg

biedna Kinia takie male istotki a juz tak cierpia:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:59

Blondik, Malenq, Yasmin, Pati Belgia, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra 10 minut przerwy na kawę, potem mały spacer z pieskiem i sprzątam dalej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 13:01

ewebii4.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    Pati a powtorzenie klasy nie jest mozliwe?
    Lili nie ma takiej opcji bo on w następnym roku tez nie wróci jeszcze do szkoły od września. Może około stycznia... Oni sie boja, ze przez leczenie jest za bardzo obciążony psychicznie i fizycznie... Przykre to ale nie wiem juz co bedzie dla niego dobre....

Dziewczyny bardzo ale to bardzo chce Wam podziękować za Wasze wsparcie... Bardzo duzo mi to daje.... Jesteście WIELKIE!!!

A tak wogole dzwonili juz z Make a Wish i mamy sie przygotować na 5 maja. Narazie nie wiem czy to juz ten dzien spełnienia marzenia ale chyba tak :-) powiedzieli, ze rano mamy być gotowi. Sebastian, mama, tata i ja :-) ale czad :-)

Edit: 3 maja w niedziele a nie 5 :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 13:45

Blondik, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    A tak wogole dzwonili juz z Make a Wish i mamy sie przygotować na 5 maja. Narazie nie wiem czy to juz ten dzien spełnienia marzenia ale chyba tak :-) powiedzieli, ze rano mamy być gotowi. Sebastian, mama, tata i ja :-) ale czad :-)

Edit: 3 maja w niedziele a nie 5 :-)

A jakie życzenie będą spełniać?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska: tez myślałam, ze karmienie in public jest fee, ale skrylam się na końcu ciemnego korytarza i widać mi było 1 cm skory a w ogóle byłam tyłem do ludzi i poszło ;)

Po wizycie położnej nie mamy juz kikutka? Teraz mam psikac octeniseptem,mala juz wazy 2580 wiec jest git

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Anuska: tez myślałam, ze karmienie in public jest fee, ale skrylam się na końcu ciemnego korytarza i widać mi było 1 cm skory a w ogóle byłam tyłem do ludzi i poszło ;)

Po wizycie położnej nie mamy juz kikutka? Teraz mam psikac octeniseptem,mala juz wazy 2580 wiec jest git
    Ale rośnie ekspresowo :D

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestemy byłysmy w pepcko i Zuza ma pierwszy "stanik " w kompelcie z majtkami hehe taki na szeleczkach ala taka bluzeczka krótka hehe ale szczzelsiwa, plus bluzeczke "najlepsza śiostra na zawsze" i skarpetki z kotkiem a szł zrobiła kosmetyczka a właściwie pudełeczko dwpietrowe z cieniami dla dzieci :P

zgredka, Arienna, MANIEK, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak kobietka mała już z niej :) fajnie :)

Biedroneczko- powiem Ci tak, nie mniej wyrzutów sumienia, bo czas Twojej ciąży przez takie babskie wypady będzie bardzo mile wspominać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 16:28

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tez byłam w pepco, patrzylam na ubranka 0-3 m, ale na moją to jeszcze dużo za duże..

Po obiedzie pije inke, a mój śpi z małą za co chce go ubić, bo z tamtą (starszą) też spał i ona 8latka nadal chce z nim sypiać (czy spać jak kto woli)...

Pati Belgia lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki bety 524 :D Rośnie :)

Smoczyca1, Pati Belgia, LaRa, Arienna, MANIEK, zgredka, Yasmin, Lili83, Nieukowa, Biedroneczka83, Misi@, Blondik, Malenq, justta, Krokodylica, Freja lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe zgredzia to masz problem ;) ja póki co nie spalam z mala w jednym łóżku jakoś tak z obawy ze ja czy mąż możemy jej krzywdę zrobić.
    Ari do studni babę ;) tez mam psa w domu no fakt nie ma długiej sierści ale klaki u tak są a jak komuś nie pasuje niech nie przychodzi, położna nie komentowała.
    Kurcze ciekawe co z Kotka...

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia polubilam za inke bo tez bym chetnie sie teraz napila ale niestety nie ma mnie w domu :-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mam wyniki bety 524 :D Rośnie :)
    Brawo brawo :) ściskam. Mocnialachno ♡

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A jakie życzenie będą spełniać?
    Nie wiem jakie wybrali ale wydaje mi sie, ze gitare elektryczna :-)
    Anusia gratuluje bety. Widzisz, nie bylo sikac na wadliwe testy ;-)

Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Nie wiem jakie wybrali ale wydaje mi sie, ze gitare elektryczna :-)
    Anusia gratuluje bety. Widzisz, nie bylo sikac na wadliwe testy ;-)
    No uspokoiłam się :D
    Super że spełnią jego życzenie :) Bardzo się cieszę :)

Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 775 776 777 778 779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ