Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej Anuska wspaniałe wieści
Pati hmm a może powiedz bratu ze teraz można przecież studiować w każdym wieku w zasadzie im się jest starszym tym uczenie -studiowanie sprawia więcej radości... Niech sobie zaplanuje co go interesuje.. A może coś zmieni... Może takie pocieszenie cis pomoże...
Ari co za babsztyl jak jej przeszkadza to niech nie przychodzi. A w swoim domu to niech robi co chce.
Ciekawe jak Psotka się trzyma... Strasznie jestem ciekawa jak jej wrażeniaAnuśka, Pati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość
Maniek
-
hehe ona nie przychodzi, to ja byłam u niej bo potrzebowałam podpisu pod pismem, po moim trupie będę u nich mieszkać po porodzie
kurcze też jestem ciekawa co u KotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 17:28
-
No to sie uśmiałam Yas..... Hahaha.... Ty i ćwiczenia???? Chyba kostek... Chudzina Ty....
My śpimy, właśnie ogarnelam godzinna drzemkę, maluszek spi, i nie chce jej budzić.
Kurcze usnęłam w trakcie pisania postaYasmin, Biedroneczka83, Misi@, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa fajny brzuś.
Misia... jak się czyta na jakich lekarzy trafiasz to aż ma się ochotę im z dyni zasunąć. Kochana wierzę że się boisz, to nic dziwnego, trzymam mocno kciuki za Was!!!
Ja prałam w Dzidziusiu, jak dla mnie bardzo fajny.
Anuśka ja miałam "wiecznego kaca" pod koniec ciąży - w 9 miesiącu.
Lara ja polecam mleko Hipp. Nan nie kupuj - po nim są duże problemy z kupami.
Z rozmiarami ciuszków nie wyczujesz, bo są totalnie niewiarygodne, czasami mam wrażenie że każda firma naszywa te rozmiary wedle własnego widzi mi się. Czasami 56 jest większe od 62.Więc na wyczucie. Ja do tej pory nieraz mam problem z dopasowaniem rozmiaru, moja przy urodzeniu miała 57cm, teraz na pewno ma więcej a dużo ciuszków 56 jeszcze jej zakładam, więc te rozmiary są takie pokićkane.
Pati przykro mi z powodu brata ale najważniejsze aby wyzdrowiał, reszta to pikuś.
Yasmin, zgredka, ja karmię mm i potrzebuję samą wit D, bez K.
Malenq dzięki za link.
cdn.Pati Belgia, Misi@, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Krokuś podajesz 400 nie? http://www.doz.pl/apteka/p65021-D-Vitum_Witamina_D_dla_niemowlat_kapsulki_twist-off_48_szt.
Lili ale szybko Leoś rośnie!!! super jest
Pati fajnie z tym make a wish
Laruśno co
Anuśka brawo kochanaPati Belgia, Anuśka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Widzę że od Kotki zero wieści póki co ;/
Anuśka a ty już się nie denerwujMi ta beta tak ładnie nie przyrastała! Te bliźniaki w sumie mogą być na rzeczy
Albo wyjątkowo dorodny Przemuś
Ari mam wrażenie, że teściowe po to są, żeby wkurzać.
Kurde czytam sobie teksty o sposobach na łatwy poród fundacji "rodzić po ludzku" i mam wrażenie że w PL wszystko jest robione źle: źle bo każe się przeć kobietom na wdechu, źle bo się nacina, źle bo się nie pozwala rodzić w dowolnej pozycji, źle bo nie ma zzo, źle bo za dużo cc... kurde, czy w tym kraju trzeba wszystko spieprzyć?
Ech. Napisałam pismo o brak zgody na nacięcie krocza. Jeżeli nie dogadam się z położnymi na porodówce to im to rzucę na ryj i postawię mojego na straży mojej borzeny. Jsk podczas parcia zobaczy skalpel to ma gryźć i drapać.Pati Belgia, Anuśka, Lili83, Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Hej hej Anuska wspaniałe wieści
Pati hmm a może powiedz bratu ze teraz można przecież studiować w każdym wieku w zasadzie im się jest starszym tym uczenie -studiowanie sprawia więcej radości... Niech sobie zaplanuje co go interesuje.. A może coś zmieni... Może takie pocieszenie cis pomoże...
Ari co za babsztyl jak jej przeszkadza to niech nie przychodzi. A w swoim domu to niech robi co chce.
Ciekawe jak Psotka się trzyma... Strasznie jestem ciekawa jak jej wrażenia
Zrobiliśmy dzis razem wrapsy wiec trochę sie zrelaksowal
Jestem totalnie padnieta. Mała tak nisko leży, ze nie mogę długo stać bo zaraz boli mnie cały pecherz i dół brzucha nie wspominając juz o mojej nerce... Mam nadzieje, ze ona lada moment sie przekręcił główka w dół. -
Anuśka JUpiiiii brawo cudna betka
Nieukawa heheh nacinają krocze nożyczkami
Lara jak tam w domku??
my jutro idziemy na Rodos cały dzien na słonku z grilowanym jedzonkiem
w poniedziałek małż ma wolne jupiiAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wsadzilam mala do lozeczka, mam nadzieje, ze dzis bedzie pierwszy dzien poza moim lozkiem wrr
Lara: trzymam kciuki, zeby Wasza "wspolpraca" przebiegala spokojnie
Pati: rozumiem zalamanie mlodego, bo dla mnie zawsze bardzo liczyla sie szkola, choc teraz uwazam, ze czasem przesadnie i bez sensh, ale trzeba mu jakos tlumaczyc, ze najwazniejsze zeby wracal do zdrowia, co za roznica czy zakonczy szkole w terminie wg wieku czy rok/dwa pozniej, jesli ukonczy i osiagnie zamierzone cele
Nie ma sie co spieszyc zwlaszcza jak Wy mieszkacie za granica, tam zycie sie zaczyna pewnie dopiero po 40
Co do Kotki, to pisala, ze nie ma netu w tel i da znak jak wroci a wiadomo jak dlugo w niemczech sie siedzi w szpitalu?
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wstawać śpiochy
U mnie bardzo dobra noc, pobudka na karmienie od ok 2-3, i mała dalej spi, a ja nie hihihi i o dziwo usnęła po cyckania piersi, mm zrobiłam ale usnela i nie podałamczyli coś w tych moich piersiach zaczęło sie dziać
Leze i patrzę na jej słodkie minkidzis zaczynamyjuz 4 dobę, wiec jesteśmy coraz to starsze
Miłego dnia
U mnie juz słonko za oknem
Anuśka, MANIEK, Pati Belgia, Krokodylica, Yasmin, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
Moja całą noc tylko lapala i opuszczała pojekujac, cwaniara, żeby tylko należeć w łóżku obok.. Rano pokarmilam i polecialam z psem, choć ona jeszcze pojekiwala. Na 10 idę na zajecia, w pisze się na listę, może weźmie wykłady, na których mnie nie było i na 1 zajęciach posiedze, o ile dam rade na tych twardych krzesłach.
Dlatego muszę cos nie cos odciągnąć, żeby nie musieli dawać jej sztucznego
U mnie tez ładnie dziś
Lara: no i jak ładnie i pewnie nie chce Ci się spać?
Mi przez pierwsze parę dni sie nie chciało chyba z ekscytacji -
Czy mam pokarm, czy treściwy? Sama nie wiem.... Ciumkala sobie godzinę a potem pięknie spałyśmy do 7
moze zwyczajnie sie zmęczyła?
TakZgredko, na razie swiat sie kręci wokół małej, a sen? Kiedyś sie wyspieNieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara zmień suwaczek
Zawsze mnie zadziwiało to ADHD w pierwszych dniach po porodzieTez tak chcę!
Piękny dzionek, wybywam dziś z mężem na Pyrkon poszukać czegoś fajnego pluszowego dla Radka w tematyce mangi albo gwiezdnych wojen
Anuśka lubi tę wiadomość
-
A dziewczyny pytanie: jak licza pensje na macierzynskim? Bo dostalam wyzsza niz normalna (wlasciwie to powinnam to nazwac zasilkiem) i jestem w lekkim szoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 09:27