X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No I spac nie moge... bol nerki wrocil.... kurcze sama juz nie wiem co ja mam robic :-( buuu....

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 04:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę spać. Znowu mnie wysuszyło. Wzdęta jestem tak bardzo że mogę mówić że jestem w 5 miesiącu ciąży :-)

Pati współczuję nerki, a gin nic na to nie poradzi?

Heh może spróbuję usunąć.

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko to śpioszek kochany :) dopiero teraz obudziła sie do karmienia :) żyć nie umierać :)
    Zgredko te 40 ml było po karmieniu, ale cyce juz bola, wiec jesli. Mała nie ściągnie mi teraz podczas karmienia to znow muszę użyć laktatora
    Ciesze sie ze sie cokolwiek ruszyło :)
    Dzis planuje spacer maluszka na ok 20 min (wokół osiedla) o ile pogoda dopisze :)

Edit: medela mini electric

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 05:51

Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, ja też spać nie mogę :(
    Zgredka ale jazda to policja go zgarnie jak w tym samym miejscu grasuje. Grunt ze debil poszedł i dał Ci spokój.
    Lara super ze masz pokarm, trzeba ściągać ale ważne ze Ania się majada bo za jakiś czas powinno się uformować wg jej potrzeb tak?
    Dziś u mnie lepiej już tak brzuch nie boli,ale będę lezakowac... Chyba faktycznie za dużo chodziłam :(.
    Konwalio jak Patryk?
    Anuska Hehe tez tak miałam - zgrzewka wody na 3-4 dni mi starczala :)

Tez planuje zakup tego laktatora, bo Narazie wśród znajomych wszystkie zadowolone.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:03

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepotrzebnie usypiałam :( Śniło mi się że wypadł mi ząb (kieł) i tak patrzyłam na niego i nie rozumiałam dlaczego mi wypadł, bo był piękny biały i zdrowy :( Wyczytałam w sennikach że wypadający ząb to śmierć i strata a znowu zdrowy ząb oznacza osiągnięcie zamierzonych celów. Beznadzieja jakaś ale już mnie wystraszył :(

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wymieta, wygnieciona, wymęczona i nie wiem jeszcze jaka... Spałam dzis około 3 godzin i to przerywanym snem...

Lara super, ze mała daje Ci sie wyspać :-) oby tak dalej...

Anuska babo bo Ciebie zaraz do tej Twojej studni wyrzucę... Od kiedy to sie w sny wierzy??? Zaraz Ci tyłek Skopje. Proszę mi tu czarnowidztwo nie uprawiać tylko cieszyć sie ciaza... :-)

Anuśka lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska babo jedna w ciąży sny są poryte i nic nie oznaczają. Mi też się śniły wypadające zdrowe zęby, poród ze się topilam w jeziorze i mnóstwo innych dziwnych rzeczy.... Daj sobie spokój z głupimi snami i zamiast szukać powodów do stresu to się wyluzuj i ciesz o!

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska, ja mam w ciązy takie sny pokręcone, że głowa mała... lepiej tego nawet nie interpretować, hehe

Lara, jestes świetną mamusią :) taką spokojną, opanowaną, radosną...z Twoich opisów można mieć nadzieję, że jednak macierzyństwo jest do opanowania :) heh

Psotka chyba urodziła, bo sie nie odzywa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:41

LaRa, Anuśka lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska ja tez w ciąży miałam okrutne sny....nie zawsze oznaczają to co myślimy.. Mam nadzieje ze u Ciebie psychika płata figle.....

Dzień dobry....

Anuśka lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondiku, staram sie :) nerwy chyba w niczym nie pomagają :) z Anusia dogadujemy sie swietnie :) pozatym gdy ona spi, ja leze obok i patrzę na nią, jej miny i stwierdzam, ze to prawdziwy cud, cud życia :) nie moge sie napatrzeć :).

Anuska, (właśnie grozę Ci palcem) uspokój sie!!!!!!!

Pati, współczuje bolu, i nieprzespanej nocy :( moze uda Ci sie odespać w dzien?

Tez myślałam o Psotce, ze jest juz po wszystkim:)

Anuśka, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane jesteście :-) Uspokoiłyście mnie :-)

Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara właśnie spróbuje. Wyjęłam mięso na sos niech sie odmraża a ja na kanapie poleze, może usne. Małż zaraz skosi trawę na podwórku i ugotuje obiad. Dzis mam dziej lenia :-)

Anuśka lubi tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry dzien

moja Zuzka diaj w nocy powrocila do starych zwyczajow - papu co 3 godziny. :/ Poprzednie 3 noce ładnie przesypiala. No i ogolnie jest marudna, nie chce spac, placze, krzyczy, mozliwe ze juz 1 skok?

Moj maz pojechal na motocyklu na rozpoczecie sezonu, kufa, jak mu zazdroszcze!
    Ja niedlugo pakuje Zabe do auta i jedziemy do domku letniskowego do moich rodzicow.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech Anuska, sny to sny ;) Ja sie ostatnio chyba psychicznie do porodu przygotowuje... Spie sobie, a jak sie budze to tak jakbym w ogole nie spala tylko caly czas odgrywala rozne scenariusze swojego porodu ale takie raczej pozytywne... Mega dziwne.

Anuśka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    bry dzien

moja Zuzka diaj w nocy powrocila do starych zwyczajow - papu co 3 godziny. :/ Poprzednie 3 noce ładnie przesypiala. No i ogolnie jest marudna, nie chce spac, placze, krzyczy, mozliwe ze juz 1 skok?

Moj maz pojechal na motocyklu na rozpoczecie sezonu, kufa, jak mu zazdroszcze!
    Ja niedlugo pakuje Zabe do auta i jedziemy do domku letniskowego do moich rodzicow.
    Ale Ci zazdroszczę domku letniskowego :-) Też bym chętnie rzuciła wszystko i pojechała w jakieś "pizdu" ;-)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham mam za soba beznadziejną noc jakos mnie dusiło nie mogłam oddychać musiałm spacerowac bo brakowąło mi powietrza jak sie kładłam to i cos jakby świszczało nie mam pojecia co to dzis juz lepiej ale słaba i śpiąca jestem

Lara gratulacje kochana taiego super docierania z córa :)

Pati współczuje tych nerek

Anuśka olej sny w ciązy to s amega pokrecone

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przespała od 1 do 7 szal, ale od tego czasu jeszcze nie zasnęła, jak tylko zaś nie przy cycku i ja odkladam to zaczyna płakać i się budzi..a ja chciałabym chwilę spokoju na herbatę i kanapkę, bo mój poszedł z córka do kościoła, swoją drogą nigdy wcześniej nie chciała chodzić, a dziś wymyśliła, ze chce i orzekła, ze później pójdą na plac zabaw.. (Ja jej dam, będzie mi tu plan dnia układała sama, musi ją mój nauczyć, że plan dnia należy do rodziców, co oczywiście będzie z dziećmi konsultowane).. Wrr

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Moja przespała od 1 do 7 szal, ale od tego czasu jeszcze nie zasnęła, jak tylko zaś nie przy cycku i ja odkladam to zaczyna płakać i się budzi..a ja chciałabym chwilę spokoju na herbatę i kanapkę, bo mój poszedł z córka do kościoła, swoją drogą nigdy wcześniej nie chciała chodzić, a dziś wymyśliła, ze chce i orzekła, ze później pójdą na plac zabaw.. (Ja jej dam, będzie mi tu plan dnia układała sama, musi ją mój nauczyć, że plan dnia należy do rodziców, co oczywiście będzie z dziećmi konsultowane).. Wrr
    Zgredko a może córka meza czuje sie teraz w jakiś sposób odrzucona i potrzebuje chwili sam na sam z tata..? Ona mieszka z Wami?

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas, pyt do Ciebie: dzwoniła do mnie właśnie położna z zapowiedzią jutrzejszej wizyty
    Co bedzie robić?

Bo sie zestresowałam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:49

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mieszka, ja właśnie staram się, żeby mieli czas dla siebie, jak wczoraj kiedy poszlam na zajęcia do 13, potem jeszcze poszli na spacer, no i ją usypial, a i dziś tammsza, potem spacer, a teraz wypchnelam ich do sklepu, wiec cały czas są sami, poza chwilą kiedy wrócili z kościoła i ja chciałam poprasowac, to usypial młodszą, a starsza chyba była niepocieszona, bo dzwonila do mamy, a potem chciała na niego wlezc, no ale ja tez jestem na to uwrazliwiona, dobrze, ze nie chce młodszej ukatrupic.

Nieukowa: a w ogóle wolno tak ćwiczyć? Bo mi ma sr położna zabroniła ćwiczyć samemu w domu parcie, żeby porodu przedwczesnego nie wywołać..

Mam spokój na..sprzątanie, póki mała śpi (choć juz ją słyszę) muszę cos porobic

Pati Belgia lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 778 779 780 781 782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ