Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko to śpioszek kochany
dopiero teraz obudziła sie do karmienia
żyć nie umierać
Zgredko te 40 ml było po karmieniu, ale cyce juz bola, wiec jesli. Mała nie ściągnie mi teraz podczas karmienia to znow muszę użyć laktatora
Ciesze sie ze sie cokolwiek ruszyło
Dzis planuje spacer maluszka na ok 20 min (wokół osiedla) o ile pogoda dopisze
Edit: medela mini electricWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 05:51
Pati Belgia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Bry, ja też spać nie mogę
Zgredka ale jazda to policja go zgarnie jak w tym samym miejscu grasuje. Grunt ze debil poszedł i dał Ci spokój.
Lara super ze masz pokarm, trzeba ściągać ale ważne ze Ania się majada bo za jakiś czas powinno się uformować wg jej potrzeb tak?
Dziś u mnie lepiej już tak brzuch nie boli,ale będę lezakowac... Chyba faktycznie za dużo chodziłam.
Konwalio jak Patryk?
Anuska Hehe tez tak miałam - zgrzewka wody na 3-4 dni mi starczala
Tez planuje zakup tego laktatora, bo Narazie wśród znajomych wszystkie zadowolone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 07:03
Nieukowa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Niepotrzebnie usypiałam
Śniło mi się że wypadł mi ząb (kieł) i tak patrzyłam na niego i nie rozumiałam dlaczego mi wypadł, bo był piękny biały i zdrowy
Wyczytałam w sennikach że wypadający ząb to śmierć i strata a znowu zdrowy ząb oznacza osiągnięcie zamierzonych celów. Beznadzieja jakaś ale już mnie wystraszył
-
Witam sie wymieta, wygnieciona, wymęczona i nie wiem jeszcze jaka... Spałam dzis około 3 godzin i to przerywanym snem...
Lara super, ze mała daje Ci sie wyspaćoby tak dalej...
Anuska babo bo Ciebie zaraz do tej Twojej studni wyrzucę... Od kiedy to sie w sny wierzy??? Zaraz Ci tyłek Skopje. Proszę mi tu czarnowidztwo nie uprawiać tylko cieszyć sie ciaza...Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuska babo jedna w ciąży sny są poryte i nic nie oznaczają. Mi też się śniły wypadające zdrowe zęby, poród ze się topilam w jeziorze i mnóstwo innych dziwnych rzeczy.... Daj sobie spokój z głupimi snami i zamiast szukać powodów do stresu to się wyluzuj i ciesz o!
Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Anuska, ja mam w ciązy takie sny pokręcone, że głowa mała... lepiej tego nawet nie interpretować, hehe
Lara, jestes świetną mamusiątaką spokojną, opanowaną, radosną...z Twoich opisów można mieć nadzieję, że jednak macierzyństwo jest do opanowania
heh
Psotka chyba urodziła, bo sie nie odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:41
LaRa, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondiku, staram sie
nerwy chyba w niczym nie pomagają
z Anusia dogadujemy sie swietnie
pozatym gdy ona spi, ja leze obok i patrzę na nią, jej miny i stwierdzam, ze to prawdziwy cud, cud życia
nie moge sie napatrzeć
.
Anuska, (właśnie grozę Ci palcem) uspokój sie!!!!!!!
Pati, współczuje bolu, i nieprzespanej nocymoze uda Ci sie odespać w dzien?
Tez myślałam o Psotce, ze jest juz po wszystkim:)Anuśka, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
bry dzien
moja Zuzka diaj w nocy powrocila do starych zwyczajow - papu co 3 godziny.Poprzednie 3 noce ładnie przesypiala. No i ogolnie jest marudna, nie chce spac, placze, krzyczy, mozliwe ze juz 1 skok?
Moj maz pojechal na motocyklu na rozpoczecie sezonu, kufa, jak mu zazdroszcze!
Ja niedlugo pakuje Zabe do auta i jedziemy do domku letniskowego do moich rodzicow. -
Ech Anuska, sny to sny
Ja sie ostatnio chyba psychicznie do porodu przygotowuje... Spie sobie, a jak sie budze to tak jakbym w ogole nie spala tylko caly czas odgrywala rozne scenariusze swojego porodu ale takie raczej pozytywne... Mega dziwne.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:bry dzien
moja Zuzka diaj w nocy powrocila do starych zwyczajow - papu co 3 godziny.Poprzednie 3 noce ładnie przesypiala. No i ogolnie jest marudna, nie chce spac, placze, krzyczy, mozliwe ze juz 1 skok?
Moj maz pojechal na motocyklu na rozpoczecie sezonu, kufa, jak mu zazdroszcze!
Ja niedlugo pakuje Zabe do auta i jedziemy do domku letniskowego do moich rodzicow.Też bym chętnie rzuciła wszystko i pojechała w jakieś "pizdu"
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
macham mam za soba beznadziejną noc jakos mnie dusiło nie mogłam oddychać musiałm spacerowac bo brakowąło mi powietrza jak sie kładłam to i cos jakby świszczało nie mam pojecia co to dzis juz lepiej ale słaba i śpiąca jestem
Lara gratulacje kochana taiego super docierania z córa
Pati współczuje tych nerek
Anuśka olej sny w ciązy to s amega pokrecone -
Moja przespała od 1 do 7 szal, ale od tego czasu jeszcze nie zasnęła, jak tylko zaś nie przy cycku i ja odkladam to zaczyna płakać i się budzi..a ja chciałabym chwilę spokoju na herbatę i kanapkę, bo mój poszedł z córka do kościoła, swoją drogą nigdy wcześniej nie chciała chodzić, a dziś wymyśliła, ze chce i orzekła, ze później pójdą na plac zabaw.. (Ja jej dam, będzie mi tu plan dnia układała sama, musi ją mój nauczyć, że plan dnia należy do rodziców, co oczywiście będzie z dziećmi konsultowane).. Wrr
-
zgredka wrote:Moja przespała od 1 do 7 szal, ale od tego czasu jeszcze nie zasnęła, jak tylko zaś nie przy cycku i ja odkladam to zaczyna płakać i się budzi..a ja chciałabym chwilę spokoju na herbatę i kanapkę, bo mój poszedł z córka do kościoła, swoją drogą nigdy wcześniej nie chciała chodzić, a dziś wymyśliła, ze chce i orzekła, ze później pójdą na plac zabaw.. (Ja jej dam, będzie mi tu plan dnia układała sama, musi ją mój nauczyć, że plan dnia należy do rodziców, co oczywiście będzie z dziećmi konsultowane).. Wrr
-
Yas, pyt do Ciebie: dzwoniła do mnie właśnie położna z zapowiedzią jutrzejszej wizyty
Co bedzie robić?
Bo sie zestresowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:49
-
Nie mieszka, ja właśnie staram się, żeby mieli czas dla siebie, jak wczoraj kiedy poszlam na zajęcia do 13, potem jeszcze poszli na spacer, no i ją usypial, a i dziś tammsza, potem spacer, a teraz wypchnelam ich do sklepu, wiec cały czas są sami, poza chwilą kiedy wrócili z kościoła i ja chciałam poprasowac, to usypial młodszą, a starsza chyba była niepocieszona, bo dzwonila do mamy, a potem chciała na niego wlezc, no ale ja tez jestem na to uwrazliwiona, dobrze, ze nie chce młodszej ukatrupic.
Nieukowa: a w ogóle wolno tak ćwiczyć? Bo mi ma sr położna zabroniła ćwiczyć samemu w domu parcie, żeby porodu przedwczesnego nie wywołać..
Mam spokój na..sprzątanie, póki mała śpi (choć juz ją słyszę) muszę cos porobicPati Belgia lubi tę wiadomość