Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam,
Pati tulę i wspieram modlitwą
Misi@ a ja bym nie dała za wygraną i napisałabym skargę..
Kotka heheh pewnie już po....
Lili och małe stworzonko a tyle roboty....skąd ja to znam? hehehe
Lara kup Humanę, i tak większość to Twoje mleczko będzie, a nie zmieniaj, jak dobrze tolerowała....
Smoczku jak tam?
Zgredziu no to spieszyć się trza...ale nie bój żaby, masz 3 miesiące na zmianę imienia....
Buziaki i zdrówka potrzebującym....Lili83, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
heloo moje kochane
Larus jupii super ze wychodzicie i że tak sobie super radzisz Zuza była dokarmiana bebilonem hipoalrgicznym kupiłam małą puszke na poczatek własnie w razie jakby co
Pati mam nadzieje ze Sebastian dojedzie do siebie przekaż mu że kciuki za niego zaciskamy i że jestesmy wszystkie z nim
Psocia pewnie juz tuli królewicza
ja mam dzis troszke luzniej bo małz w pracy Zuza w przedszkolu szwagra zawiozłam na pociąg i odpoczywam
musze dopawic skrzydełka z kurczkaa bo jutro grilekPati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hej kochane wróciłam z przychodni dopiero. Pobrali mi krew a później dopadła mnie moje lekarka pierwszego kontaktu i zabrała do swojego gabinetu. Zabrała mi torebkę i zaczęła wykład na temat tego że mam nic nie robić w domu, że torebka jest za ciężka, że mam rąk w górze nie trzymać i generalnie jak z jajkiem
Urzekła mnie, bo to w sumie nie jej sprawa ani nie jej "dyscyplina". Na koniec powiedziała, że po 17tej będzie miała podgląd wyników to do mnie zadzwoni, później mnie uściskała i wysłała do domu leżeć
Pati Kochanie wspieram Was całym serduchem
Misia ja bym napisała skargę. Takie zachowanie lekarza jest niedopuszczalne.Nieukowa, Arienna, Biedroneczka83, Malenq, Misi@, MANIEK, Pati Belgia, Blondik, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Po basenie jakaś taka byłam do niczego, ale nie poszłam spać bo nie lubię w dzień - potem jest jeszcze gorzej...
muszę zaraz do szkoły lecieć dowiedzieć się jak ten durny druczek rekrutacyjny do ginazjum wypełnić, wrrrr...
Psotka już chyba urodziła, teraz poczekamy pewnie kilka dni w niepewności na wieści
Misia - nie pusciła bym tego płazem, jak toś się nie odezwie pierwszy to zawsze tak będzie się działo, nie możemy pozwolić aby nas traktowali jak koszt - jesteś człowiekiem a nawet "dwoma człowiekami" więc nie pozów się tak traktować, trzymam kciuki za przyszłotygodniową aminopunkcję, skoro trafiłaś prywatnie na spoko lekarza to może niech on Cię poprowadzi już do konca ciąży?
Pati - dużo siły życzę tobie i Sebastianowi, musisz być silna za Was wszystkich, wierzę, że dasz radę, a w chwilach kryzysu zawsze możesz nam się w rękaw wypłakać ...
Anuśka - trzymam kciuki za betę, daj znać jak się dowiesz, ja bym pewnie na cito zleciła bo bym nie wytrzymała :]
Lara - ja wogóle nie miałam na poczatek żadnej mm choć nie "od kopa" było tyle pokarmu ile trzeba, ale jak mały wyssał "do cna" to go przystawiałam za 10-15 min i to pobudziło laktację, minus był tylko taki że jak mnie nie było to głodował bo z butli się nie tknął niczego - nawet mojego mleka, smoczka też niet
Nieukowa, Biedra - skoro Psotka już pewnie rozpakowana to teraz nasza trójka na prowadzeniu, u mnie 75 dni zostało :}
Maniek zwolnij - jak nie teraz to kiedy? po porodzie już nie odpoczniesz przez dłuuugi czas
Co do ubranek to nieraz tez mieta na 56 są większe niż te na 62 - zalezy od rozmiarówki producenta i ciągliwości materiału, ostatnio młody (lat 3 i 11 mies) wyrósł z koszulki patrzę na metkę a tam 12-18 mies. jakoś tak rosła z nim
miłego dzionka KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:49
Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
a mnie pierwszy raz wkurzyła teściowa,
mówi do mnie dziś tak:
no tak sobie myślałam, że przygotuję Wam u nas pokoik dziecięcy bo u was tak mało miejsca i jeszcze pies więc jak będzie przychodzić położna i lekarka na kontrolę po porodzie żeby się nie czepiała, bo wiesz stary pies śmierdzi i jeszcze tak brudzi.... no i trzeba u was tyle rzeczy wyrzucić i ściany odświeżyć....
nosz kurwa mać, czy ja jestem patologiczną małolatą żeby nie umieć dosprzątać i odświeżyć ściany przed urodzeniem dziecka? ech... wiem że ona chce dobrze, ale bez przesady.... przecież wiemy że musimy wyrzucić połowę rzeczy , pomalować na świeżo ściany itp... a co do psa, czy tylko my na całym świecie mamy starego psa w domu? a jak lekarka będzie miała jakieś ale to niech spier....., no musiałam się wyżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:50
-
Arienna dawaj teściową do studni!!!!!!! Już ja ją tu zrehabilituję. No jak tak można ja bym się zagotowała
Też mam w domu dwa psy i kota i nie wyobrażam sobie żeby mi ktoś szykował pokoik (u siebie) dla mojego dzieciątka. No niedopuszczalne... Dawaj ją szybko póki woda w studni zimna
Freja u mnie na zadupiu wyniki są na drugi dzień. A cito to ja właśnie mam bo lekarka do mnie zadzwoniJakoś przetrwam, co za wyjście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:57
Arienna, Biedroneczka83, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ja ją trochę rozumiem bo my w sumie to bałaganiarze troszkę jesteśmy i jeszcze sami powoli remontujemy (i to z jednej wypłaty) ale wiadomo że jak będzie trzeba przygotować kącik dla dziecka (mieszkanie mamy maleńkie ok. 36 metrów)to trzeba będzie wszystko zorganizować i tyle, po za tym jak skończymy do końca czerwca remont, to będzie wszystko cacy, no i nie sądzę aby w dobie licznych alergii mądre było trzymać dziecko z dala od zwierząt i w sterylnych warunkach... bo mi alergik wyrośnie.... ech nikt nie będzie mi się wtrącał i tyle nawet jak ma bardzo dobre intencje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 11:05
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
dobry
Krokus ja kupuje wit D+K bez recepty KiD Vitum
Lara, nie wyciągną Ci szwów bo maż rozpuszczalne (i chwała za to Panu bo mi po poprzedniej operacji wyciągali, a raczej wyszarpywali i dziękuję bardzo). Odetną Ci tylko te pętelki po bokach. Ja przyjdzie do Ciebie położna to ją poproś to Ci odetnie i nie będziesz musiała nigdzie jeździć
Patiduzo siły gzyczę
Wszystkim źle potraktowanym prze wredne teściowe i durny nfz również
Lili jak tam Leoś?Kinga ma bóle zw z przepukliną, kolką z nietolerancji laktozy.
Psocia bez netu czyli szpital
ja jestem po cc ale nie robie żadnych ćwiczeńz lenistwa
Malenq jak podajesz ten trilac plus? z duża ilością wody?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 11:57
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojeja rytual? A my nie mamy. Mala sie budzi kiedy chce, rusza mordka i daje jej cycka, po zjedzeniu spi lub trzeba ja tulic...
Aha i odhaczylam pierwsze karmienie w mscu publ, a to w usc, ale tak sie okrylysmy, ze nie bylo nic widac..Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Yas nie, rozpuszczam w niewielkiej ilości mojego mleka i łyżeczką daję
zgredka wrote:Aha i odhaczylam pierwsze karmienie w mscu publ, a to w usc, ale tak sie okrylysmy, ze nie bylo nic widac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 11:59
-
zgredka wrote:Ojeja rytual? A my nie mamy. Mala sie budzi kiedy chce, rusza mordka i daje jej cycka, po zjedzeniu spi lub trzeba ja tulic...
Aha i odhaczylam pierwsze karmienie w mscu publ, a to w usc, ale tak sie okrylysmy, ze nie bylo nic widac..