X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Nenaa bardzo ładnie to robi, mój Patryk młodszy kilka dni a nie potrafi sie obrócić z pleców na brzuch
    Pewnie kwestia kilku dniu :) Niedługo z pewnością Cię zaskoczy :)
    Diego to w ogóle jest artysta, co to dziecko czasem wyprawia...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • cati Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Hehe, Cati, mój to chłop! :D
    o matko :D to dlatego ze taki sliczny !! :D widzisz ja to tez zawsze cos palne !
    Beszka a wiesz ze nie wiedzilam ze maja inne normy. ale Patrze z polowkowego to tam tez mial wiekszą glowke.
    USG bede miala jesli za 2 tyg. znow bedzie powyzej wykresu wzgledem wielkosci brzucha bo wtedy beda chcieli sprawdzic ile wazy dziecko zeby nie bylo za ciezkie do porodu :D ale jak mowisz ze 4kg dam rade urodzic to sie ciesze !! bo zaczelam sie martwic o tego bombla ... no i o siebie :P

Nenaaa lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a co to są "marokany"? Cieszę się że au pair się udało :)

Cati ale masz słodkiego robala w brzuszku aż się wzruszyłam :)

Nenuś no chłop ja dąb, kurczę ale już wygimnastykowany :) Szok :)

cati, Nenaaa lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska ciebie tez to czeka :D

Anuśka lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Anuska ciebie tez to czeka :D
    <3

I też sobie to nagram :D

cati, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helloł :)

Cati, cudny brzuszek i te falowania, ehhhhh teskno mi za tym :) ale dziec teraz mnie podkopuje od zewnatrz i tez jest fajnie :)
    Nenaaaa, Diegus jest cudny :) i tak ładnie sie przekreca :) tylko nie rozumiem jednego!.... dlaczego go bijesz po pupie? :P :)

ja korzystajac ze mama zabrala Anie na spacer, posprzatalam mieszkanie i sciagłam mleko 753, ale cieniutko leci, bo co to marne 70 ml? ;/ Femartikel pije, karmi tez no i herbatki,wode a mala sie nie najada ;/ no ale nic.... powalcze dalej o mlesio :)

Nenaaa, cati lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny po jakim czasie i jak dlugo cos co sie zjadlo przechodzi do mleka?
    Wczoraj bez pomyslunku zjadlam w restauracji ostrawy wegierski gulasz zlozony glownie z kapusty.... Jak narazie nei ma jakichs problenmow (tzn plakal tak jak placze ;)

Mam pytanie jeszcze do dziewczyn ktore juz maja dzieci. Zdazylo wam sie kiedys zrobic cos nieumaslnie (poprostu nie pomyslalyscie o konsekwencjach) co moglo byc niebezpieczne dla waszych dzieci? Na przyklad powiedzmy przykrylyscie dziecko kocem, waracie za godzine a dziecko ma glowke nakryta-nic sie nie stalo a moglo.
    ????

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena ale artysta:) uśmiałam się na maxa musze mojemu mężowi pokazać:)

Cati natchnęłaś mnie tym nagraniem i poczekam na aktywność tej mojej królowej to też nagram na pamiątkę bo praktycznie nie mam zdjęć z brzuchem:)

Dronka co do teściów też Cię rozumiem ja za swoimi też nie przepadam (i chyba oni za mną też) choć szopka co święta i te uściski są i uśmiechy..ale ja nie mówię mężowi nic to jego rodzice i jakoś wydaje mi się że nie mogę mu kazać wybierać i stawać po czyjejś stronie...z drugiej mańki to jednak w końcu ze mną tworzy rodzinę to wiadomo po czyjej stronie ma stać murem.

Nenaaa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara! Dyscyplina musi być!
    :D Leciutko Go klepałam bo On nie lubi na brzuchu leżeć, tak dla animuszu, hehe ;)
    Brzuchatki, Wasze dzieci Was tłuką w brzuch a mój tak mi dzisiaj w nocy skopał plecy przez to wiercenie. Także nic straconego, brzucha ciążowego nie ma ale wpierdziel nadal dostaje mamusia ;)

LaRa, MANIEK, Lili83 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka pierdyliard takich rzeczy się robi a później się pluje w brodę że mogło się coś stać... Ja np tak kiedyś Zuzkę położyłam na łóżku i poszłam do kuchni a ona mi spadła. Albo jak już była większa to leżałam z nią na kocyku na trawce i usnęłam a ona popełzła do kamienia i zjadała robaczki :)

Biedroneczka83, Nieukowa, Summerka, Misi@ lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius koniecznie takie pamiąteczki pozniej fajnie ogladac :D :D :D

Nena jehhehe :D tak czy siak dostajemy :P

MANIEK lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Anuska ja jak bylam mala to dwa slimaki ze skorupka zjadlam ;)

Moj maz za to spadl z pralki gdy tesciowa sie na chwile obrocila bo jej drugi syn zaczal sie bawic nozyczkami. Dobrze ze spadl na kosz z praniem...

Anuśka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka co chwile cos takiego robie, np dzis nie dociagnelam chusty, ale mysle szybki spacer i ok tylko pies ciagnal ja mialam smieci i jak dotarlam do sklepu to mala miala juz dupe poza chusta i targalam ja potem jak swir (na szcescie pareset metrow do domu).

Nieukowa: to czop czop :) ha ha, nie no zartuje, moze tak a moze nie, ale doczekac sie Radunka nie moge, za dluga przerwa byla..

A my wlasnie w tramie 1x do miasta jedziemy po wieksza butle bo mamy tylko 2x po 120 ml a juz w mm pokazuja ze ma byc 120ml dawka (u to wg wagi bo wg wieku to o wiele wiecej).. ile kupic jedna czy dwie? Bo glownie jednak mlekiem moim karmie, a do kaszek to pewnie bedzie trza inne prawda?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak bylam mala to sobie na leb sciagnelam magnetowid :) az mi glowe szyc musieli :P

Reanimuje sie arbuzem. Wymyslilam se spacer po lasku. Nie do konca poszlo zgodnie z planem, bo weszlam w zla przecznice i wyladowalam 4km od domu. No to w sumie zrobilam z 7km w obie strony. Dupa mnie boli, mrowki mnie pozarly, ale chyba rodzic nie bede po tej przygodzie :) czopa jednak nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 14:00

zgredka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Psotka dzieci są jednak tak skonstruowane żeby przetrwać opiekę rodzicielską ;)

Dziewczyny mam pytanko. Wiem że trochę za wcześnie się za to biorę ale mam okazję kupić od znajomej wózek (Adbor S Line)
    Dokładnie taki jak na fotce, tylko używany. Myślicie że warto takie cusik wziąć za pół ceny? W sklepie 1500zł kosztuje a ona chce 700zł i wózek wygląda jak nóweczka. Jak myślicie?
    2f71a21bdd006552med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 14:06

Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde maly sie uspokoil jak na zlosc ze tak powiem. Mysle sobie, bedzie rozpaczal dzisiaj to go zachustuje i pojade do miasta z nim po prezent urodzinowy. A on sobie pojadl, pospal i teraz lezy i sie soba zajmuje...
    chcialam mu jeszcz ewmusic drugiego (.) bo mi rozsadzi zaraz, cala sie kurde melkiem zalalm bo zaczelo tryskac z niego...

ZGREDZIA a ty nie karmisz (.)? Po co ci butelki? Chyba ze sciagasz zeby zostawic malego z kims.

Nieukowa lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie jak wychodze na zajecia

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh jak ja bym chciała zeby mi tryskało!

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska super wozek ja bym brala

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka super fura a jak masz możliwość kupić taniej i nie jest zniszczony to bym się nawet nie zastanawiała.
    Ja zwracałam uwagę żeby gondola była dość duża bo jak urodzę w lipcu to akurat na jesień- zima musze mała mieć jeszcze w gondoli bo nie będzie jeszcze sama siedzieć i musi mi się tam zmieścić...bo teraz wózki robią disajnerskie ale mało praktyczne. Ja mam jakiś (chyba niemarkowy Holland bebetto)tani był w sumie ledwo ponad tysiak.

Nieukowa jak Ty to robisz że możesz tyle chodzić???? ja byłam wczoraj po bułki może 200m mam i myślałam że nie wrócę tak mnie całe podwozie boli i teraz nawet do biedry 500m chyba autem pojade...wiem głupie ale nie mogę chodzić:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 873 874 875 876 877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ