Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Nenaa bardzo ładnie to robi, mój Patryk młodszy kilka dni a nie potrafi sie obrócić z pleców na brzuch
Niedługo z pewnością Cię zaskoczy
Diego to w ogóle jest artysta, co to dziecko czasem wyprawia... -
Nenaaa wrote:Hehe, Cati, mój to chłop!
to dlatego ze taki sliczny !!
widzisz ja to tez zawsze cos palne !
Beszka a wiesz ze nie wiedzilam ze maja inne normy. ale Patrze z polowkowego to tam tez mial wiekszą glowke.
USG bede miala jesli za 2 tyg. znow bedzie powyzej wykresu wzgledem wielkosci brzucha bo wtedy beda chcieli sprawdzic ile wazy dziecko zeby nie bylo za ciezkie do poroduale jak mowisz ze 4kg dam rade urodzic to sie ciesze !! bo zaczelam sie martwic o tego bombla ... no i o siebie
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
helloł
Cati, cudny brzuszek i te falowania, ehhhhh teskno mi za tymale dziec teraz mnie podkopuje od zewnatrz i tez jest fajnie
Nenaaaa, Diegus jest cudnyi tak ładnie sie przekreca
tylko nie rozumiem jednego!.... dlaczego go bijesz po pupie?
ja korzystajac ze mama zabrala Anie na spacer, posprzatalam mieszkanie i sciagłam mleko 753, ale cieniutko leci, bo co to marne 70 ml? ;/ Femartikel pije, karmi tez no i herbatki,wode a mala sie nie najada ;/ no ale nic.... powalcze dalej o mlesioNenaaa, cati lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po jakim czasie i jak dlugo cos co sie zjadlo przechodzi do mleka?
Wczoraj bez pomyslunku zjadlam w restauracji ostrawy wegierski gulasz zlozony glownie z kapusty.... Jak narazie nei ma jakichs problenmow (tzn plakal tak jak placze
Mam pytanie jeszcze do dziewczyn ktore juz maja dzieci. Zdazylo wam sie kiedys zrobic cos nieumaslnie (poprostu nie pomyslalyscie o konsekwencjach) co moglo byc niebezpieczne dla waszych dzieci? Na przyklad powiedzmy przykrylyscie dziecko kocem, waracie za godzine a dziecko ma glowke nakryta-nic sie nie stalo a moglo.
????
-
Nena ale artysta:) uśmiałam się na maxa musze mojemu mężowi pokazać
Cati natchnęłaś mnie tym nagraniem i poczekam na aktywność tej mojej królowej to też nagram na pamiątkę bo praktycznie nie mam zdjęć z brzuchem:)
Dronka co do teściów też Cię rozumiem ja za swoimi też nie przepadam (i chyba oni za mną też) choć szopka co święta i te uściski są i uśmiechy..ale ja nie mówię mężowi nic to jego rodzice i jakoś wydaje mi się że nie mogę mu kazać wybierać i stawać po czyjejś stronie...z drugiej mańki to jednak w końcu ze mną tworzy rodzinę to wiadomo po czyjej stronie ma stać murem.Nenaaa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Lara! Dyscyplina musi być!
Leciutko Go klepałam bo On nie lubi na brzuchu leżeć, tak dla animuszu, hehe
Brzuchatki, Wasze dzieci Was tłuką w brzuch a mój tak mi dzisiaj w nocy skopał plecy przez to wiercenie. Także nic straconego, brzucha ciążowego nie ma ale wpierdziel nadal dostaje mamusiaLaRa, MANIEK, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Psotka pierdyliard takich rzeczy się robi a później się pluje w brodę że mogło się coś stać... Ja np tak kiedyś Zuzkę położyłam na łóżku i poszłam do kuchni a ona mi spadła. Albo jak już była większa to leżałam z nią na kocyku na trawce i usnęłam a ona popełzła do kamienia i zjadała robaczki
Biedroneczka83, Nieukowa, Summerka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Kotka co chwile cos takiego robie, np dzis nie dociagnelam chusty, ale mysle szybki spacer i ok tylko pies ciagnal ja mialam smieci i jak dotarlam do sklepu to mala miala juz dupe poza chusta i targalam ja potem jak swir (na szcescie pareset metrow do domu).
Nieukowa: to czop czopha ha, nie no zartuje, moze tak a moze nie, ale doczekac sie Radunka nie moge, za dluga przerwa byla..
A my wlasnie w tramie 1x do miasta jedziemy po wieksza butle bo mamy tylko 2x po 120 ml a juz w mm pokazuja ze ma byc 120ml dawka (u to wg wagi bo wg wieku to o wiele wiecej).. ile kupic jedna czy dwie? Bo glownie jednak mlekiem moim karmie, a do kaszek to pewnie bedzie trza inne prawda? -
Ja jak bylam mala to sobie na leb sciagnelam magnetowid
az mi glowe szyc musieli
Reanimuje sie arbuzem. Wymyslilam se spacer po lasku. Nie do konca poszlo zgodnie z planem, bo weszlam w zla przecznice i wyladowalam 4km od domu. No to w sumie zrobilam z 7km w obie strony. Dupa mnie boli, mrowki mnie pozarly, ale chyba rodzic nie bede po tej przygodzieczopa jednak nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 14:00
zgredka lubi tę wiadomość
-
Widzisz Psotka dzieci są jednak tak skonstruowane żeby przetrwać opiekę rodzicielską
Dziewczyny mam pytanko. Wiem że trochę za wcześnie się za to biorę ale mam okazję kupić od znajomej wózek (Adbor S Line)
Dokładnie taki jak na fotce, tylko używany. Myślicie że warto takie cusik wziąć za pół ceny? W sklepie 1500zł kosztuje a ona chce 700zł i wózek wygląda jak nóweczka. Jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 14:06
Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kurde maly sie uspokoil jak na zlosc ze tak powiem. Mysle sobie, bedzie rozpaczal dzisiaj to go zachustuje i pojade do miasta z nim po prezent urodzinowy. A on sobie pojadl, pospal i teraz lezy i sie soba zajmuje...
chcialam mu jeszcz ewmusic drugiego (.) bo mi rozsadzi zaraz, cala sie kurde melkiem zalalm bo zaczelo tryskac z niego...
ZGREDZIA a ty nie karmisz (.)? Po co ci butelki? Chyba ze sciagasz zeby zostawic malego z kims.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Anuśka super fura a jak masz możliwość kupić taniej i nie jest zniszczony to bym się nawet nie zastanawiała.
Ja zwracałam uwagę żeby gondola była dość duża bo jak urodzę w lipcu to akurat na jesień- zima musze mała mieć jeszcze w gondoli bo nie będzie jeszcze sama siedzieć i musi mi się tam zmieścić...bo teraz wózki robią disajnerskie ale mało praktyczne. Ja mam jakiś (chyba niemarkowy Holland bebetto)tani był w sumie ledwo ponad tysiak.
Nieukowa jak Ty to robisz że możesz tyle chodzić???? ja byłam wczoraj po bułki może 200m mam i myślałam że nie wrócę tak mnie całe podwozie boli i teraz nawet do biedry 500m chyba autem pojade...wiem głupie ale nie mogę chodzić
Maniek