Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj Dronia ale burak - no na takich to szkoda nerwów i już a z córka pogadacie z mężem razem i będzie dobrze, nic się nie martw.
Pomyśl sobie że lada chwila będziesz miała Lile ze sobą i wszystko inne będzie nieważne jakiś teściu jakieś drzewo pfffff...a jak Twój mąż zobaczy małą to na bank nie będzie myślał o wyjazdach z domu tylko będzie chciał być z Wami- I TEGO SIĘ TRZYMAJ i (*)(*) do góry zbliża się nawjażniejszy dzień w życiu skup się na pozytywach i już
PS tel od teścia nie odbieraj i już.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Maniek
-
Hej
Bieda to co Twój teść wygaduje to jest poniżej krytykiTo już nawet nie kwalifikuje się do studni... /pamiętaj że mam jeszcze szambo
/
Ale tak serio to należy mu się porządny opierdziel od Twojego męża. Moim zdaniem takie teksty są niedopuszczalne...Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to mnie chyba tez ten bol rozwierajacy szyjke tak bardzo meczyl. Ale staralam sie mimo wszystko podczas skurcz byc rozluzniona. To wazne! Nie sciskajcie pipki podczas skurczu to szybciej bedzie szlo rozwieranie. Niestety czlowiek automatycznie sie zaciska ale wlasnie o to chodzi zeby sie rozluznic.
Mi polozna powiedziala pod koniec ze mam 8cm i ze mimo ze to nie pelne rozwarcie to jesli dziecko zacznie sie pchac to wyjdzie bo szyjka jest bardzo miekka. Prawda to?
BLONDIK - gdzies ostatnio opublikowano badania ze farby, nowe podlogi i tez nowe meble wydzielaja toksyczne substancje ktore szkodza dziecku. Nie pamietam konsekwencji ale chyba chodzilo o duzy wzrost zapadalnosci na astme u dzieci i plodow wystawionych na dzialanie takich czynnikow.
BIDERA- wdech wydech!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 13:16
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Biedra trzymam kciuki - niech się rozkręci wreszcie
ja juz okna pomyłam, odkurzyłam, zmyłam podłogi i zbieram się do gina, szkoda tylko że dziś inna , nie moja lekarka
ciekawe co u Cati? -
Jutro idziemy na szczepienie
A ja ciagle sie waham. Gdyby nie to ze jedziemy w podroz to nie wiem czy bym szczepila i to tak wczesnie.
NIEUKOWA - kurcze gdzies zagubilam artykul (z publikacjami) o tym ze w szczepionkach jest jednak o wiele wyzsza ilosc aluminium niz powinna. Jak znajde to zapodam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 14:44
-
kupiłam sobie torebkę
i jak wieśniak za ostatnie pieniądze portfel
normalnie tekst: olej teścia wodami płodowymi - poprawił mi humor chyba na cały dzień
moja mała znów ma cichy dzień, rano pofikała trochę teraz cisza -
ciesze sie, ze moglam poprawic Ci humor Ari
ja wyslalam mame na spacer z Ania, a sama zabralam sie za sprzatanie (tak jak codzien) a po sprzataniu musze ogarnac siebie do ginki ;/ /wyszlam z formy chodzeniowej do gina/
potem karmienie malej i fruuuuuu do lekarza
ps. a sprztajac slucham radia a tam M.J. i mnie na tance wzielo z mopemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 15:15
Arienna, PsotkaKotka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
A ja jem nad głową karmionej obiad, bo dała zrobić, ona leżała w małym patrząc na jej ulubiony przedmiot (lampę) a ja szybko rura do kuchni. Mniam mniam
Ari: ja też jadę na oparach pensji (czy zasiłku, żeby być bardziej precyzyjną), a nie wiem kiedy będzie nową, bo jak nie jutro to może być smutno, za dużo wydaje na allegro dla małej -
Cześć kochane, h
Gratuluję zakupów Ari
Zgredka łącze się w bólu, ogarnął mnie szał zakupów dla małego, a przeciez mam niemal wszystko po tymku.
Biedronko, współczuję takiego teścia, szkoda słów..
Czekamy na zabka Leosia, Patryk ma bulwe na gorze..
Bylismy dziś z mężem i Patrykiem na zakończeniu roku Tymcia i poryczalam się, tak mnie to wzrusza, jego występ.. I wierszyk..
Mamusiu kochana
powiem Ci na uszko,
że bardzo Cię kocha
To moje serduszko..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 16:32
MANIEK, LaRa, Malenq, Pati Belgia, Misi@, justta, Blondik lubią tę wiadomość