Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Że względu na Kosie?
Ja właśnie karmie po fitnesie, było supermała ponoć szalała jak mnie nie było, darlam się i zasnęła tuż przed przyjściem mom (czyli długo nie pospala)
A ja muszę się wyrwać zrobić kolację (mój śpi) -
u mnie po wizycie wszystko ok, wszystko ladnie sie goi i mam....piekny pecherzyk graffa.... wiec niedługo pierwsza @ ;/ myslalam ze troszke pozniej bedzie ;/
za rok moge sie starac o kolejne dzieciatko
pani gin obejrzala Anie
ps. mam stresiora przed jutrzejszym pobraniem krwi od malej ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:41
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Dobry babeczki
Biedra nadal czekasz ??? Może faktycznie na Cati
Ja dzisiaj od 5 nie śpię. Obudziłam się z takim powerem że pranie się robi, zmywara już huczy, chałupka ogarnięta, jeszcze poskładam górę prania i mogę zasiąść przy kompie w celu nadrobienia tyłów w pracy
Miłego dzionka -
Hej
Rzeczywiście Anuska tryskasz energia, z tego co pamietam z tamtego okresu to chyba to, ze nie miałam problemu ze snem
Dzis budzilam sie co chwile (chyba z nerwów prżed pobraniem krwi), mała spi w najlepsże a ja randkuje z laktatorem
Miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 07:09
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Lara: nie wiem co Ci napisać, mała nie będzie pamiętać za chwilę, mi jest łatwiej takie rzeczy przeżywać, bo mam niski poziom empatii generalnie. Acz u okulisty nie patrzylam co kobita robi.
Anuska: korzystaj z tego przypływu energii (acz z umiarem), też taki miałam do 8 miesiąca, ah to były czasy..
Oczywiście wygrałam wszystkie aukcję na allegro i teraz muszę czekac na wypłatę ;( (muszę dać sobie bana na allegro)
Mała podzarla jak wariat a teraz śmieje się do plakatu na ścianieAnuśka, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Dzięki Anuska
W ciazy będąc w tym labie, pani pobierała krew z paluszka dziecku i ono ani nie zająknęło, wiec mam nadzieje ze tak samo bedzie z Ania
Zaraz sie zbieramy, trzymajcie kciuki!Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
hej misie
witam się w III trymestrze
Lara- trzymam kciuki
moja mała w dalszym ciągu leniwa, kopie raz na jakiś czas jakby od niechcenia, myślałam że im dalej tym dzidziuś rusza się i kopie więcej a u mnie coraz mniejgłównie śpi ... oczywiście jak to ja mam z tego powodu schizy
i nie chce mi się uczyć buuuuuuuuuuuu
ciekawe co u Biedronki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 08:31
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
O rany Anuśka ale masz powera...ja ostatnio zero energi i co 3 godziny szłabym spać, jak niemowlak ;p
Biedroneczko daj znac co u Was<3
A ja wczoraj spotkałam się z przyjacielem i otrzymałam od niego prezent: Sztukoterapia Art Deco 100 Antystresowych kolorowanek i zestaw kredek. Wczoraj po powrocie zaczełam kolorować Rozmarzenie MA. Muchy i zeszło mi na tym 4 godziny a i tak nie dokończyłam ;p
Super zabawa!
Ari ja od poniedzialku zaczynam przygotowywać się do obrony dyplomu, bo chce to zaliczyć przed ur. Tonego ...obym tez się zmobilizowała.
Ech nie mogę jechac do rodziców, bo u siostrzenicy w przedszkolu panuje ospa i boją się, że mogla się zarazić i nie chcą mnie narażać
Z jednej strony lepiej, żeby już to przeszła, ale tak chciałabym tam pojechac na kilka dni i odpocząć.
Lara daj znać co z małą.
Buziaki<3Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość