Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka widziałam widiałm gratulacje dla Zuzi
oj nie sądze zeby ruszyło nie mam juz siły nawet chyba na poród taka jakaś rezygnacjazeby chociaż jakies skurcze konkretne a tu nic raz na czas cos mi sie brzuch zepnie i tyle
ide zjeśc obiadek Zuza zasnęłą po nurofenie wiec znowu pewnie pójdzie sapć przed 23Anuśka lubi tę wiadomość
-
Maniek nic szczególnego się z tym GBSEM nie robi. W szpitalu od razu dostaniesz w wenflon antybiotyk i będziesz go dostawać co 4h. Śmiechawy jest, bo jak w zyłę podadzą to w ustach czujesz zmywacz do paznokci
Mi podali bo miałam o 1 dZIeń przeterminowany wynik i jeszcze pęknięcie pęcherza płodowego i oba te fakty kwalifikują do podania ampicyliny.
Mały mi zasnął na pełnym cycu. Zorientowałam się, jak mu nosem i buzią poszło mleko, chyba ze 20ml mu się z cycka wlało do gębki a on nie zakumał że połknąć trzeba. Utopiłabym własne dziecko. We własnym mleku ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 15:12
-
Dzien dobry
Konwalianko, Malenqu...lacze sie z wami w bolach kiepskich nocek. U nas jeszcze kiepskie spanie w dzien do tego. Ale ja i tak jestem szczesliwa, bo mala wczoraj nie darla sie, tylko do cyca chciala sie przytulaca ostatnio nie chciala cycusia w ogole....
My czekamy na znajomych. Grilla robimy. Ciekawe jak to bedzie, bo H tylko na dworzu bujana w wozku spi...i to po kamyszkach trzeba jezdzic
Kotka, super ze Dominik tak ladnie szczepionke zniosl
Kiedy wyjezdzacie na wakacje? My najpozniej za dwa tyg. Lecimy do PL a tam do jakiegos hotelu gdzies na kaszubach. Moze uda nam sie jeszcze mala wycieczka po norwegii przed wylotem, ale to zalezy od malej i jej zachowania wieczorem... -
Dzięki Nieukowa za pełną informację
przynajmniej już wiem mniej więcej co mnie czeka. Musze tylko po ten wynik pojechać i trzymać z resztą badań i jestem w sumie gotowa ...psychicznie już też bo mi cholernie gorąco i mam dość skurczy mięśni.
Nieuowa luz są plusy tej sytuacji a) masz dużo mleka, b)jesteś bogatsza o kolejne doświadczenie
Anuśka gratuluję zdolnej córki.Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
A my zasnelysmy na ponad 2h oł yeah!!
Teraz lece z psem bo na mnie łypie (i to była pierwotną wiadomość)
A teraz dodaje, poleciała po mleko enfamil, żeby dziewczyny miały co małej dać, karmimy się, chlop SE robi obiad, a potem lecimy oddać małą
Oby im nie płakała
Nieukowa: i właśnie dlatego zabraniają karmić do uśpienia (czego oczywiście nie slucham ponieważ moja inaczej by nie zasnęła)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 16:33
-
nick nieaktualnyAnuśka gratulacje do Zuzi
Knowi współczuje!
Biedroneczko o to może się zaczyna.
A mnie dziś boli brzuch jakbym miała zakwasy i chyba jajniki...czy to mozliwe, żeby jajniki bolały? a może Antoś tam mi coś naciska?
Rusza się co jakiś czas więc nie panikuje, ale to dziwne...a może to moje zrosty po laparoskopi jajnika. Może uderza rączką tam???Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 20:27
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DOmis juz spi ale kurcze w panike mala juz wpadlam. Po szczepieniu zasnal prawie od razu, w domu w lozku jeszcze go podkarmilam i spal dalej. Jak sie obdzila to plakal bardzo i nie mogl zlapac cycka. Krzyczal i krzyczal az w koncu sie jakos dossal ale z przerwami na placz. Znowu sie z nim polozylam i zasnal przy cycku. Po godzinie znowu krzyk i znowu to samo-placz przy cycku. Nigdy tak nie robil
. W koncu usnal przy cycusiu znowu. Spal w sumie z przerwami na placz od 11 do 18 chyba
. Potem go wybudzilam zeby sie opamietal i chyba podzialalo bo nawet sie usmiechal i pogadal.
Ale strachu mi napedzil. Okropne sa te szczepienia
ciekawe jaka bedzie noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 21:34
-
Yasmin wrote:no, to starchu napędził... U nas też dziś ciężki dzień był... Mam nadzieję, ze jutro juz będzie dobrze. Może go mięsień po zastrzyku bolał... patrzyłaś czy jest jakaś reakcja lub siniak?
nie odklejalam narazie plasterka. Temperatury nie ma.