Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry!
Melduję się ledwo wstanięta, mąż chory - więc lepiej żeby się teraz nie zaczęło bo nie jest w formie na poród rodzinny ;/
a ja przespałam prawie 12 godzin i gdyby nie ból pleców spała bym dalej
Biedra jak tam? -
nick nieaktualny
-
Tak! Mam dzis 30ste urodziny
jeny jeny dziwnie miec 30 lat
Byl facio od upc, mam nowy dekoder horajzon "wow" pilot taki, ze masakra dwustronny i kanaly zupelnie gdzie indziej niz wczesniejale wpadl akuray jak mala spala, bo dzis jestem caly dzien sama (moj pojechal tancowac gdzies w Polske)..
Lara Misia to moze i do mnie wpadniecid, ja tam myc okien nie znosze
Za to juz zdazylam umyc zlew wrzucic pranie uprac cos recznie i zetrzec kurze..Misi@, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZGredzia - wszystkiego naj naj!
a co twoj men tancuje???
rety to wasze dzieci niezle kupy wala, maj nigdy sie az tak nie obsral zeby az sie przelalo
u nas 2 jest zwykle dwa razy dziennie, maly tylko na moim mleku jedzie
noc ok ale pobudka o 5tej
zmienilam mu pieluche i mnie zasikal wiec o swicie bylo kapanko pod kranem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 11:25
zgredka lubi tę wiadomość
-
hEJ Dziewczyny
Zgredka - wszystkiego najlepszego !! :]
Biedronka to moze rowerem do mnie?i razem rodzimy xD u mnie tez cisza... jutro 40 tydz.
Kotkaa ponoc chopaki lubią siusiac przy zmianie pieluchy , a jak to jest z dziewczynkami ?
Wam tez pieluchy czasem nie ogarniaja pupci i np. kupka wam bokiem wychodzi ?zgredka lubi tę wiadomość
-
cati wrote:hEJ Dziewczyny
Zgredka - wszystkiego najlepszego !! :]
Biedronka to moze rowerem do mnie?i razem rodzimy xD u mnie tez cisza... jutro 40 tydz.
Kotkaa ponoc chopaki lubią siusiac przy zmianie pieluchy , a jak to jest z dziewczynkami ?
Wam tez pieluchy czasem nie ogarniaja pupci i np. kupka wam bokiem wychodzi ?
No wlasnie u nas bokiem jak wychodzi to minimalnie tak ze body troszke jest brudne ale to sie nieczesto zdarza.
cati lubi tę wiadomość
-
Cati, dziewczynki tez lubia sikac gdy nke ma pieluszki
dzis mi pieluszka nie ogarnela i wyszla kupka pępuszkiem i boczkamino ale nie bylo kupki 3 dni, wiec sie nie dziwie, tatus mial przewijac i myc pupe, ale po otwarciu ładunku - zwyczajnie skapitulował
cati lubi tę wiadomość
-
To był prawie krzyk rozpaczy, zrobił bleeeee i musiałam to wziąć w swoje ręce
Dziękuje Bogu, ze sa babcieAnia na dworze, a ja zdarzyłaby posprzątać wszystko oprócz umycia podłóg. Ale zaraz to ogarnę po karmionko i idziemy na ogrodek
Biedronko wpadaj na grila, jesli pójdzie jak u Nieukowej to nie dojedziesz do mnie tylko do szpitala -
nick nieaktualny
-
Tak, jak my wychodzilismy to podobno mieli zaczynac ewakuacje. Podobno ktoś zadzwonił, ze jest bomba w MCdonaldsie.
Tak z SIMIn-u . Jakiś doktor Kędzierski czy cos w tym stylu. Zachęcał głwonie żeby go odwiedzic prywatnie w Chorzowie.
To jets ten szpital, gdzie rodziłaś? Biorę go pod uwagę ze względu an znieczulenie, no i dlatego, że w Chorzowie jets oddział okulistyczny jakby co.