Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Tak, jak my wychodzilismy to podobno mieli zaczynac ewakuacje. Podobno ktoś zadzwonił, ze jest bomba w MCdonaldsie.
Tak z SIMIn-u . Jakiś doktor Kędzierski czy cos w tym stylu. Zachęcał głwonie żeby go odwiedzic prywatnie w Chorzowie.
To jets ten szpital, gdzie rodziłaś? Biorę go pod uwagę ze względu an znieczulenie, no i dlatego, że w Chorzowie jets oddział okulistyczny jakby co.
Polecam Simin. Ja i Yas tam rodziłyśmy. Opieka jak dla mnie rewelacyjnapolecam rownież ich SR
wtedy poznasz położne
A i nie wiem czy ten lekarz nie asystował przy cc. Wiem tylko tyle ze miał czarne oprawki okularów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:09
-
dzisiaj też był w okularach, taki starszawy, lekko bucowaty
no zaciekawił mnie ten szpital. warunkiem szkoły rodzenia jest wybranie od nich położnej, tylko, ze ja jestem z R. Śl.... niby dojezdzają do 30 km...nie wiem
Ogólnie podoba mi sie opcja, że jets możliwośc znieczuleniabo u nas w R. Śl nie.
-
Blondik, no to chyba on.
Ale na sali był rownież anestazjolog dr Romanjajcarz jakich mało, podczas mojej cc wspominał swoje początki pracy, opowiadając z humorem o tym jak stał kilka godzin do rejestracj w pup
Dodatkowo plusem jest wspaniały oddział neonatologiczny
No cóż... Budynek i sale nie sa rewelacyjne, ale dla mnie ważniejsza była opieka niż to czy ściany sa z zeszłego stulecia czy nie.
Łóżka sa nowe i wygodne
Położne dojeżdżają, a sa tez bardzo pomocne
Podczas mojej SR byli ludzie z tarnowskich gór i Częstochowy, wiec nie masz sie czego obawiać. Zawsze możesz podjechać w czwartki o 14:00 jest zwiedzanie szpitala
Aaa i np w noc przed moim wyjściem przyszła laska do porodu, akcja sie rozkręcała przyszla położna spytać czy chce znieczulenie, ona na to ze tak, zabrali ja do pokoju przygotowawczego i okazało sie ze.... nie zdążą jej podać i za chwile urodziła córkę
Także te znieczulenie to nie jest ściemaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:49
-
ten anestozjolog byl na warsztatach dzsiejszych
to była chyba jedyna osoba, której słuchałysmy, reszta papalała bez przekonania
zostawiam sobie jeszcze lipiec na przemyslenia, bo w sierpniu chcialabym sie zapisac do SR, no i wybrac taka przy "moim szpitalu". zobaczymy.
uciekam ogarnac w koncu mieszaknie.
Biedroneczko czekamy an wieści -
Macham no jestem w domu nie wiem co mam robic brzuch nadal sie spina plecy bolą kapiel nospa nic nie pomaga kazal przyjechać jak wody odejdą a tu nic
odejść nie chce
Bożena to mi sie zaraz na druga strone wywinie tak mi mała napiera
Trzymajcie kciuki zeby coś poszło do przodu bo zwariuje -
Moje zasnelo wreszcie po ponad 5h jestem ledwo żywa, wiem wiem dla niektórych 5h to nic.
Muszę jeszcze wyjść z psem. Czuje, że jak mój wróci będzie dziabniety. Niby spotyka się że znajomymi może raz na rok, ale i tak mnie wkurzy -
Hejka z rana
Od wczoraj mamy wizytacje tesciow, fajnie wyszlo, dziadkowie zachwyceni wnusiem. Rozpieszczaja, bo pozwalaja malemu usypiac na rekach, ale nie zabronie im na 2 dni, skoro nastepnym razem zobacza go za miesiac jak nie pozniej...
Maly ma dzis 2 tygodnie... Czas leci jak glupi!
Wg tesciow mam zlote dziecko- w ogole nie trzeba uspokajac na rekach i placze tylko jak jest glodne. No racja, ale ja nie znam innych noworodkow wiec trudno mi oceniac
Dronka, co tam z toba? Lilka juz wyskoczyla czy nie?Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dobry
Wpadłam zajrzeć czy Lilka już po drugiej stronie brzuszka a tu klops
Halooo wychodź maleńka bo Twoja mamusia tu nerwicy bez Ciebie dostanieNo i my też jesteśmy ciekawe jak wygląda kolejne gangowe dziecię
Miłego dzionka wszystkim życzę
Edit. Dziewczyny czy pobierałyście krew pępowinową przy porodzie? Macie jakieś dane na ten temat? Oglądam DDTVN i właśnie mówili o tym że warto bo leczy mnóstwo chorób chematologicznych i dziecka i rodzeństwa... Ciekawa sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 09:04
-
Helloł,
Sprawdzam czy Biedronka rozpakowanakochana masz jeszcze 4 dni
ale ja obstawiam jutro
Anuska, fajna sprawa z krwią pępowinowa, ale niestety jest to bardzo droga impreza i nie stać mnie było na to ;(
Miłego dnia
U mnie ciepło, acz pochmurnie i mokro