Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati nawet jesli sie urodzi bedzie pod dobrą opieką jest juz spora ale trzymam kciuki zeby jednak udało sie powstrzymać
kurcze jak to jest ja chce urodzić i cisza a tu Rxy mogłaby jeszcze posiedzieć to już chce rodziców i brata poznac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny, kochane jestescie... nadal jestem pod ktg. Skurcze nadal.sie pisza. Tak czy siak powiedzieli, ze nie wypusza mnie przez tydzien bo tu jak juz kobieta skonczy 34 tydzien to juz nie powstrzymuja. A ze u mnie 33t 0 d to musza robic wszystko zeby zostala w brzuszku. Tak wiec nadal nic nie wiadomo. Ona zdecyduje...
-
Nieukowa blaga ja, prosze a ona mnie mnie chyba w pupce...
Biedroneczko zabieraj ode mnie te skurcze. Tobie bardziej sie przydadza. Oddam je za darmo....
Jej jak Marcel plakal, ze musze zostac w szpitalu. Ale mi sie serce pokroilo na kawalki.... -
PATI - tzrymaj sie!
BIEDRO - a ty na odwrot-rozpakowuj
BESZKO - strasznie wspolczuje.
My dzisiaj na malej wycieczce bylismy po gorkach. Padnieta jestem, kondycja zerowa po ciazy. Mayl poszedl w kime dopiero o 22 a to i tak ciezko bylo go uspic. W piatek jedziemy nad morze na weekend -
Czesc,
Pati, mam nadzieje, ze akcje zahamowali i jest ok.
Cati, to JUZjak ten czas leci-szok...
No i Biedronka - stawiam na dzis
Ja oczywiście przy laktatorze bo mała spi zamiast jeść, ale nie chce jej budzić.
Miłego dniacati lubi tę wiadomość