Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ari: ucz się ucz, bo potem nie będzie szansy
(acz pochwale sie, że egzamin na podyplomowe zdalam 2 tyg temu na 5)
I nie martw się. że mała mniej się rusza. Moja też nie była akrobata w środku.
Kotka: zupełnie nie rozumiem paniki, nic się nie martw, my miały 5w1 i do tego żółtaczkę w jeden dzien. Zero reakcji. Wiadomo, każde dziecko jest inne i różne są reakcje, ale ją jestem twardo za szczepieniami. Będę trzymać kciuki za DomisiaArienna, Misi@, Nieukowa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Psotka- będzie dobrze
Anuska- ja po prostu tak nie lubię takich cichych dni a zdarzają się małej, kilka dni szaleństwa, kilka dni ciszy i oczywiście wtedy panikuję, 8go mam wizytę u gina, muszę go zapytać , kurczę chyba się jeszcze kimnę z godzinę bo śpiączka mnie bierze... normalnie zazdroszczę powera bo ja bym cały czas spała... ale dziś robię dzień lenia, tylko się uczę bo ostatnio za dużo chodzę, sprzątam itp i normalnie bolą mnie wszystkie mięśnie i więzadła i stawy, wieczorem ruszać się nie mogę
ok w takim razie idę, za godzinę lub dwie wracamMisi@, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Psotka dacie rade i z NOPow najwyzej bedzie chwila placzu
U mnie rewelacyjna noc i poranek- spalam 6h z przerwami na obsluge MordossaczaTeraz kawusia i licze ze zdaze wypisac pisma o zapomoge z uczelni i do PZU. Kasa sie zawsze przyda.
Zycze milego dzionka.
Ps. Powoli wracamy na cycaSsiemy juz 4x dziennie bez butelki
Co prawda calkowitego powrotu niemprzewiduje, bo maly dalej nie potrafi odetkac tego tyciego cholernego zastoju, ale zawsze to cosMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja już z 15 min siedzi w lezaczku, szok. Zdążyła oporzadzic szynszylowi klatkę i go umyć w piasku. A i śniadanie drugie wszamac.
Ale cierpliwość się skończyła i trzeba zabrać dzieciątka
Martwie się dziś, bo jedziemy do tej energilandii na koncert no a mała odrzucamy do koleżanki, co prawda ona uwielbia dzieci i ma własne ale się boje czy mała da radę, ale chyba jest za mała żeby kumac że mama ją porzuciła na parh i da rade?Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hejka!
Melduję co po badanu:
niestety nie moja lekarka nie dość że zapłaciłam więcej to dostałam mniej informacji - nie wiem ile mały waży
ktg ok
szyjka miękka
skróciła się z 4,2cm na 2,7
ale rozwarcie jedynie na opuszkę palca - wiec jak na 3 poród to marnie
chociaż może się to zmienić bardzo szybko
wczoraj umyłam okna, podłogi i odkurzyłam i nic!! mam już nie brać magnezu i w miarę możliwośći zastrzyku p/zakrzepowego jak się zaczną skurcze - jak oczywiście sie zorientuję że to to
zmykam po zakupy a potem z młodymb po wkładki do aparatów słuchowych
młoda dostała świadectwoi ma juz wakacje - tylko na wyniki rekrutacji czekamy
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Zdejmuje mała z lezaczka a tam kupa przesiakla przez body i portki ;(
Na lezaczku kupa musi być, ale że aż tak? No i zbyt płynna jak na mój gust, rozlała się po pielusze.
Szybka akcja myccia pod kranem w wannie przy krzyku lekkim ale dało radę.Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Konwalio może ząbek idący go męczy?
Misi@ ja mam szummisia dostaliśmy od męża siostry mi się podoba:)nie wiem czy będę włączać to buczenie(szum) i najwyżej będzie to miś do przytulania.
Kotka brawo dzielnie zniosłaś szczepienie:)
Bierdsonko nadal trzymam kciuki
A mi się już humor spier*** zadzwoniłam do mojej ginki i okazuje się że gbs mam chyba dodatni bo mi w sekretariacie pani powiedziała ze coś wyhodowali ...noż ku*****a nie może być normalnie.... czy któraś z was też miała pozytywny??? coś z tym mam robić?? poza tym że w pewnych przypadkach trzeba szybciej do szpitala jechać niż chciałam?Maniek
-
My juz w domciu
pobranie krwi przeżyliśmy, choc łatwo (ze mną) ńie było.
Pobierali z żyłki ze wzgl na to ze podobno do tsh trzeba duzo krwi miec a z paluszka to by długo trwało i zapewne więcej krzyku, a tak to chwilka płaczu, Cycus i kimonko.
Potem, korzystajac z urlopu malza, wybrałam sie w poszukiwaniu ubioru do chrztu, zarówno dla siebie jak i dla małej.
Efekt taki, ze ja pójdę chyba nago (oby nie) a dla maluszka juz mam sukieneczkę wypatrzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:35
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hej
Konwi moja Zuzia też miała taki okres na początku że budziła się z płaczem co chwilkę... Jakby miała jakieś koszmary. Przeszło samo po ok 2 tyg ale ja byłam wykończona. Wspieram kochana
Psotka cieszę się że poszło szybko i sprawnie
Lara dzielne dziewczynki
Biedro to może po przeczyszczeniu się zacznie
A ja pękam z dumy bo wróciłam z Zuzą z zakończenia i mamy świadectwo z czerwonym paskiem, dyplom wzorowego ucznia, nagrodę książkową i stypendium naukoweWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:38
Arienna, Misi@, Nieukowa, MANIEK, Malenq, PsotkaKotka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję
jednak Zuzie to mądre dziewczynki
moja przez tą sesję będzie taka mądra z zakresu psychologi że jakimś guru zostanie albo innym dyktatorem
skapitulowałam- robię ściągi, ale ręcznie więc jest szansa ze czegoś się jeszcze przy tym nauczęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 14:48
Anuśka lubi tę wiadomość