Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hah, i jak tez o mało nie wybuchłam płaczem...
Zawsze byłam wrażliwą osobą i płakałabym nad każda krzywdą dzieci, dorosłych czy zwierząt...a teraz, to już w ogóle co te hormony robią z nami. Rozczulam się...
Właśnie wróciłam z pedicure:-) Niby przyjemnie, niby wsjo ok, ale myślałam, że będę miała stópki jak u niemowlaka - a tymczasem są takie jak po normalnym zabiegu, który robię sama, myślałam, że lakiery, jaki stosują do malowania są profesjonalne - a tu najzwyklejszy w świecie AVON, no i zajechała mi babka na skórki na paluchach i szczypie lekko...ehhh -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:37
Madzisek lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyMadzisek sliczne rzeczy ja ostatnio jak bylam w lumpie u siebie to szkoda gadac za darmo bym tego nie chciala ale wiadomo ze trzeba trafic na perelki a w lumpie sa czasem cudne rzeczy ale wiekszosc u mnie to dla dziewczynek
Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Mogliby nadmienić na temat "zielonego światła" na mojej szkole rodzenia. Też dzisiaj idziemy. Może mąż by się w końcu przekonał
Położna, że szkoły rodzenia, wręcz Panów namawiała żeby jakąś kolację zorganizowali itp. Śmiała się, że oka dziecku się nie wybije więc bez obaw
Madzisek, kwiatakacji, moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Hahaha, Marta, niezła położna
śmiechowa. Mój B czasem mówi, że jak się mała urodzi i podrośnie puknie go w głowę mocno i zapyta czy to takie przyjemne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:47
Marta0912, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Ja się ostatnio pytam mojego czy się nie boi że antkowi dziurę w głowie zrobi a on taki wystraszony "ale jak to, mowilas że się nie da?!?" ja mowie haha no żartuje przecież mowie że co najmniej połowa dzieci musiałaby mieć dziury w głowach a jakos nie spotkała żadnego
Marta0912 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i moje drogie rozpoczęłyście temat ktory u mnie w głowie przewija sie lotem jednostajnym przyspieszonym... mam na mysli ubranka i zielonego swiatla w sypialni...
Ubranka... o dziwo w tej kwestii tatus przeszedl samego siebie, pomimo stopowania go w zakupach dostal bzika. Zakupy robilismy razem, moje kochanie co chwile donosilo kolejne ubranka, bo pasuja, bo slodkie, bo to nasze malenstwo musi to miec... itp. zawsze jakis argument... i tym sposobem Sophie bedzie chyba ubierac kazdego dnia nowe ubranko lol. Jesli bede miala troche czasu zrobie zdjecie i pochwale Wam sie co tam u malutkiej w szafie juz czeka.
Odnosnie zielonego swiatla w sypialni...
Niestety u mnie kicha, kompletny brak pociagu... cos mi sie popsuło w głowie i nie moge sie przestawic. Nie mam żadnych psychicznych zahamowan odnośnie zrobienia krzywdy maleństwu, wystarczająco się naczytałam na ten temat… jednak totalnie brak weny do „tych spraw”… Już mnie to nawet wkurza… bo z jednej strony mam momenty… tzn „chęć”, jednak zaraz potem jak myślę o tym brzuszku i jaką pozycję znaleźć, by dla mnie to było przyjemne … to mi sie od razu odechciewa...
Ehh… szkoda mi tego mojego małża
-
nick nieaktualnyMy mamy zakaz praktycznie od poczatku bylo zielone swiatlo na 2 miesiace ale wtedy podczas stosunku bol i nieprzyjemnie bylo do tego brzuszek juz przeszkadzal i weny jakos brak i ochota mala
Tez mam czasem ogromna ochote ale ciezko juz jest i oduszczam
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:po za tym dzisiaj dostałam pismo z Zusu że trwa postepowanie co do mojego chorobowego za 15.08-02.09 ... co dziwne bo ja od 10 lipca jestem na l4
Chichibi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:Pchelkaa nie mam czegoś takiego, w sensie takich zakładek
Wysyłam Ci screena głównej strony tego konta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0400b5bcef06.jpg
po za tym dzisiaj dostałam pismo z Zusu że trwa postepowanie co do mojego chorobowego za 15.08-02.09 ... co dziwne bo ja od 10 lipca jestem na l4
A jestes na umowie o prace czy prowadzisz dg? To masz l4 od 10.07 lipca i nie dostalas jeszcze ani jednego przelewu? -
nick nieaktualny
Przedstawia wam mój brzuchol.
Zaczynam się martwić o zieloneoliwki
I jak idzie wam dziewczyny przygotowanie kącika/ pokoju dla maluszkadawać zdjęcia
Ola_45, Nadulka, Flakonik, pati_zuzia, MeGi2986, Madzisek, moniek90, kwiatakacji, Mama-julka, genoweffa, alicja_, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość