Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Wtedy musisz zapytać czy mają czas, bo musisz najpierw wyprać ich rzeczy
i to na programie dla dzieci- tym ponad dwugodzinnym
a jak nie, to nie ma noszenia!
Czyli jeszcze trzeba do wyprawki dopisać: suszarka bębnowa. Nie będą przecież chodzić w mokrych ubraniach.
Jest też druga opcja mieć dla gości takie wdzianka jak w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 14:10
alicja_, Pola_27, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Haha ale wiecie co? Przypuszczam że znajdą się takie nadgorliwe mamuski
a potem dziecko uczulone na wszystko, no nie dajmy się zwariowac
przecież nikt nie będzie naszym dzieckiem pocieral o swoje ciuchy haha
A może to i dobry sposób na wstrętną teściową? "Mamusia odłoży na razie Stasia do łóżeczka, bo jeszcze dostanie uczulenia na ten wstrętny żakiecik, który mamusia ma na sobie"
Acikk wrote:Madzia 48 kgkiedy ją tyle wazylam hmm może w zerowce
?
dokładnie ja też kiedyś tyle ważyłam, ale tylko dlatego, że było po drodze do 60kg...Acikk, Evka, kwiatakacji, Mama-julka, Matleena, Madzisek, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
cytrynówka wrote:A może to i dobry sposób na wstrętną teściową
? "Mamusia odłoży na razie Stasia do łóżeczka, bo jeszcze dostanie uczulenia na ten wstrętny żakiecik, który mamusia ma na sobie"
Też o tym pomyślałam, że to sposób na osoby które nie chcemy aby nosiły naszego bobasa
Madzia a ile masz wzrostu? -
nick nieaktualny
-
Ja przed ciążą ważyłam 46kg
aktualnie moja waga to 54kg, 8kg na +, myśle ze to całkiem nieźle na tym etapie
A co do proszku to mam sprawdzony Jelp, bo mój siostrzeniec jest alergikiem i mam pewność ze ten proszek nie uczulałTak samo jak płyny do kąpieli Hipp,tylko Hipp nie uczulał, bo jak miał J&J to uczulało go.
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Dziewczyny mam problem, dostałam dużo ubranek używanych, które wyglądają jak nowe, jednak duża część z nich nie posiada metek, lub rozmiary na nich są jakieś dziwne.
Jak to posegregować? macie jakiś pomysł? Tego jest naprawdę sporo.
Bawiłam się przykładając jedno do drugiego
Evka lubi tę wiadomość
-
revvelka wrote:Od wczoraj chodzi mi po głowie
Jaki rozmiar wzięłaś?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:37
Evka lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Evka wrote:Ok, Mama Julka, ale np mam nowe ubranka, i rozmiar 56 nie zawsze jest podobny do innego bodziaka z rozmiarem 56...
Też tak miałaś?
to prawda, czesto rozmiary roznia sie w zaleznosci jaka firma produkowala. Odnosze wrazenie, ze najlepiej jak sugeruje MJulka porownac, a jak juz malenstwo bedzie na swiecie ubierac od najmniejszego, nie patrzac na rozmiarowke;)Evka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:38
Evka lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
No nic, trzeba tak będzie zrobić i jakoś to ogarnąć, tym bardziej, że tego jest tyle, że mam wrażenie ze na 1 miesiąc życia małej na każdy dzień będzie miała inne body
Ale może mi się wydaje.Reszta wyjdzie w praniu.
Dzięki dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 15:02
-
nick nieaktualny
-
Evka wrote:Dziewczyny mam problem, dostałam dużo ubranek używanych, które wyglądają jak nowe, jednak duża część z nich nie posiada metek, lub rozmiary na nich są jakieś dziwne.
Jak to posegregować? macie jakiś pomysł? Tego jest naprawdę sporo.
ja miałam praktycznie wszystkie takie
podchodziłam do tego z 4 razy bo nie wiedziałam jak to posegregować ;/
w końcu po zakupach w pepco gdzie kupiłam wszystko na 62 porównywałam do tego i co wieksze zostawiałam na później, jedne są troszke wieksze, drugie troszke mniejsze... jak urosze na przełomie listopada/grudnia to na pewno na miesiac mi starczy a od stycznia najwyżej bede prała większe...
dla mnie bez sensu prac we wrześniu to co w styczniu założę, ciężko mi...
komode 4 szufladowa mam pełną, jak coś będzie małe bede odkładac do kartona a szukać w szapie wiekszych i prac