Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Dziewczyny a wy tez macie jakas grupe na fejsie? tam tez piszecie?
bo jesli tak to potem bedzie problem w grudniu jak polowa bedzie tam pisala o porodach a polowa tu to bedzie bez sensu bo tej listy nikt juz wtedy nie ogarnie
Nie istnieję bo nie mam FB -
A to mój zakup dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 18:29
Mama-julka, evvik, lilianna, emilka24, pati_zuzia, gosia mmr, Nadulka, moniek90, Madzisek, MeGi2986, Marta0912, genoweffa, kwiatakacji, Kate4, revvelka lubią tę wiadomość
-
Acikk gdzie kupiłaś? Ja poszukuje też kombinezonik ale dla dziewczynki
I jaki rozmiar wybrałaś? bo ja myslalam zeby wieksze kupowac np 68cm zeby na zime sie nadało a nie tylko na wyjscie ze szpitala
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poz!omka. wrote:Acikk gdzie kupiłaś? Ja poszukuje też kombinezonik ale dla dziewczynki
I jaki rozmiar wybrałaś? bo ja myslalam zeby wieksze kupowac np 68cm zeby na zime sie nadało a nie tylko na wyjscie ze szpitala
Poziomka kupiłam w pepco i cena spoko 49 złbyły takie same tylko różowe .
Wiesz co ją kupiłam rozm. 62, obawiam się że może nie starczyc na całą zimę ale do szlismy z mężem do wniosku że gdyby był za mały to się kupi drugi większy już na jakiejś wyprzedaży w styczniu. No bo w każdym większym to się będzie topil to też bez sensu a że to tylko 49 zł to nie ma się co rozczulac. Na ile starczy na tyle starczy
A polowałam na nie w pepco bo różowe już 3 tyg temu ogladalam a niebieskich ciągle nie było ale dziś w końcu przyszłyPoz!omka. lubi tę wiadomość
-
To ja się też pochwalę :p Niestety sprzedawca cymbał wysłał kombinezon bez jednej rękawiczki. Czekam aż przyjdzie. I jeszcze rożek mam
tak mi sie podoba, że nie wiem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 19:07
revvelka, Nadulka, Madzisek, MeGi2986, Marta0912, genoweffa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj kolejny dzień spędziłam na wybieraniu wózka ( w sieci) i dalej jestem w kropce. Od początku podoba mi się riko nano i brano, ale już sama nie wiem rzez tą spacerówkę. Któraś z Was pisała dzisiaj o Camarelo carera, maie z nim jakieś doświadczenia? F
-
Kate4 wrote:Dziewczyny z Krakowa podpowiedzcie gdzie znaleźć ciekawe sklepy bo męża chce wysłać na zakupy do krk;)
Ja nie jestem z Krakowa, ale moja mama bywa tam często i podobno na Sławkowskiej 9 jest bardzo fajny butik, dostałam ekstra kombinezon zimowy i parę słodkich body. Wszystko świetnej jakości.