Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Mi też moja gin nie mówi ile a szyjka. USG dowcipne miałam tylko raz, tak to ręcznie sprawdza.
Ja dzisiaj zamiast cytować to lubię wszystkie wiadomości
Mam dowcipne USG na każdej wizycie. Nie wyobrażam sobie żeby nie zrobił bo po przejściach z łożyskiem jestem ciekawa za każdym razem gdzie ono jest. A przy okazji i szyjkę zmierzy. -
nick nieaktualnyKarola1990 wrote:Witajcie!
Cieszę się, że u Was wszystko ok i z dzidziami również. Ja we wtorek byłam na usg III trymestru i tez wszystko w najlepszym porządku. Mała ważyła 1520 gram i jest średniaczkiem:) Czytałam, że u Was też samopoczucie gorsze, u mnie tak samo. Wróciły zawroty głowy i strasznie bolą mnie kości łonowe... czy Wy też tak macie? W nocy to myślałam, że zaczęłam rodzić bo mnie tak tam w dole bolało, ż4 przekręcić się nie mogłam.... Ehh jeszcze 2 miesiące i po bólu:)
Annielica oraz inne dziewczyny z cukrzycą jeśli Was to uratuje to poszukam przepisu na dietetyczny sernik. Nie ma tam grama cukru a za to dużo białka:) Przepis mam od dietetyczki:) Kiedyś byłam na diecie i przepis gdzieś pozostał
Karola to ja poprosze o przepis na wszystko co slodkie i bez cukrubalbo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:42
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Karola to ja poprosze o przepis na wszystko co slodkie i bez cukru
No super - słodkie i bez cukru! Ty masz wymogi nie ma co.
Ale sama jestem ciekawa z czego to
I w końcu już w przyszłym tyg. muszę zrobić test obciążenia. Będę załamana jak się okaże że mam cukrzycęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 15:09
-
nick nieaktualnyJakos trzeba sobie radzic;)
Wogole to witam sie w ta piekna sobote ja siedze przed TV a moj M poszedl pojezdzic motorem bo i tak rzadko jezdzi odkad jestemw ciazy;) Mi poworcila sennosc z pierwszego trymestru i chodze nieprzytomna a spie po 10 godzin dobrze ze moj jest w domu to robi za mnie prawie wszystko a ja leze i jedynie obiadek dietetyczny sobie ugotuje;)Z tego co wiem to u mnie w szpitalu daja koszule do porodu ale na wszeki wypadek wole miec swoja;)
Pchelkaa bardzo mi przykro z powodu kolejnego pogrzebu u nas tez byly 3 w czasie mojej ciazy trzymajcie sie cieplo.
Gratuluje udanych wizyt;)genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj uszyłam synowi szal - tubę. Kupiłam za zeta w lumpie męska bluzkę z rozciągliwego materiału. Nawet mi wyszło, jak na ręczną robotę. Dziś miał okazję już w niej wyjść. A wieczorem zszyłam mu koc. Złożony na pół, żeby miał kapę na łóżko - jedynkę.
Dziś mnie znowu nosiło i wymyśliłam, że uszyję coś pod tę szmatkę - zabawkę Minky. Niestety okazało się, że w domu nie mam tyle wstążeczek co myślałami będzie uboga kolorystycznie. Jutro pochwalę się tym co wyszło
Sama jestem ciekawa ile tarmoszenia wytrzyma
Nadulka, moniek90, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie mam żadnej rozpiski, lekarz sprawdza zawsze szyjkę palcem:D I tylko mówi czy w porządku, czy nie. Dlatego też pojechałam wtedy z bólem na IP bo bałam się że może szyjka się skraca. W szpitalu też nikt nie mierzył i nikt nic nie mówił na ten temat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 17:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnk wrote:No właśnie przeraża mnie ta glukoza. Teraz boli a co dopiero wtedy...
A w czwartek ide do lekarza wyprosic chociaz pol etatu bo juz nie daje rady w pracy. Stopy mi puchna, kregoslup boli, maly uciska ze czasem ciezko chodzic juz. I musze jeszcze pracowac za reszte. Nie jest ciekawie. A polozna mi powiedziala ze to zdecydowanie za wczesnie na jakiekolwiek zwolnienie ;/
Ja pierdziele i ja narzekam siedzac w domu! Chyba jestem nienormalnaZieloneOliwki lubi tę wiadomość