Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-Julka śliczny ta chusteczką z matkami, jak ja bym chciała coś poszyć, ale czasu za mało
.
Dziewczyny jak byście chciały kupić tego szumisia ze strony Whisbear, to dzisiaj i jutro jest promocja. Trzeba wpisać tylko kod i jest 20%taniej
. Kod w razie jak byście chciały to : nDTksN1bNh.
Ja właśnie kupiłam pod choinkę będzie jak znalazł -
Tak się jeszcze zastanawiam, bo zakupiona wyprawke do lozeczka już wypralam wyprasowalam i nie wiem czy schować to do półek czy może ubrać już trochę lozeczka na zasadzie ochraniacz, moskitiera, falbanka, przybornik... Nie wiem czy to nie za wcześnie... Jak myślicie? Jak to u was jest- macie już przygotowywane powoli czy czekają te rzeczy u was na odpowiedni moment np na krótko przed terminem porodu?
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Czesc Pchełka! Co u Ciebie? Jak sie czujesz?
Pchelkaa, nieciekawie...Odezwała się astma i na razie do wizyty u pulmonologa jestem na Ventolinie. Muszę się mega oszczędzać przez cienką bliznę po poprzednich cc i nie mogę się doczekać poniedziałku aż pójdę na wizytę i usłyszę jak i kiedy mniej więcej nastąpi kolejne cc. Nie wiem czy astma ma jakiś wpływ na termin cc, ale nie wiem ile jeszcze wyrobię z dusznościami
No i łażę już jak słoń, wkurza mnie konieczność oszczędzania się bo powoli dobija mnie nuuuuda....
Ale najważniejsze, że malutka fika sobie wesoło, co znaczy, że wszystko u niej okkwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b205bc02bcf.jpg
To zdjecie mojej nogi. Wygląda to Wam jak poparzenie pokrzywą?
Byłam kiedyś poparzona pokrzwą, ale nie pamiętam czy to tak wyglądało. Jak dla mnie wysypka uczuleniowa. Ale nie martw się, góra pojutrze i będziesz wiedziała o co chodzi. Ale jak piszą to zmiany skórne pojawiają się od ciągłego drapania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:38
annielica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamos wrote:Mama-Julka śliczny ta chusteczką z matkami, jak ja bym chciała coś poszyć, ale czasu za mało
.
Dziewczyny jak byście chciały kupić tego szumisia ze strony Whisbear, to dzisiaj i jutro jest promocja. Trzeba wpisać tylko kod i jest 20%taniej
. Kod w razie jak byście chciały to : nDTksN1bNh.
Ja właśnie kupiłam pod choinkę będzie jak znalazł
Dzięki -
nick nieaktualnylilianna wrote:Tak się jeszcze zastanawiam, bo zakupiona wyprawke do lozeczka już wypralam wyprasowalam i nie wiem czy schować to do półek czy może ubrać już trochę lozeczka na zasadzie ochraniacz, moskitiera, falbanka, przybornik... Nie wiem czy to nie za wcześnie... Jak myślicie? Jak to u was jest- macie już przygotowywane powoli czy czekają te rzeczy u was na odpowiedni moment np na krótko przed terminem porodu?
Nie spieszę się. U nas będzie na ostatnią chwilę -
Mama-julka wrote:Byłam kiedyś poparzona pokrywą, ale nie pamiętam czy to tak wyglądało. Jak dla mnie wysypka uczuleniowa. Ale nie martw się, góra pojutrze i będziesz wiedziała o co chodzi. Ale jak piszą to zmiany skórne pojawiają się od ciągłego drapania.
Byłaś kiedyś? Ja jestem poparzona kilka razy w tygodniu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Byłaś kiedyś? Ja jestem poparzona kilka razy w tygodniu...
Ty kucharko jedna!!! Gdybyś nie zacytowała to bym nawet nie wiedziała co naskrobałamSłownik T9 nie ma co
Już poprawiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 20:39
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:42
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kurcze dziewczyny obyście miały rację
zastanawiam się tylko od czego mogła mi ona w razie czego wyskoczyć hmm.
Nie zmieniałaś proszku/płynu do prania?
Nie dotykałaś czegoś co mogło Cię uczulić? -
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Pomyśl co dziś jadłaś, może coś Cię mogło uczulić, w ciąży jest większa podatność na takie alergie.
Nie zmieniałaś proszku/płynu do prania?
Nie dotykałaś czegoś co mogło Cię uczulić?
Właśnie nie mogę skojarzyć co to. Ale wiem, że może to być coś czego nawet nie podejrzewam o uczulenie. Tak czy siak sieszę się, że wygląda to na uczulenie -
nick nieaktualnyPchełka wrote:Pchelkaa, nieciekawie...Odezwała się astma i na razie do wizyty u pulmonologa jestem na Ventolinie. Muszę się mega oszczędzać przez cienką bliznę po poprzednich cc i nie mogę się doczekać poniedziałku aż pójdę na wizytę i usłyszę jak i kiedy mniej więcej nastąpi kolejne cc. Nie wiem czy astma ma jakiś wpływ na termin cc, ale nie wiem ile jeszcze wyrobię z dusznościami
No i łażę już jak słoń, wkurza mnie konieczność oszczędzania się bo powoli dobija mnie nuuuuda....
Ale najważniejsze, że malutka fika sobie wesoło, co znaczy, że wszystko u niej ok
O kurcze to nie ciekawie, astma:-o a ile lat temu mialas ostatnie cc? I w ktorym tc? Czekaja do 37 czy wczesniej? -
nick nieaktualnyEve_84 wrote:Mojego dzisiaj na piwo wyrzuciłam, a śpię w stoperach co noc bo bez alkoholu tez chrapie
Ja nie wiem tylko jak to będzie jak dziecko przyjdzie na świat, wtedy już stoperów nie założę
Eve_84 lubi tę wiadomość