Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wy tu o bezsennosci a ja dalej mam spiaczke:P masakra jakas spie po 11 godzin z dwoma minutowymi doslownie przerwami na siku i to tez tak na polprzytomnego ide:P
A jeszcze czasem w dzien mi sie jakas drzemka wlaczy moze to tez przez stosunkowo niski cukier? (na czczo mialam 54)
Flakonik moja znajoma urodzila blizniaczki 2900 i 2800 SN wiec i Ty pewnie takie super dziewczyny urodzisz i to bardzo blisko terminu
Flakonik, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść
u mnie pierwszą noc w szpitalu oczywiście nie przesłana;/ w nocy nie było dużo skurczy ale nad ranem się zaczęły;/ ktg godzinne wykazało 5 skurczy ponad 120 więc duże ale bezbolesne tylko taki dyskomfort czuć, tylko za często te skurcze;/ lekarz powiedział że muszę być przygotowana na wszystko;( ją jeszcze nie chce!!!
-
nick nieaktualny
-
Moni ale to nie urzad pracy bedzie ten 1000 wyplacal. Pewnie Ci powiedzieli ze u nich nie bedziesz miec zasilku macierzybskiego bo by go miec to musialabys miec prawo do zadilku dla bezrobotnych. A ten 1000 chyba mops bedzie placic.
Justyna nie kazdy dostanie becikowe. Jest dochod ktorego nie mizna przekroczyc.
justyna14, moni1403 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:Moje dzieciaczki,ki wczoraj miały ok 1900g więc wyglądają na 2 tyg starsze i dobrze niech rosną

Ojj to faktycznie juz dorodne dzieciaki
no ale tak czy siak trzymaj sie w calosci ! Jak najdluzej!
Revvelka jak u Ciebie??
Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo kurczę. Ja się boję bo nie wiem ile może się pogorszyć. A moja prababcia miała zaćmę i jaskrę, dlatego trochę panikuję. Nosisz soczewki?Chichibi wrote:dałabym wszystko za -1,5! Ja mam-10,-11 po ostatniej wizycie u okulisty ..

i jestem gotowa na pogorszenie wzroku po porodzie SN. Jakbym poszła na laserową korekte wzroku to miałabym i tak -1 albo właśnie jak ty -1,5
więc bez paniki
wiele dałabym żeby mieć taką niską (dla mnie) wadę jaką ty masz 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate nie daja ci zadnych kroplowek na wyciszenie ?5 na godzine to jeszcze nie przesadza o niczym a najgorszy jest chyba ten stres.Wczoraj po badaniu tez ich mialam kilka serii ale nie tak silne ( do 40) mysle ,ze stres sie przyczynil do tego.Przeszly dopiero w domu jak sie uspokoilami i polozylam .Jestem pewna ,ze i u ciebie sie wycisza powoli .Trzymam kciuki.
Kate4, agniesia2569 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Musze tez się wybrać do okulisty,bo mam -5 na lewe i prawe oko.
Co do napinania sie brzucha i skurczy przypowaiadajacych to mam ich teraz tak ok10-15 dziennie. Ale jestem ciagle na lekach - aspargin 8tabletek dziennie,2 nospa forte i 2 relanium 5mg, do tego tabletki na obnizenie cisnienia. Bez lekow pewnie nie bylo by tak kolorowo. -
nick nieaktualnyDostaje narazie magnez a jak się nie uspokoi to fenoterol a po nim to mi chyba serce składzie bo już po magnesów strasznie się źle czuje;/ no nic trzeba czekać i modlic sięmaya34 wrote:Kate nie daja ci zadnych kroplowek na wyciszenie ?5 na godzine to jeszcze nie przesadza o niczym a najgorszy jest chyba ten stres.Wczoraj po badaniu tez ich mialam kilka serii ale nie tak silne ( do 40) mysle ,ze stres sie przyczynil do tego.Przeszly dopiero w domu jak sie uspokoilami i polozylam .Jestem pewna ,ze i u ciebie sie wycisza powoli .Trzymam kciuki.
-
a to nie doinformowana jestem, moje zarobki raczej z tych nizszych wiec my dostalismy w zeszłym roku.Acikk wrote:Moni ale to nie urzad pracy bedzie ten 1000 wyplacal. Pewnie Ci powiedzieli ze u nich nie bedziesz miec zasilku macierzybskiego bo by go miec to musialabys miec prawo do zadilku dla bezrobotnych. A ten 1000 chyba mops bedzie placic.
Justyna nie kazdy dostanie becikowe. Jest dochod ktorego nie mizna przekroczyc.7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja z rana. U mnie nocki ostatnio standardowo, zasypiam koło 24 i po 4 pobódka na siusiu, a od paru dni koniecznie tez delikatne śniadanko bo ssie jak cholera. Mały zmienił sobie pory aktywności i odstawia charce w nocy a w dzień leniuszek.
Czekam na konserwatora bo niby sezon grzewczy sie zaczal a u nas kaloryfery choc na maxa nastawione to ledwo ciepłe
Wzięłam sie pomału za ostateczne pranie rzeczy małego, kuźwa ile tego jest
I standardowo jak co roku o tej porze uaktywniły mi się zatoki, w nocy nos zapchany cięzko oddychac i co gorsza smarkam z krwia i nie wiem czy to z zatok czy gdzies naczynko peka. Oby tylko nie dopuscic do zapalenia krtani, narazie gardło nie boli ale juz biore sie za domowe kuracje.
Revelka i Kate oby udało się Wam wytrzymac jeszcze troche.
Kate4 lubi tę wiadomość
-
Ja mam dużą wadę wzroku, ale z siatkowką nigdy nie miałam problemów. W sierpniu okulista stwierdził, że nie ma żadnych przeciwwskazań do porodu SN, ale kazał przyjść jeszcze bliżej terminu na wszelki wypadek

Kate, duże dzieciaczki
mam nadzieję, że skurcze się wyciszą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 10:39
Kate4 lubi tę wiadomość

Aniołek - 29.07.2014 (12tc)