Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się nadrobić wszystko z wczorajszego dnia, widzę, że był pokaz brzuszków ciążowych
Właśnie wypoczywam po "męczącej" czynności, jaką jest gotowanie
Jeszcze chyba będę musiała upiec coś, bo jutro mają teściowie przyjechać,a strasznie mi się nie chce...
Flakonik wrote:Czy wyvwszystkie macie juz skurcze przepowiadajace? I jak czesto?Może to i dobrze.
-
Kate4 wrote:Część
u mnie pierwszą noc w szpitalu oczywiście nie przesłana;/ w nocy nie było dużo skurczy ale nad ranem się zaczęły;/ ktg godzinne wykazało 5 skurczy ponad 120 więc duże ale bezbolesne tylko taki dyskomfort czuć, tylko za często te skurcze;/ lekarz powiedział że muszę być przygotowana na wszystko;( ją jeszcze nie chce!!!
revvelka wrote:Dzięki Dziewczyny za tyle miłych słówDzisiaj już lepiej, ból ustał a i na ktg nie widziałam takich strasznych skoków jak wczoraj. Polipa na razie nie ruszają, może sam odpadnie. Brzuch twardy ale taki mam od 2 miesięcy. Podają mi magnez i sterydy
Dziewczyny trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Już w sumie niedługo pojawią się Dzieciaczki
Kate4 lubi tę wiadomość
-
Witam sie dzis w ten mily dzien;) a mily bo w koncu moje grzejniki sa cieplutkie i w mieszkaniu jest cieplusio i przytulnie ooooo a ja mimo,ze urodzilam sie 30.11 to jestem taki zmarzlak...moj Malz sie zawsze ze mnie smieje,ze gowno to i w puchu marznie;/ bardzo kurde smieszne..
No i wyplaty przyszly to zamowilam lozeczko,materac,i duperele z posciela
i w nast msc kupie tylko laktator i wanienke i powinnam wszystko juz miec.
Ponadrabiam Was teraz troche dopuki mam czas,tylko naleje se swiezutenkiej zupki z dyni na mleku:D mniammm dynia prosto z ogrodka Mamy;) -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ja mam fryzjerke dopiero na połowę listopada bo moja ma ciężko z terminami i w sumie na każdej wizycie umawiam się na następną i już się doczekać nie mogę, a z racji tego że moja przyjeżdża na wizyty do domu to śmieje się sama do siebie jak sobie wyobraże jak wisze z tym wielkim brzuchem nad brodzikiem w prysznicu żeby farbe spłukać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:Ala nawet nie wiem ile ma szyjka no jakiś lekarz gbur mnie wczoraj przyjmował, ale mówił że szyjka długa jak na bliźniaki tylko tyle wiem;) najgorsze te skurcze nadal są, muszę się sama uspokoić to może się wycisza;)
Leż dużo na lewym boku i odpoczywaj!
Staraj się nie myśleć o skurczach i nie głaskać brzucha. Będzie dobrze!Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Suerte wrote:ogladacie dalej 600 gramów? Was też wkurza ta matka bliźniaczek? ona bardziej ta Edyta Górniak przeżywa niż poród własnych dzieci!!
już się bałam, że jestem z tym sama hahha... wkurzyłam się jak w odcinku jednym pisała list do Edyty zaraz po porodzie... bo dziwne dla mnie było to, ze zamiast cieszyć się z dzieci to ona przeżywa ten list... i WCALE się nie zdziwie, jak w pewnym odcinku edyta sie pojawiSuerte, Madzisek, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Tak z ciekawości spytam, ktoś zmaga się z chlestazą ciążowa? albo orientuje się jakie badania trzeba zrobić żeby potwierdzić /wykluczyć chorobę?
Annielica się nie zmaga, ale na pewno będzie wiedzieć dużo o badaniach które należy wykonać (miała podejrzenie cholestazy). Odezwij się do niej