Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Hej
Nadrobilam Was i nie pamiętam kto pytał o fotelik. Zdecydowalismy na besafe bo facet w sklepie powiedział że jest lepszy od maxi cosi bo cena podobną a w maxi cosi płaci się za markę.
ja pytałam, a na jaki model tego besafe? -
nick nieaktualnyFlakonik - Nie ma znaczenia dla alimentów na dziecko fakt, że nie byli małżeństwem. Spokojnie może walczyć o alimenty na dzidziusia. Ponadto, może również spróbować walczyć o zwrot jakieś części kosztów poniesionych w czasie trwania ciąży.
Fakt, że nie byli małżeństwem jest tylko problemem w momencie kiedy chciałaby walczyć o alimenty dla siebie, ponieważ tylko byłej żonie takowe przysługują, a ponadto musiałaby w czasie sprawy rozwodowej wykazać winę męża jeżeli chodzi o rozkład pożycia.
Moniek90 – ja również wybrałam fotelik cybex
czarnamaalina – trzymam kciuki za wizytęaneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a te foteliki besafe kupowalyscie z baza? I czy to sa te foteliki do wpiecia w wozek i przenoszenia, czy inne? Bo do mojego wozka pasuje besafe wlasnie, a baza do niego kosztuje 500 pln, czyli wiecej niz sam fotelik. Przy starszej mialam fotelik z baza i przyznam, ze to bylo bardzo wygodne rozwiazanie, klik i fotelik wpiety do samochodu. Przypinanie fotelika za kazdym razem pasami to raczej uciazliwe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Niesamowite ze to juz tak malo zostalo:) I tu nasuwa sie tyle obaw pytan ze szok czy ja bede wiedziala jak ubierac tego dzieciaczka jak go wziasc pielegnowac jak sobie dam rade sama jak moj wyjedzie niestety nie mam nikogo do pomocy i bede z malym sama przez 3 miesiace
Dzis moje dziecie tak sie wiercilo jak czekalam u lekarza ze myslalam ze mi skore przebije
W rodzinie brak małych dzieci, a mama zmarła rok wcześniej. Mąż jest marynarzem i 2 tyg. po porodzie wyjechał na 4 m-ce. Też panikowałam, ale nie było źle. Dałam radę, więc i Ty dasz
-
akira wrote:aneczka1983 na allegro z massimo duttiMatleena wrote:Mój tydzień temu ważył 1700 i wolałaby,, żeby trochę przystopował z tym wzrostem, ale to chyba moje marzenie tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 17:06
-
alicja_ wrote:Flakonik - Nie ma znaczenia dla alimentów na dziecko fakt, że nie byli małżeństwem. Spokojnie może walczyć o alimenty na dzidziusia. Ponadto, może również spróbować walczyć o zwrot jakieś części kosztów poniesionych w czasie trwania ciąży.
Fakt, że nie byli małżeństwem jest tylko problemem w momencie kiedy chciałaby walczyć o alimenty dla siebie, ponieważ tylko byłej żonie takowe przysługują, a ponadto musiałaby w czasie sprawy rozwodowej wykazać winę męża jeżeli chodzi o rozkład pożycia.
Procz alimentow moze rowniez starac sie o dodatki dla samotnej matki.
-
nick nieaktualnyAneczka1983 ja myślę dokładnie tak jak i Ty
Nadulka mnie często bola plecy z lewej strony ale to tak na wysokosci żeber, tylko ja to czuje jakby maly mi tam noge wpychał.
Ja od wczoraj widze ze moja buzia sie zaczyna zmieniac, robi sie zapuchnieta, do tej pory wogole po niej nic nie bylo widac. -
Wpadam zajrzeć czy żadna się nie rozpakowała:). Ja odpoczywam po ciężkim weekendzie. Od piątku miałam gości, wyjechali dzisiaj po obiedzie. Leże wykończona i przez ostatnie dni zupełnie nie wyspana. Coraz ciężej mi w nocy, mała momentami tak bardzo się wypina, że mam wrażenie jakby wszystko mi się w brzuchu rozrywało.
Jutro kolejny dzień pracy, ale w piątek wizyta u gin i upragnione zwolnienie:)Pchelkaa lubi tę wiadomość