Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem podbudowana psychicznie po tych dzisiejszych zajeciach. Hmm...Może to dzięki mega pozytywnej atmosferze ktora wytworzyli prowadzacy, a może dzięki temu, że wykłady pomogły mi jakos tak poskladac w calosc wiedze ktora posiadam. Mam teraz poczucie, że poradzę sobie ze wszystkim. A jeśli pojawią się jakies niespodziewane problemy, to beda osoby, które chętnie doradzą i mi pomogą. Naprawde sie ciesze ze tam poszlam
MeGi2986, kwiatakacji, pati_zuzia, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie strasz mnie.. wiecej niz 4050g??!! ;| nieeee... :p moje bedzie mniejsze niz pierwsze:ppgenoweffa wrote:Ania14, moja gin twierdzi, że będzie raczej średnich rozmiarów, ale z tego co wiem 2 dziecko zazwyczaj jest większe od 1. Grześ ważył 3860g, więc i ona mała nie będzie. Liczę na to, że dziewczynki bywają lżejsze i nie przekroczy 4kg.
Pchelkaa, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi wychodzil jak z Laura to tydzien przed porodem i to byla taka bardziej galaretka niz sluz,dosc zbite to byloFlakonik wrote:Kurde dziewczyny..wyszlo ze mnie tak duzo sluzu naraz. Jenyyy mam nadzieje ze to nie czop sluzowy . nie wiem jak to ma wygladac ale sie zmartwilam troche tym
-
Pchelka wracaj do zdrowia!
U mnie akurat nie byl to ciagnacy..
A ja dzis od rana,chore swoje dziecko lecze,po 19 biedna zasnela ale Malz mi Ja przeniosl do Nas do sypialni na lozko a sam poszedl do salonu na kanape. Nie chcial zebym sie meczyla z Nia na Jej lozeczku,bo pomyslalam,ze moze dzis z Nia.pospie jakby w nocy miala sie budzic albo rozkrywac a chce zeby sie wygrzala takze nieciekawa noc przede mna
-
Aha no i u mnie cdn twardnienia co jakis czas i delikatne bole jak na @. Moja Mama dzis sie przestraszyla jak Jej powiedzialam,ze mam jakies skurcze juz pomalu,to powiedziala,ze chyba zdurnialam i mam przestac miec te skurcze bo jeszcze caly listopad przede mna :p hehe
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja dzis nie mialam czasu zajrzec i przeczytac co uwas bo M chory i co chwile musze mu cos podac albo zrobic bo mi szkoda

Pchelka trzymam kciuki za was oby skurcze sie wyciszyly i napewno wrocisz jeszcze w dwupaku do domku:)
Flakonik nie strasz juz nam tak malo zostalo ze teraz wszystko moze sie wydarzyc;/
Asiowa zazdroszcze wycieczki i zycze udanego zwiedzania:)
Geoweffa gratuluje udanej wizyty
Ja torbe spakuje dopiero za jakies 2 tyg wczesniej jakos to mnie stresuje ze to juz tak blisko no i powitac kolejna grudniowa mamusie:)
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchelka w sumie u kazdego moze inaczej sie objawac,gdzies czytalam,ze moze byc tez podbarwiony krwia np. Takze w sumie ile ciezarowek:p tyle czopowPchelkaa wrote:Inso o tym ciagnacym czopie wyczytalam w necie:-D latwo powiedziec "przestan miec te skurcze"
moja tez mowi zebym juz dala spokoj z tymi bolami 

Noo haha latwo,wiem;) aha i powiedziala,zebysmy juz tam nie seksili sie bo to przyspiesza wszystko...ja se mysle no co Ty??! Serio?! Serio,serio??:p
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
Misia to u mnie jest od paru dni wlasnie to samo,ale tylko wczoraj wzielam nospe i stwierdzilam,ze i tak mi to nic nie dalo bo wzielam ja wieczorem przed spaniem a jak z rana sie obudzilam to i tak czulam bol @ i twardnienie.. takze hmm..Mi$ia26 wrote:Tez zauwazylam u siebie ostatnio czestsze twardnienia i wieczorami bole jak na@ ale dosyc delikatne i trwaja nie dlugo i nieregularnie ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy ktoras z was ma koty trzymane w domu? Ogolnje mam pokoik zamkniety ale npjak ide do pokoju dziewczynek to koty ze mna bo one wszedzie za mna laza. I byly juz w lozeczku, na przewijaku ogolnie wszedzie. Nie wiem czy wy bedziecie igraniczas jakos tak rygorystycznie dostep? Bo ja osobiscie nie widze w tym nic zlego, chce zeby od dziecka mialy ze siba kontakt. Mam tylko nadzieje ze sie nie uczula na siersc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie narazie obywa sie bez nospy staram sie jak najwiecej odpoczywac bo kiedy za duzo pochodze to zaraz bol i twardnienia;/iNso87 wrote:Misia to u mnie jest od paru dni wlasnie to samo,ale tylko wczoraj wzielam nospe i stwierdzilam,ze i tak mi to nic nie dalo bo wzielam ja wieczorem przed spaniem a jak z rana sie obudzilam to i tak czulam bol @ i twardnienie.. takze hmm..
-
MeGi2986 wrote:Asiowa to życzę udanego pobytu
ja zwiedzałam te miejsca w tamtym roku...morskie oko i dolina 5 stawów przepiękne!!
tylko rozumiem że nad morskie oko to woźnicą pojedziesz a na kasprowy wyciągiem ???
Tak, raczej będę tylko pasażerem. Ewentualnie jakiś spacer doliną w dół lub Krupówki. My do Zakopanego mamy tylko 100km ale nigdy nie było mi tam po drodze, wolałam nad morze:)

[/link]