X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba usune suwaczek bo mnie stresuje te odliczanie dni ...:O

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Flakonik nie powiem, już niedługo ;) wiesz na necie sa fotki czopu śluzowego, mozesz sobie porownac czy to cos w tym stylu. Ale badz dobrej mysli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem podbudowana psychicznie po tych dzisiejszych zajeciach. Hmm...Może to dzięki mega pozytywnej atmosferze ktora wytworzyli prowadzacy, a może dzięki temu, że wykłady pomogły mi jakos tak poskladac w calosc wiedze ktora posiadam. Mam teraz poczucie, że poradzę sobie ze wszystkim. A jeśli pojawią się jakies niespodziewane problemy, to beda osoby, które chętnie doradzą i mi pomogą. Naprawde sie ciesze ze tam poszlam

MeGi2986, kwiatakacji, pati_zuzia, Kourtney lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Kurde dziewczyny..wyszlo ze mnie tak duzo sluzu naraz. Jenyyy mam nadzieje ze to nie czop sluzowy . nie wiem jak to ma wygladac ale sie zmartwilam troche tym

Sprawdz sobie w grafice google. To ma byc taki glut ciagnacy.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:
    Ania14, moja gin twierdzi, że będzie raczej średnich rozmiarów, ale z tego co wiem 2 dziecko zazwyczaj jest większe od 1. Grześ ważył 3860g, więc i ona mała nie będzie. Liczę na to, że dziewczynki bywają lżejsze i nie przekroczy 4kg.
    No nie strasz mnie.. wiecej niz 4050g??!! ;| nieeee... :p moje bedzie mniejsze niz pierwsze:pp

Pchelkaa, genoweffa lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jestem taaaka glodna a juz po kolacji na oddziale i odwiedziny juz skonczone:-( rano dopiero o 9 sniadanie

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Kurde dziewczyny..wyszlo ze mnie tak duzo sluzu naraz. Jenyyy mam nadzieje ze to nie czop sluzowy . nie wiem jak to ma wygladac ale sie zmartwilam troche tym
    Mi wychodzil jak z Laura to tydzien przed porodem i to byla taka bardziej galaretka niz sluz,dosc zbite to bylo

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka wracaj do zdrowia!
    U mnie akurat nie byl to ciagnacy.. ;)

A ja dzis od rana,chore swoje dziecko lecze,po 19 biedna zasnela ale Malz mi Ja przeniosl do Nas do sypialni na lozko a sam poszedl do salonu na kanape. Nie chcial zebym sie meczyla z Nia na Jej lozeczku,bo pomyslalam,ze moze dzis z Nia.pospie jakby w nocy miala sie budzic albo rozkrywac a chce zeby sie wygrzala takze nieciekawa noc przede mna ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj M na spotkaniu z kolegami ,ja w samotnosci ogladam Diaboline na HBO . Dziewczynki a wy nie straszcie tymi szpitalami bo mam wrazenie ,ze jeszcze w pazdzierniku jakas z nas sie rozpakuje .

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no i u mnie cdn twardnienia co jakis czas i delikatne bole jak na @. Moja Mama dzis sie przestraszyla jak Jej powiedzialam,ze mam jakies skurcze juz pomalu,to powiedziala,ze chyba zdurnialam i mam przestac miec te skurcze bo jeszcze caly listopad przede mna :p hehe

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja dzis nie mialam czasu zajrzec i przeczytac co uwas bo M chory i co chwile musze mu cos podac albo zrobic bo mi szkoda :(

Pchelka trzymam kciuki za was oby skurcze sie wyciszyly i napewno wrocisz jeszcze w dwupaku do domku:)

Flakonik nie strasz juz nam tak malo zostalo ze teraz wszystko moze sie wydarzyc;/

Asiowa zazdroszcze wycieczki i zycze udanego zwiedzania:)

Geoweffa gratuluje udanej wizyty :)

Ja torbe spakuje dopiero za jakies 2 tyg wczesniej jakos to mnie stresuje ze to juz tak blisko no i powitac kolejna grudniowa mamusie:)

genoweffa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso o tym ciagnacym czopie wyczytalam w necie:-D latwo powiedziec "przestan miec te skurcze" :-D moja tez mowi zebym juz dala spokoj z tymi bolami ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zauwazylam u siebie ostatnio czestsze twardnienia i wieczorami bole jak na@ ale dosyc delikatne i trwaja nie dlugo i nieregularnie ;/

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Inso o tym ciagnacym czopie wyczytalam w necie:-D latwo powiedziec "przestan miec te skurcze" :-D moja tez mowi zebym juz dala spokoj z tymi bolami ;-)
    Pchelka w sumie u kazdego moze inaczej sie objawac,gdzies czytalam,ze moze byc tez podbarwiony krwia np. Takze w sumie ile ciezarowek:p tyle czopow :D
    Noo haha latwo,wiem;) aha i powiedziala,zebysmy juz tam nie seksili sie bo to przyspiesza wszystko...ja se mysle no co Ty??! Serio?! Serio,serio??:p

Pchelkaa lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Tez zauwazylam u siebie ostatnio czestsze twardnienia i wieczorami bole jak na@ ale dosyc delikatne i trwaja nie dlugo i nieregularnie ;/
    Misia to u mnie jest od paru dni wlasnie to samo,ale tylko wczoraj wzielam nospe i stwierdzilam,ze i tak mi to nic nie dalo bo wzielam ja wieczorem przed spaniem a jak z rana sie obudzilam to i tak czulam bol @ i twardnienie.. takze hmm..

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze zdjec w google wynika ze to jednak nie czop.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoras z was ma koty trzymane w domu? Ogolnje mam pokoik zamkniety ale npjak ide do pokoju dziewczynek to koty ze mna bo one wszedzie za mna laza. I byly juz w lozeczku, na przewijaku ogolnie wszedzie. Nie wiem czy wy bedziecie igraniczas jakos tak rygorystycznie dostep? Bo ja osobiscie nie widze w tym nic zlego, chce zeby od dziecka mialy ze siba kontakt. Mam tylko nadzieje ze sie nie uczula na siersc

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot jak to kot wejdzie wszedzie. A moj jeden potrafi nawet drzwi se otworzyc. Normalnie skoczy i lapka klamke jest w stanie otworzyc

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Misia to u mnie jest od paru dni wlasnie to samo,ale tylko wczoraj wzielam nospe i stwierdzilam,ze i tak mi to nic nie dalo bo wzielam ja wieczorem przed spaniem a jak z rana sie obudzilam to i tak czulam bol @ i twardnienie.. takze hmm..
    u mnie narazie obywa sie bez nospy staram sie jak najwiecej odpoczywac bo kiedy za duzo pochodze to zaraz bol i twardnienia;/

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Asiowa to życzę udanego pobytu :) ja zwiedzałam te miejsca w tamtym roku...morskie oko i dolina 5 stawów przepiękne!! :) tylko rozumiem że nad morskie oko to woźnicą pojedziesz a na kasprowy wyciągiem ???

Tak, raczej będę tylko pasażerem. Ewentualnie jakiś spacer doliną w dół lub Krupówki. My do Zakopanego mamy tylko 100km ale nigdy nie było mi tam po drodze, wolałam nad morze:)

bl9ccwa1nyfonmaw.png
‹‹ 1244 1245 1246 1247 1248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ