X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Poznała kiedyś Ahmeda (chyba tak miał na imię). Ale zbyt szybko się zakochał w niej. I nie chciał zamieszkać w Polsce. :D i od tamtej pory żyje nadzieją, że jednak ten mulat się pojawi w jej życiu :D
    Oby się wyrobila przed 70 -tka:)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama julka no sa pewnie ze tak ale co do prowadzenia ciazy to w polscw jest o wiele lepsza opieka i cala reszta :) jestem pewna tego:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby moja nie poszła po tatusiu. U niego wszyscy wielcy. On 4900. A reszta pomiędzy 4700 a 5300 :D Straszne to. Za to ja 2200 :).
    Tinusia- też mi się tak wydaje. Takie ambicje mają, a za przeproszeniem gów..o z nich wychodzi.

Tinusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Poznała kiedyś Ahmeda (chyba tak miał na imię). Ale zbyt szybko się zakochał w niej. I nie chciał zamieszkać w Polsce. :D i od tamtej pory żyje nadzieją, że jednak ten mulat się pojawi w jej życiu :D

Imię takie arabskie. Z tamtej strony świata to nie chciałabym mieć męża. Ale kużwa, jakby zakochała się w Szwedzie to nie dałaby mu szansy? No mój małż jest za niski, a jakbym chciała wyższego to szukałabym do usranej śmierci pewnie :-D :-D :-D Załóż jej konto na stronie matrymonialnej hi hi.

• Matleena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 23:49

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • mnk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zaczelam troche obawiac bo ja 3650g a tezet w z poczatku 7 msca z waga 2080 a jego rodzenstwo prawie po 5 kg wiec jakby tesciowa dotrwala do 9 msca to pewnie tez by duzy byl.

Mama-julka, Dżulia lubią tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Oby moja nie poszła po tatusiu. U niego wszyscy wielcy. On 4900. A reszta pomiędzy 4700 a 5300 :D Straszne to. Za to ja 2200 :).
    Tinusia- też mi się tak wydaje. Takie ambicje mają, a za przeproszeniem gów..o z nich wychodzi.

Jeju, żeby wyszła jakaś średnia z tego to będzie git :-D

mnk lubi tę wiadomość

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba na stronę matrymonialną nie skusiłaby się. Mieliśmy w rodzinie niemiły przypadek, właśnie z udziałem oszustki z biura matrymonialnego. Detektywi, policja, dochodzenie, próba morderstwa. Myślałam, że takie rzeczy tylko w W11 :P
    On chyba z Egiptu był. Nie wiem czy dałaby szansę. Jak dla mnie to głupota. Ja osobiście nie chciałabym być sama na starość, chciałabym coś zostawić po sobie, mieć się do kogo przytulić. A ona? ja nie wiem o czym myśli. W Polsce też latali kiedyś za nią faceci (podobno porządni, z dobrych domów). Ale takie życie sobie wybrała, więc co mi do tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Mama julka no sa pewnie ze tak ale co do prowadzenia ciazy to w polscw jest o wiele lepsza opieka i cala reszta :) jestem pewna tego:D

Jeszcze trochę wytrzymaj, jeszcze te parę tygodni :-) a żyje się chyba dobrze, tyle ludzi emigruje. Opieka socjalna jest o niebo lepsza, tutaj sama wiesz, noga Ci się powinie to nie wiadomo na co kasę przeznaczyć.

• mnk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyje sie napewno lepiej niz w polsce nie ma co sie oszukiwac:D
    A najbardziej denerwujace sa gadki kobiet ktore urodzily w polsce, cale ciaze pewnie przelezaly na l4 a mi mowia ze przeciez ciaza to nie choroba i poki mozna to trzeba pracowac:D pewnie, ja sie zgadzam, no ale nie przesadzajmy ze ja w 8mym miesiacu jeszcze bede zapierdzielac za niektorych w pracy bo tu o zwolnienia ciezko...

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia wrote:
    Chyba na stronę matrymonialną nie skusiłaby się. Mieliśmy w rodzinie niemiły przypadek, właśnie z udziałem oszustki z biura matrymonialnego. Detektywi, policja, dochodzenie, próba morderstwa. Myślałam, że takie rzeczy tylko w W11 :P
    On chyba z Egiptu był. Nie wiem czy dałaby szansę. Jak dla mnie to głupota. Ja osobiście nie chciałabym być sama na starość, chciałabym coś zostawić po sobie, mieć się do kogo przytulić. A ona? ja nie wiem o czym myśli. W Polsce też latali kiedyś za nią faceci (podobno porządni, z dobrych domów). Ale takie życie sobie wybrała, więc co mi do tego.

Co za historia...
    Z Egiptu powiadasz. Na trzeźwo mówię nie. Ale jakbym się zakochała to pewnie klapki na oczach by były.

• mnk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy wiecie zebysmy sie zle nie zrozumialy o tym l4, mam po prostu na mysli ludzi za granica wlasnie tak jak u mnie:D bo dzisiaj w sklepie uslyszalam taki tekst az sie we mnie zagotowalo. No ludzie...

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżulia co kto lubi:D a może na starość będzie żałowała.

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Zyje sie napewno lepiej niz w polsce nie ma co sie oszukiwac:D
    A najbardziej denerwujace sa gadki kobiet ktore urodzily w polsce, cale ciaze pewnie przelezaly na l4 a mi mowia ze przeciez ciaza to nie choroba i poki mozna to trzeba pracowac:D pewnie, ja sie zgadzam, no ale nie przesadzajmy ze ja w 8mym miesiacu jeszcze bede zapierdzielac za niektorych w pracy bo tu o zwolnienia ciezko...

Jestem na obibokowym od początku i się tego nie wstydzę bo moja praca nie jest tego warta (stać 12h, łazić za klientem, dźwigać i zarobić min. krajową - dziękuję). Jestem pewna, że gdybym pracowała to o wiele gorzej bym przechodziła ciążę (bo nie jest zawsze różowo). I bym nie miała siły.
    Ja z tych co wręcz namawiają do L4. Podziwiam kobiety które pracują do końca.
    Kurczę, kobiety mają takie problemy z zajściem w c. to powinno się na nie dmuchać i chuchać, a nie gadać takie dyrdymały.

mnk, maya34 lubią tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale co zrobić :) juz nic nie zrobisz, po prostu irytujace jest to jak ktos sie wymadrza niewiadomo jak a co innego robil kiedys pewnie. Ja jak poszlam do gina na potwierdzenie i zapytalam co i jak bo dzwigam duzo nawet po 20-30 kg to powiedzial ze to nie ma znaczenia i ciaza jak ma sie utrzymac to sie utrzyma jak nie to nie. Tym bardziej ze miesiac wczesniej poronilam... Moj tezet juz sie denerwuje chyba juz ze 3 miesiace ze ja jeszcze pracuje bo lekkiej pracy nie mam i ze on by wolal bym ja w domu juz siedziala. Tym bardziej ze ja tylko jak wracalam do domu to od raZu na kregoslup i nogi narzekalam:D moze mial dosc mojego gadania

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnk, oby Ci się udało z tym zwolnieniem. Pachnie dżunglą, a to cywilizowany kraj.

• mnk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taka nadzieje :P dlatego pisze ze opieka ciazowa w polsce o niebo lepsza jak was czytam :)

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to se pospałam... Położyłam się o 22 padnięta, obudziłam o północy i chyba koniec snu tej nocy. Poza tym jakoś dziwnie się czuje-niby zgaga, niby na wymioty, rozpalona jakaś, hmmm... czyżbym w ciąży była? ;-)

Nadulka, Matleena lubią tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie jeszcze nie polozylam a na 7 do pracy:D ale u mnie dopiero 23... A tak mnie bezsennosc meczy juz ostatnio ze szok

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję :( i tak do samego rozwiązania musisz pracować? czy jest szansa na jakiekolwiek L4 przed porodem?

‹‹ 1306 1307 1308 1309 1310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ