Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżulia wrote:Poznała kiedyś Ahmeda (chyba tak miał na imię). Ale zbyt szybko się zakochał w niej. I nie chciał zamieszkać w Polsce.
i od tamtej pory żyje nadzieją, że jednak ten mulat się pojawi w jej życiu
-
Oby moja nie poszła po tatusiu. U niego wszyscy wielcy. On 4900. A reszta pomiędzy 4700 a 5300
Straszne to. Za to ja 2200
.
Tinusia- też mi się tak wydaje. Takie ambicje mają, a za przeproszeniem gów..o z nich wychodzi.Tinusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Poznała kiedyś Ahmeda (chyba tak miał na imię). Ale zbyt szybko się zakochał w niej. I nie chciał zamieszkać w Polsce.
i od tamtej pory żyje nadzieją, że jednak ten mulat się pojawi w jej życiu
Imię takie arabskie. Z tamtej strony świata to nie chciałabym mieć męża. Ale kużwa, jakby zakochała się w Szwedzie to nie dałaby mu szansy? No mój małż jest za niski, a jakbym chciała wyższego to szukałabym do usranej śmierci pewnieZałóż jej konto na stronie matrymonialnej hi hi.
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Oby moja nie poszła po tatusiu. U niego wszyscy wielcy. On 4900. A reszta pomiędzy 4700 a 5300
Straszne to. Za to ja 2200
.
Tinusia- też mi się tak wydaje. Takie ambicje mają, a za przeproszeniem gów..o z nich wychodzi.
Jeju, żeby wyszła jakaś średnia z tego to będzie gitmnk lubi tę wiadomość
-
Chyba na stronę matrymonialną nie skusiłaby się. Mieliśmy w rodzinie niemiły przypadek, właśnie z udziałem oszustki z biura matrymonialnego. Detektywi, policja, dochodzenie, próba morderstwa. Myślałam, że takie rzeczy tylko w W11
On chyba z Egiptu był. Nie wiem czy dałaby szansę. Jak dla mnie to głupota. Ja osobiście nie chciałabym być sama na starość, chciałabym coś zostawić po sobie, mieć się do kogo przytulić. A ona? ja nie wiem o czym myśli. W Polsce też latali kiedyś za nią faceci (podobno porządni, z dobrych domów). Ale takie życie sobie wybrała, więc co mi do tego. -
nick nieaktualnymnk wrote:Mama julka no sa pewnie ze tak ale co do prowadzenia ciazy to w polscw jest o wiele lepsza opieka i cala reszta
jestem pewna tego:D
Jeszcze trochę wytrzymaj, jeszcze te parę tygodnia żyje się chyba dobrze, tyle ludzi emigruje. Opieka socjalna jest o niebo lepsza, tutaj sama wiesz, noga Ci się powinie to nie wiadomo na co kasę przeznaczyć.
-
Zyje sie napewno lepiej niz w polsce nie ma co sie oszukiwac:D
A najbardziej denerwujace sa gadki kobiet ktore urodzily w polsce, cale ciaze pewnie przelezaly na l4 a mi mowia ze przeciez ciaza to nie choroba i poki mozna to trzeba pracowac:D pewnie, ja sie zgadzam, no ale nie przesadzajmy ze ja w 8mym miesiacu jeszcze bede zapierdzielac za niektorych w pracy bo tu o zwolnienia ciezko... -
nick nieaktualnyDżulia wrote:Chyba na stronę matrymonialną nie skusiłaby się. Mieliśmy w rodzinie niemiły przypadek, właśnie z udziałem oszustki z biura matrymonialnego. Detektywi, policja, dochodzenie, próba morderstwa. Myślałam, że takie rzeczy tylko w W11
On chyba z Egiptu był. Nie wiem czy dałaby szansę. Jak dla mnie to głupota. Ja osobiście nie chciałabym być sama na starość, chciałabym coś zostawić po sobie, mieć się do kogo przytulić. A ona? ja nie wiem o czym myśli. W Polsce też latali kiedyś za nią faceci (podobno porządni, z dobrych domów). Ale takie życie sobie wybrała, więc co mi do tego.
Co za historia...
Z Egiptu powiadasz. Na trzeźwo mówię nie. Ale jakbym się zakochała to pewnie klapki na oczach by były. -
nick nieaktualnymnk wrote:Zyje sie napewno lepiej niz w polsce nie ma co sie oszukiwac:D
A najbardziej denerwujace sa gadki kobiet ktore urodzily w polsce, cale ciaze pewnie przelezaly na l4 a mi mowia ze przeciez ciaza to nie choroba i poki mozna to trzeba pracowac:D pewnie, ja sie zgadzam, no ale nie przesadzajmy ze ja w 8mym miesiacu jeszcze bede zapierdzielac za niektorych w pracy bo tu o zwolnienia ciezko...
Jestem na obibokowym od początku i się tego nie wstydzę bo moja praca nie jest tego warta (stać 12h, łazić za klientem, dźwigać i zarobić min. krajową - dziękuję). Jestem pewna, że gdybym pracowała to o wiele gorzej bym przechodziła ciążę (bo nie jest zawsze różowo). I bym nie miała siły.
Ja z tych co wręcz namawiają do L4. Podziwiam kobiety które pracują do końca.
Kurczę, kobiety mają takie problemy z zajściem w c. to powinno się na nie dmuchać i chuchać, a nie gadać takie dyrdymały.mnk, maya34 lubią tę wiadomość
-
No ale co zrobić
juz nic nie zrobisz, po prostu irytujace jest to jak ktos sie wymadrza niewiadomo jak a co innego robil kiedys pewnie. Ja jak poszlam do gina na potwierdzenie i zapytalam co i jak bo dzwigam duzo nawet po 20-30 kg to powiedzial ze to nie ma znaczenia i ciaza jak ma sie utrzymac to sie utrzyma jak nie to nie. Tym bardziej ze miesiac wczesniej poronilam... Moj tezet juz sie denerwuje chyba juz ze 3 miesiace ze ja jeszcze pracuje bo lekkiej pracy nie mam i ze on by wolal bym ja w domu juz siedziala. Tym bardziej ze ja tylko jak wracalam do domu to od raZu na kregoslup i nogi narzekalam:D moze mial dosc mojego gadania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to se pospałam... Położyłam się o 22 padnięta, obudziłam o północy i chyba koniec snu tej nocy. Poza tym jakoś dziwnie się czuje-niby zgaga, niby na wymioty, rozpalona jakaś, hmmm... czyżbym w ciąży była?
Nadulka, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny