X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    Kate o rany niezłe klocuszki! gratuluję! i o rany! już za 11 dni będziesz mamusią!
    No sama w to jszcze nie wierze;) ale nie mogę się doczekac;)

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    Będzie co ma być :D Mam wrażenie, że w brzuchu mieszka ośmiornica, a nie mała słodka Marysia z czterema konczynami hahaha
    Ja mojego czuje z kazdej strony i niewiem co on gdzie ma narazie bede zyla w niepewnosci az do USG :P

Pola_27 lubi tę wiadomość

• Piegus Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinusia, a jak rozpoznajesz co Ci się wciska pod żebra? :D Bo ja też ciągle mam taką wystającą kulkę po prawej na górze, ale nie potrafię ocenić czy to główka czy może pupkę mi tu wypina. :P A wizyta dopiero 5 listopada i się dowiem czy fiknął czy nie.

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    ...Nie dlatego że jesteśmy jakimś kółkiem wzajemnej adoracji bo nie jesteśmy. A jednak więcej osób to odebrało jako krytykę a nie jako wyrażenie własnego zdania.

Ale mnie rozczarowałaś!!! Jak to nie jesteśmy KWA :-(
    Jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Przecież byłam u Ciebie na obiedzie! Wprosiłam się ale co tam;-) BBędę Cię całować po piętkach żebyś podzieliła się swoim alkoholem. I Ty Brutusie... :-)

Acikk, Mi$ia26, Pola_27, pati_zuzia, MeGi2986, Dżulia lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4 to nawet Ci trochę zazdroszcze :) przynajmniej będzie bezstresowo :D a dzieciaki duże a jeszcze przecież przybniora do tego 11go, jak Ty to ogarniasz :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane uciekam czas sie wziasc za obowiazek przyszlej zony i zrobic obiadek ukochanemu :) Odezwe sie zapewne wieczorem sciskam was mocno :*

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus wrote:
    Tinusia, a jak rozpoznajesz co Ci się wciska pod żebra? :D Bo ja też ciągle mam taką wystającą kulkę po prawej na górze, ale nie potrafię ocenić czy to główka czy może pupkę mi tu wypina. :P A wizyta dopiero 5 listopada i się dowiem czy fiknął czy nie.

Jeśli chodzi o moją kulkę po prawej, to zakładam że to główka lub łokieć :D Często tak mi się wypnie, że siedzieć nie jestem w stanie, bo mam wrażenie że krzywdę Jej zrobię

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nadrobilam bo spadowywuje do endo,takze do potem ;) str 1398 ;p

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my niedadwno wrocilismy z zakupow, w sumie nie jechalismy do miasta w takim celu no ale coz :) kupilismy Malemu prezent na urodziny i kilka pod choinke, Maskiowi zamowilam bombke My First christmas 2015 z jego imieniem, Gabrys ma taka sama z 2013 i jeszcze jakies prezenty dla MAksia i meza i swieta zalatwione :D no chyba ze brat do nas przyjedzie na swieta i koleznka to i im trzeba jakies drobne upominki sprawic, lubie czas swiat, zwlaszcza od kiedy jest Gabrys :D Cukierokow na choince w tym roku nie bede wieszac,bo juz sobie wyobrazam co on zrobi :D
    a i dla siebie kupilam tez cos o tak o i to nawet nie ciazowego, juz na zas, nawet jak nie uda mi sie zrzucic kg to i tak bedzie dobrze bo to taka narzutka troszke :) i Gabrysiowi tez kupilam spodnie na snieg znaczy niby takie na narty, jeszcze tylko kurtka i w razie W jestesmy gotowi na zabawy na sniegu, a jak sie jemu nie przyda to MAksiowi w przyszlosci na pewno, bo w zimie bedziemy jedzic do Polski, atamjuz wieksze prawdopodobienstwo sniegu :) kupilam tez mu spodnie takie na mokro na teraz akurat bo dostal ale na wiek 3 4 latka i sa przyduze, wiec teraz i deszcz i snieg nam nie straszny :D biedny maz tylko nic sobie nie kupil :D ale ja mu kupilam gume shock jak je pamietacie,zbey mu przypomniec dziecinstwo :D

Pola_27, Kate4, Klara87, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• Pola_27 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Przecież byłam u Ciebie na obiedzie! Wprosiłam się ale co tam;-) BBędę Cię całować po piętkach żebyś podzieliła się swoim alkoholem. I Ty Brutusie... :-)

Jesteśmy kurna KWA KWA, kwaczące kwoki.. i ch ! Kwaczemy adorując siebie wzajemnie :D Mama-julka, posikałam sie prawie ze śmiechu wariatko jedna :D

Mama-julka, pati_zuzia, ZieloneOliwki, alicja_ lubią tę wiadomość

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Co tam bedziemy ja calowac wprosimy sie tak jak na obiad i wszystko wychlejemy z barku a co kolezankom chyba nie odmowi i sie podzieli :D

Pola_27, Mama-julka, pati_zuzia, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:
    Jesteśmy kurna KWA KWA, kwaczące kwoki.. i ch ! Kwaczemy adorując siebie wzajemnie :D Mama-julka, posikałam sie prawie ze śmiechu wariatko jedna :D
    Mama-Julka jak cos palnie to nie moge sie z podlogi zebrac ze smiechu a moj jak widzi ze prawie placze ze smiechu czytajac forum to patrzy jak na kosmitke :)

Acikk ty Brutusie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:16

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:44

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Kur## siedze i czytam i myslalam,ze na marcówkach jestem ;p taki swirek-bajerek :D
    czytam dalej jestem na 1395 stronie... to jeszcze..

Ależ Inso o co cho? Przecież jest spoko loko. Alkohol się leje, libacja na całego. Mamy tu KWA i już.

iNso87, Pola_27 lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ależ Inso o co cho? Przecież jest spoko loko. Alkohol się leje, libacja na całego. Mamy tu KWA i już.
    mama-julka czekaj nie doszłam jeszcze z czytaniem ;p

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    japier...... wkońcu was nadrobiłam :) produkujecie jak szalone :P
    Acikk mój barek w chwili obecnej jest rozmiarów dwa lub trzy zarazy tech jak twój więc jak zacznę to nie wiem kiedy skończę :P chyba że mąż urządzi huczne pępkowe jak ja w szpitalu będę :P
    Ja dziś po wizycie u położnej, która ogólnie opieprzyła mnie że przytyłam 15 kg i z 45 minutowej wizyty 30 gadała o odżywianiu, kazała mi wszystkie słodycze odstawić i zamiast owoców warzywa :P akurat :P w środę idę się z nią spotkać jeszcze raz żeby porozmawiać o karmieniu bo chciałabym karmić dłużej niż półtorej miesiąca (tak miałam z Wiktorią).
    Znowu dziś jestem padnięta, dużo łażenia miałam a jak wracaliśmy autem to Kacper tak mi łokieć albo nogę wbijał w bok brzucha że łzy miałam w oczach i swoją ręką go naciskałam żeby kończynę zabrał.

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:15

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola_27 wrote:

Jak będę musiała mieć poród wywoływany to wtedy takie coś pisz!
    No dzieciaka wytrzęsłam i ekranu nie widze bo zapłakana jestem ze śmiechu :-):-):-)
    Kwoki - dobre to...

• Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate a ty koniecznie zdaj relacje po porodzie i o zdjęcia maluszków poprosimy :)

Kate4 lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no i zapomniałam, mam koleżankę, która szyje super kominy, czapeczki i kocyki minky i dzisiaj mi pisała że mam kocyka nie kupować bo nam w prezencie uszyje :) więc cieszę się że zwlekałam z zamówieniem :)

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1398 1399 1400 1401 1402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ