Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Będzie co ma być
Mam wrażenie, że w brzuchu mieszka ośmiornica, a nie mała słodka Marysia z czterema konczynami hahaha
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Tinusia, a jak rozpoznajesz co Ci się wciska pod żebra?
Bo ja też ciągle mam taką wystającą kulkę po prawej na górze, ale nie potrafię ocenić czy to główka czy może pupkę mi tu wypina.
A wizyta dopiero 5 listopada i się dowiem czy fiknął czy nie.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:...Nie dlatego że jesteśmy jakimś kółkiem wzajemnej adoracji bo nie jesteśmy. A jednak więcej osób to odebrało jako krytykę a nie jako wyrażenie własnego zdania.
Ale mnie rozczarowałaś!!! Jak to nie jesteśmy KWA
Jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Przecież byłam u Ciebie na obiedzie! Wprosiłam się ale co tam;-) BBędę Cię całować po piętkach żebyś podzieliła się swoim alkoholem. I Ty Brutusie...Acikk, Mi$ia26, Pola_27, pati_zuzia, MeGi2986, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piegus wrote:Tinusia, a jak rozpoznajesz co Ci się wciska pod żebra?
Bo ja też ciągle mam taką wystającą kulkę po prawej na górze, ale nie potrafię ocenić czy to główka czy może pupkę mi tu wypina.
A wizyta dopiero 5 listopada i się dowiem czy fiknął czy nie.
Jeśli chodzi o moją kulkę po prawej, to zakładam że to główka lub łokiećCzęsto tak mi się wypnie, że siedzieć nie jestem w stanie, bo mam wrażenie że krzywdę Jej zrobię
-
nick nieaktualnyA my niedadwno wrocilismy z zakupow, w sumie nie jechalismy do miasta w takim celu no ale coz
kupilismy Malemu prezent na urodziny i kilka pod choinke, Maskiowi zamowilam bombke My First christmas 2015 z jego imieniem, Gabrys ma taka sama z 2013 i jeszcze jakies prezenty dla MAksia i meza i swieta zalatwione
no chyba ze brat do nas przyjedzie na swieta i koleznka to i im trzeba jakies drobne upominki sprawic, lubie czas swiat, zwlaszcza od kiedy jest Gabrys
Cukierokow na choince w tym roku nie bede wieszac,bo juz sobie wyobrazam co on zrobi
a i dla siebie kupilam tez cos o tak o i to nawet nie ciazowego, juz na zas, nawet jak nie uda mi sie zrzucic kg to i tak bedzie dobrze bo to taka narzutka troszkei Gabrysiowi tez kupilam spodnie na snieg znaczy niby takie na narty, jeszcze tylko kurtka i w razie W jestesmy gotowi na zabawy na sniegu, a jak sie jemu nie przyda to MAksiowi w przyszlosci na pewno, bo w zimie bedziemy jedzic do Polski, atamjuz wieksze prawdopodobienstwo sniegu
kupilam tez mu spodnie takie na mokro na teraz akurat bo dostal ale na wiek 3 4 latka i sa przyduze, wiec teraz i deszcz i snieg nam nie straszny
biedny maz tylko nic sobie nie kupil
ale ja mu kupilam gume shock jak je pamietacie,zbey mu przypomniec dziecinstwo
Pola_27, Kate4, Klara87, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Ale mnie rozczarowałaś!!! Jak to nie jesteśmy KWA
Jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Przecież byłam u Ciebie na obiedzie! Wprosiłam się ale co tam;-) BBędę Cię całować po piętkach żebyś podzieliła się swoim alkoholem. I Ty Brutusie...
Jesteśmy kurna KWA KWA, kwaczące kwoki.. i ch ! Kwaczemy adorując siebie wzajemnieMama-julka, posikałam sie prawie ze śmiechu wariatko jedna
Mama-julka, pati_zuzia, ZieloneOliwki, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Ale mnie rozczarowałaś!!! Jak to nie jesteśmy KWA
Jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Przecież byłam u Ciebie na obiedzie! Wprosiłam się ale co tam;-) BBędę Cię całować po piętkach żebyś podzieliła się swoim alkoholem. I Ty Brutusie...Pola_27, Mama-julka, pati_zuzia, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Jesteśmy kurna KWA KWA, kwaczące kwoki.. i ch ! Kwaczemy adorując siebie wzajemnie
Mama-julka, posikałam sie prawie ze śmiechu wariatko jedna
Acikk ty BrutusieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:16
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Kur## siedze i czytam i myslalam,ze na marcówkach jestem ;p taki swirek-bajerek
czytam dalej jestem na 1395 stronie... to jeszcze..
Ależ Inso o co cho? Przecież jest spoko loko. Alkohol się leje, libacja na całego. Mamy tu KWA i już.iNso87, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
japier...... wkońcu was nadrobiłam
produkujecie jak szalone
Acikk mój barek w chwili obecnej jest rozmiarów dwa lub trzy zarazy tech jak twój więc jak zacznę to nie wiem kiedy skończęchyba że mąż urządzi huczne pępkowe jak ja w szpitalu będę
Ja dziś po wizycie u położnej, która ogólnie opieprzyła mnie że przytyłam 15 kg i z 45 minutowej wizyty 30 gadała o odżywianiu, kazała mi wszystkie słodycze odstawić i zamiast owoców warzywaakurat
w środę idę się z nią spotkać jeszcze raz żeby porozmawiać o karmieniu bo chciałabym karmić dłużej niż półtorej miesiąca (tak miałam z Wiktorią).
Znowu dziś jestem padnięta, dużo łażenia miałam a jak wracaliśmy autem to Kacper tak mi łokieć albo nogę wbijał w bok brzucha że łzy miałam w oczach i swoją ręką go naciskałam żeby kończynę zabrał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Jesteśmy kurna KWA KWA, kwaczące kwoki.. i ch ! Kwaczemy adorując siebie wzajemnie
Mama-julka, posikałam sie prawie ze śmiechu wariatko jedna
Jak będę musiała mieć poród wywoływany to wtedy takie coś pisz!
No dzieciaka wytrzęsłam i ekranu nie widze bo zapłakana jestem ze śmiechu
Kwoki - dobre to...Pola_27 lubi tę wiadomość