Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelja temat kulkowania skarpetek nie jest mi obcy
jeszcze ekurza mnie jak powykreca rekawy w bluzach we wszystkie strony,a ze czesto sam wrzuca I wlacA pranie to pozniej ja musze sie bawic z tymi rekawami
Accik ja tez tak mam,ze jak sie poklocimy,albo jak to on mowi ja sie kloce sama ze soba,bo nie z nim to pozniej draze I draze irobie z igly widlyw pierwszej ciazy mialam tak,ze bylam potulna owieczka,ale dopiero tak po 5 miesiacu,az wtedy obydwoje sie dziwilismy ze jestem taka oaza spokoju I o dziwo tak mi zostalo, czasem jedynie chodze I zrzedze,az sie sama upominam
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę trochę narzekactwa na ludzi od innej małpy (dobre to). Mój to jak myje sztućce to wkłada i wyjmuje je zaraz z wody. Tym sposobem muszę myć połowę jeszcze raz. I zdejmuje gacie razem ze skarpetkami. Nienawidzę tych trojpakow w dodatku leżących przy koszu!!!
Acikk to siuśkaj na raty, wiesz jak w powiedzeniu ziarnko do ziarnka i będzie pojemniczek
Matlenoo czy będziesz musiała jeszcze sprzątać po teściowej czy ona z tych co chociaż obiad ugotuje
Pola i widzisz jaka ta Truskawa dobra córa! Od maleńkości nie chce przysparzać zmartwień bo usilnie próbuje się przekręcić, ale ciasnota jej nie pozwalaPchelkaa, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ciekawe czy spacerowanie alicji cos pomoglo...
Trochę pochodziłam i mam twardy brzuch, ale do skurczy porodowych to jeszcze chyba daleko...
Odszedł znów kawałek czopa.
Zmieniła się decyzja, jednak mnie nie wypuszczą jutro - tylko najwcześniej w środe.
No nic, czekamy. -
nick nieaktualnyAcikk wrote:No właśnie Alicja co tam?? Nie nudzisz się w szpitalu że tak nic do nas nie piszesz :> czy biegasz po szpitalu
?
Fajną koleżankę mi przydzielili do pokoju, więc cały dzień przegadałyśmyNadulka, pati_zuzia, moniek90, Pchelkaa, Acikk, Dżulia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co to za narzekanie na chłopów dzisiaj?
Ja muszę przyznać, że mój nie ma problemu z myciem naczyń, sprzątaniem, podłogi on odkurza w naszym domu. Ale do pralki się nie garniePralka go parzy
Co do skarpet to też jest problem. Wrzuca do kosza na pranie ale zwinięte w kulkę i zawsze na lewej stronie. Aczkolwiek to, że są w kulkę to akurat dobrze, bo wtedy wiem, że wrzucam do bębna parę i moja pralka nie "zjada" skarpet
Ale miał przykry nawyk - jak się rozbierał przy łóżku to ubrania lądowały na futrzanym dywaniku i tak leżały i czekały na cud. A z każdym dniem kupeczka rosłaTo pewnego razu zgarnęłam dywanik do prania i stwierdziłam, że nie upiorę dopóki ubrania nie zaczną lądować w szafie
To tak tęsknił za tym dywanikiem, że się nauczył składać ubrania do szafy - dywanik teraz jest czysty i nic się na nim nie wala
Pola nie martw się tą cesarką! Koniecznie pochwal się terminemA może do tego czasu jednak malutka się obróci? Kto wie, skoro tak się stara to może jej się uda
Kobiety są uparte i wytrwałe
Matleena oczywiście, że zasłużyłaś na lody!Jakby Ci zostało troszeczkę to ja chętnie przygarnę
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
Acikk a może rano się zgadamy i powspieramy przy tym zbieraniu materiału do kubeczka?
Ja też cholera mam z tym problem...dzisiaj nie uzbierałam i muszę spróbować znowu jutro. A jutro już muszę, bo w środę wizyta
alicja_, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Ojj Justyna, nie zazdroszcze:-( okropny bol
Dziewczyny a bierzecie gorace czy cieple kapiele? Czy prysznic? Bo chyba gorace kapiele sa zabronione, ale czy prysznice tez?
Ja mam wannę, ale kąpie się pod prysznicem, nie wyleguję się w wodzie. Lubię ciepłą wodę, czasami jak się chcę wygrzać to puszczam cieplejszą, ale wtedy strumienia nie kieruję na brzuch. Kiedyś powiedziałam lekarzowi, że jak mi się brzuch napinał to brałam ciepłą szybką kąpiel to mi powiedział, żebym tego nie robiła. -
Pchelkaa wrote:Ojj Justyna, nie zazdroszcze:-( okropny bol
Dziewczyny a bierzecie gorace czy cieple kapiele? Czy prysznic? Bo chyba gorace kapiele sa zabronione, ale czy prysznice tez?
Ja biorę ciepłe kąpiele i ciut cieplejsze prysznice.generalnie jestem z tych wrzątko lubnych
7w3d 💔