Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moniek90 wrote:Mój Boże pochłonęłam 4 kromki z szynką, ogórkiem konserwowym i ketchupem
To będzie ciężka noc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:31
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNagotowałam caaały gar barszczu czerwonego dzisiaj, mniam!!
Co do siuśków, to do tego podstawowego badania w zupełności wystarczy ok. 1cm, tak jak mama-julka pisała. Przecież oni i tak z tego kubeczka pobierają odrobinę do badania
Mnie dziś cały dzień boli brzuch, chyba znowu Mały jest tak ułożony że gdzieś uciska
Zeżarłam dzisiaj z kilogram bananów, rosół, Kinder czekoladki, 7 days'a, Milkę Bubbly, michę barszczu a na koniec popiłam wszystko sokiem marchewkowym. No samo zdrowie normalnie, ale tak mnie na słodkie naszło że musiałam,co chwilę dzisiaj paszczą ruszam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 22:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W mojej lodówce obowiązkowo muszą być ogóraski konserwowe
Póki co ból przyszedł tylko raz i nie wrócił...
ola25 podobno porody najczęściej zaczynają się nocą, także może się zdarzyć taki dzień, że wejdziemy rano na forum a tu zdjęcie czyjejś ślicznej dzidzi
Ja mało kiedy mieszam jakieś dziwne składnikiboję się biegunki
Ale jutro robię pomidorówkę z mlekiem kokosowymZobaczymy czy będzie zjadliwe
-
nick nieaktualny
-
Moniek a przypomnij mi Twój też pracuje na noc? Ja się właśnie tego bo faktycznie tak jest z ta nocą. No a ja nocami jestem sama
ej ale jak te skurcze na początku nie bola jakos mocno to może sama zajade do szpitala po prostu
?
moniek90 lubi tę wiadomość