Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna zrob sobie inhalacje z rumianku lib majeranku, wsyp do garnka z woda niech sie zagotuje i nachyl sie i wdychaj- kataru mi to nie zwalczylo, ale lepiej sie oddychalo. A katar mija mi zawsze po rowno 7 dniach.
No i zdrowka zycze, zeby tylko Olek sie nie zarazil, bo Ty dasz sobie rade, ale do tego chore dziecko to znowu bys sie umeczyla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 07:55
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,jak tam? Mam nadzieje,ze zadna nie urodzila od wczoraj bo juz cofac mi sie nie chce tylu stron:p
Ja wlasnie Laure odwiozlam do szkoly,kurde jak ciezko juz mi sie jezdzi autem.. ;/ porazka,ale jak mus to mus. Jutro mam wizyte u gina o 8:00 najpierw pierwsze ktg bedzie,potem ten gbs. Pozdejmowalam z wozka i fotelika material,bo byl brudny od uzytkowania i kurde cala pralka na beben 7kg :o ledwo upchalam to wszystko jak zdjelam ze wszystkiego hehehe.
Ide teraz cos zjesc i obejrze swoj serial a potem moze pospie do 12, jak pare dni temu bo muliiiiiiii... -
nick nieaktualnyDawno zdj nie wrzucalam, mam wrazenie ze brzusio stoi w miejscu:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 08:54
Nadulka, balbo, nick nieaktualny, iNso87, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justyna14, nick nieaktualny, moniek90, moniek90, nick nieaktualny, Madzisek, ania14, nick nieaktualny, Klara87, emilka24, Matleena, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Moniusia89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez chodze na nfz i to badanie mialam robione za darmo ale pewnie co lekarz i przychodnia to co innegoMadzia890722 wrote:No wlasnie.. ja chodzę na nfz i lekarka mowila, że to nie jest refundowane i musze sama zrobic i teraz nie wiem gdzie iść na to badanie...
Czarna malina ~ powodzenia, obys szybko wyszla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 09:09
-
nick nieaktualnyMi tez juz sie ciezko samochodem jezdzi wczoraj jak jechalam do gina to skurcze mnie lapaly wiec jechalam 50 na godzine a tir mi prawie w dupe wjechal myslalam ze wyjde z siebie ;/iNso87 wrote:Hej Dziewczyny,jak tam? Mam nadzieje,ze zadna nie urodzila od wczoraj bo juz cofac mi sie nie chce tylu stron:p
Ja wlasnie Laure odwiozlam do szkoly,kurde jak ciezko juz mi sie jezdzi autem.. ;/ porazka,ale jak mus to mus. Jutro mam wizyte u gina o 8:00 najpierw pierwsze ktg bedzie,potem ten gbs. Pozdejmowalam z wozka i fotelika material,bo byl brudny od uzytkowania i kurde cala pralka na beben 7kg :o ledwo upchalam to wszystko jak zdjelam ze wszystkiego hehehe.
Ide teraz cos zjesc i obejrze swoj serial a potem moze pospie do 12, jak pare dni temu bo muliiiiiiii... -
nick nieaktualnyWitam sie i ja z rana juz po badaniach a jestem tak nie wyspana od niedzieli do dzisiaj spalam moze z 9 godzin i chodze jak zoombie

Pchelkaa sliczny brzusio i wcale nie taki duzy
Zazdroszcze wam ze nie macie rozstepow bo u mnie to juz do polowy brzucha czerwone sa ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziendoberek dziewczynki. O 18-stej wizyuję. Na kasę chorych - to nigdy nie wiem co będzie - czyli może się czegoś dowiem.
Ze mną wizytują Dorcia, Matlenaa, Flakonik i niestety zapomniałam Kto jeszcze 0:)
Proszę trzymać kciuki
Nadulka, moniek90, Matleena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Zjadlam i opilam sie herbatka z cytrynka:) ostatnio mam fazy na herbate zwykla z cytryna i musze ze 2-3 dziennie wypic,czasem miod dodam zamiast cukru.
Pchelka sliczny brzusio:)) spory nawet,i ta linia:) ja jej dalej nie mam;)
Misia mi strasznie twardnieje jak jade tzn jak jestem w pozycji siedzace a aucie i dlatego mi ciezko wciskac sprzeglo czy cokolwiek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa godzinkę mam wizytę. Mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze i w końcu dostanę zielone światło na jakikolwiek ruch.
Od kilku dni mam bezsenne noce. To chyba najgorsza rzecz która dopadła mnie w ciąży. Zawsze umiałam zaspać nawet o 19 i spac po 15 godzin. A teraz
-
Evka wrote:Moniek, Acikk i jak?pojemniczki zapelnione z rana? U mnie cale szczescie bez problemu sie nazbieralo;)
Melduję, że kubeczek prawie pełny
Jestem z siebie dumna
Chociaż myślałam, że znowu problem będzie, bo o 5 nie wytrzymałam i musiałam iść do kibelka 
Nad ranem znowu mi brzuch twardniał, po no-spie przeszło. Bóli @ na szczęście już nie miałam
Pchelkaa w porównaniu z moim brzuchem to masz go wysoko
Mój już dynda
Ale dzięki temu nie mam problemu z oddychaniem i o dziwo dzisiaj w nocy nie miałam zgagi mimo obżarstwa przed spaniem więc na pewno schodzi sobie w dół już
Matleena lubi tę wiadomość

[/link]