Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna zrob sobie inhalacje z rumianku lib majeranku, wsyp do garnka z woda niech sie zagotuje i nachyl sie i wdychaj- kataru mi to nie zwalczylo, ale lepiej sie oddychalo. A katar mija mi zawsze po rowno 7 dniach.
No i zdrowka zycze, zeby tylko Olek sie nie zarazil, bo Ty dasz sobie rade, ale do tego chore dziecko to znowu bys sie umeczyla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 07:55
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,jak tam? Mam nadzieje,ze zadna nie urodzila od wczoraj bo juz cofac mi sie nie chce tylu stron:p
Ja wlasnie Laure odwiozlam do szkoly,kurde jak ciezko juz mi sie jezdzi autem.. ;/ porazka,ale jak mus to mus. Jutro mam wizyte u gina o 8:00 najpierw pierwsze ktg bedzie,potem ten gbs. Pozdejmowalam z wozka i fotelika material,bo byl brudny od uzytkowania i kurde cala pralka na beben 7kg :o ledwo upchalam to wszystko jak zdjelam ze wszystkiego hehehe.
Ide teraz cos zjesc i obejrze swoj serial a potem moze pospie do 12, jak pare dni temu bo muliiiiiiii... -
nick nieaktualnyDawno zdj nie wrzucalam, mam wrazenie ze brzusio stoi w miejscu:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 08:54
Nadulka, balbo, MeGi2986, iNso87, Mama-julka, kwiatakacji, justyna14, Pchełka, moniek90, moniek90, pati_zuzia, Madzisek, ania14, revvelka, Klara87, emilka24, Matleena, ZieloneOliwki, Dżulia, maya34, Moniusia89, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:No wlasnie.. ja chodzę na nfz i lekarka mowila, że to nie jest refundowane i musze sama zrobic i teraz nie wiem gdzie iść na to badanie...
Czarna malina ~ powodzenia, obys szybko wyszlaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 09:09
-
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Hej Dziewczyny,jak tam? Mam nadzieje,ze zadna nie urodzila od wczoraj bo juz cofac mi sie nie chce tylu stron:p
Ja wlasnie Laure odwiozlam do szkoly,kurde jak ciezko juz mi sie jezdzi autem.. ;/ porazka,ale jak mus to mus. Jutro mam wizyte u gina o 8:00 najpierw pierwsze ktg bedzie,potem ten gbs. Pozdejmowalam z wozka i fotelika material,bo byl brudny od uzytkowania i kurde cala pralka na beben 7kg :o ledwo upchalam to wszystko jak zdjelam ze wszystkiego hehehe.
Ide teraz cos zjesc i obejrze swoj serial a potem moze pospie do 12, jak pare dni temu bo muliiiiiiii... -
nick nieaktualnyWitam sie i ja z rana juz po badaniach a jestem tak nie wyspana od niedzieli do dzisiaj spalam moze z 9 godzin i chodze jak zoombie
Pchelkaa sliczny brzusio i wcale nie taki duzyZazdroszcze wam ze nie macie rozstepow bo u mnie to juz do polowy brzucha czerwone sa ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziendoberek dziewczynki. O 18-stej wizyuję. Na kasę chorych - to nigdy nie wiem co będzie - czyli może się czegoś dowiem.
Ze mną wizytują Dorcia, Matlenaa, Flakonik i niestety zapomniałam Kto jeszcze 0:)
Proszę trzymać kciukiNadulka, moniek90, Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Zjadlam i opilam sie herbatka z cytrynka:) ostatnio mam fazy na herbate zwykla z cytryna i musze ze 2-3 dziennie wypic,czasem miod dodam zamiast cukru.
Pchelka sliczny brzusio:)) spory nawet,i ta linia:) ja jej dalej nie mam;)
Misia mi strasznie twardnieje jak jade tzn jak jestem w pozycji siedzace a aucie i dlatego mi ciezko wciskac sprzeglo czy cokolwiek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa godzinkę mam wizytę. Mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze i w końcu dostanę zielone światło na jakikolwiek ruch.
Od kilku dni mam bezsenne noce. To chyba najgorsza rzecz która dopadła mnie w ciąży. Zawsze umiałam zaspać nawet o 19 i spac po 15 godzin. A teraz -
Evka wrote:Moniek, Acikk i jak?pojemniczki zapelnione z rana? U mnie cale szczescie bez problemu sie nazbieralo;)
Melduję, że kubeczek prawie pełnyJestem z siebie dumna
Chociaż myślałam, że znowu problem będzie, bo o 5 nie wytrzymałam i musiałam iść do kibelka
Nad ranem znowu mi brzuch twardniał, po no-spie przeszło. Bóli @ na szczęście już nie miałam
Pchelkaa w porównaniu z moim brzuchem to masz go wysokoMój już dynda
Ale dzięki temu nie mam problemu z oddychaniem i o dziwo dzisiaj w nocy nie miałam zgagi mimo obżarstwa przed spaniem więc na pewno schodzi sobie w dół już
Matleena lubi tę wiadomość