Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku ja w nocyvspac nie mogę i co ja bym dała za taką godzinna dzemke w ciągu dnia
dzisiaj błogo mi się zrobiło i prawie zasnąłem to przyjechał do nas kuzyn męża, teraz wieczorkiem zaczęłam odpływa to stwierdziłam że wstanę, wike umyte i położę i już pójdę spać... I co, zasnąć nie mogę... Załamka... Jestem taka zdechla że dziś cały dzień w łóżku w piżamie, tylko wstałam obiad zrobić i ciasto
-
myszata92 wrote:Hej laski:)
Czy któraś z Was ma uczucie bolesnego klucia w srodku pochwy i bóle w krzyzu?teraz coś mnie łapie i nie wiem o co chodzi, brzuch na ta chwilę jest miękki chociaż zdarzają się skurcze, ale nieregularne. W dodatku glowa mnie rozbolala i coś mnie zmulilo..moze mały mi mocno napiera już główka na szyjke, bo czuje go już dosyć nisko..
Ta końcówka ciąży jest dla mnie najbardziej zagadkowa..
Mi się ostatnio zdarzają takie kłucia. Mam wrażenie, że to główka małej mi dokucza. Dzisiaj w trakcie leżenia bolał mnie brzuch i plecy, jednak bo kilkunastu minutach przeszło, Może faktycznie to przez rozrabiające maluchy> -
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Hej laski:)
Czy któraś z Was ma uczucie bolesnego klucia w srodku pochwy i bóle w krzyzu?teraz coś mnie łapie i nie wiem o co chodzi, brzuch na ta chwilę jest miękki chociaż zdarzają się skurcze, ale nieregularne. W dodatku glowa mnie rozbolala i coś mnie zmulilo..moze mały mi mocno napiera już główka na szyjke, bo czuje go już dosyć nisko..
Bóle krzyża mam od początku ciaży. A kłucie też miewam, zazwyczaj po wysiłku jak jestem w ruchu. Wydaje mi się, że szyjka się skraca dlatego się oszczędzam. -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:no i jakieś plamienie i u mnie się pojawiło, ale coś za szybko na poród, mam nadzieje, że to tylko tak jednorazowo coś.
-
Madzisek wrote:Jejku ja w nocyvspac nie mogę i co ja bym dała za taką godzinna dzemke w ciągu dnia
dzisiaj błogo mi się zrobiło i prawie zasnąłem to przyjechał do nas kuzyn męża, teraz wieczorkiem zaczęłam odpływa to stwierdziłam że wstanę, wike umyte i położę i już pójdę spać... I co, zasnąć nie mogę... Załamka... Jestem taka zdechla że dziś cały dzień w łóżku w piżamie, tylko wstałam obiad zrobić i ciasto
Ja mogłabym leżeć cały dzień i też chodzę śpiąca, co z tego skoro rano po przebudzeniu tak mnie bolą stawy kolanowe, że mam ochotę płakać. Ten stan ograniczonej aktywności juz mnie wykańcza. Rozmawiając z mama przez telefon dopadło mnie takie ziewanie, że musiałam zakończyć rozmowę. -
nick nieaktualny
-
Myszata ja też mam klucia ale wiem ze maluszka sobie główką i rączka przy szyjce gmera bi dokładnie widzieliśmy to ostatnio na usg, krzyż boli bo już ciężko a do tego coraz częściej sauna mi się brzuch nawet mimo calodniowego leżenia dzisiaj w łóżku
-
nick nieaktualnyPoczekam do wizyty we wtorek zobaczymy co tam się dzieje w srodku, ale dziwne, bo tak mnie kluje co kilka minut..jakby coś mi się tam rozciagalo, nie wiem dziwne uczucie. Miałam też klucia w tej ciąży, ale nie takie. I coś krocze zaczyna boleć..
-
nick nieaktualny
-
Och już wcześniej miałam Wam to wysłać ale zapomniałam. Umówmy się, że to listonosz spóźnił się z doręczeniem:) ok? Pozdrowienia z Kasprowego od naszej trójki:) i pierwsze bałwanki w tym roku!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a3ed5dab1c5.jpgmyszata92, MeGi2986, Mama-julka, Ola_45, Moniusia89, ZieloneOliwki, Acikk, iNso87, Matleena, Piegus, Nadulka, Klara87, kwiatakacji, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Hej laski:)
Mam to samo plus jeszcze bóle okresowe, na szczęście nie cały czas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny