Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra praktycznie nie miała pępka...ja mam podobnie. Wypukła gładka kulka
siostrze wrócił do poprzedniego stanu, więc liczę, że u mnie będzie tak samo.
Dziewczyny pierwszy raz w ciąży wyskoczyło mi jakieś uczulenie. Palce stóp mam całe w jakiś krostkach...swędząNawet nie wiem z czego, żadnych kosmetyków nie zmieniałam, nawet proszku do prania czy pościeli...co robić?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Hej dziewczynki. U mnie w nocy skurcze regularne, odczuwalne w dole brzucha, pachwinach, kroczu i krzyzu, alw wyciszyli zastrzykami. Po obchodzie lekarz zadecydowal ze czas na porod, sprobowac najpierw swoimi silami, wiec czekam na meza i bedziemy chodzic bo skurcze od rana tez juz odczuwam. Jesli nic dzis sie nie uda to moze jutro beda wywolywac. Ogolnie licze ze ten maly lobuz jak juz tak sie spieszy to pomoze mamusi
No to trzymamy mocno kciuki, żeby było po Twojej myśli, a żeby poród był łatwy i przyjemny!
-
nick nieaktualnyNazja wrote:Tak to wygląda u mnie
<a href=http://zapodaj.net/68aab37f9730b.jpg.html>70.JPG</a>
<a href=http://zapodaj.net/6973866618598.jpg.html>w.JPG</a>
kurcze,nie umiem wstawiać tych zdjęć....
Musisz skopiować nam ten link do wstawiania na forum czyli ten ostatni - BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę).
A Ty wstawiasz zły, bo wstawiasz ten drugi - Kod HTML (do wstawienia na stronę/bloga, wyświetla miniaturkę). -
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Moja siostra praktycznie nie miała pępka...ja mam podobnie. Wypukła gładka kulka
siostrze wrócił do poprzedniego stanu, więc liczę, że u mnie będzie tak samo.
Dziewczyny pierwszy raz w ciąży wyskoczyło mi jakieś uczulenie. Palce stóp mam całe w jakiś krostkach...swędząNawet nie wiem z czego, żadnych kosmetyków nie zmieniałam, nawet proszku do prania czy pościeli...co robić?
Kurde nie chce straszyć, ale cholestaza ciążowa zaczyna się od swędzenia stóp i rąk.
Chyba będzie trzeba zrobić te próby wątrobowe które tu już niektóre dziewczyny robiły. -
nick nieaktualnyMegi, a dlaczego w takim razie wyciszali skurcze jak teraz czekają na poród? nie czaję kurde?
Ola, pierwszy raz mu się zdarzyło tak zachować, serioaż mnie zatkało i nie wiedziałam co mam zrobić
Edit: Alicja, Wy to z Acikkiem sobie wagi wymieńcie bo na pewno zepsute są...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:37
alicja_, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Musisz skopiować nam ten link do wstawiania na forum czyli ten ostatni - BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę).
A Ty wstawiasz zły, bo wstawiasz ten drugi - Kod HTML (do wstawienia na stronę/bloga, wyświetla miniaturkę).
ooo,dzięki,już poprawiłamBędę pamiętać na przyszłość
alicja_ lubi tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Hej dziewczynki. U mnie w nocy skurcze regularne, odczuwalne w dole brzucha, pachwinach, kroczu i krzyzu, alw wyciszyli zastrzykami. Po obchodzie lekarz zadecydowal ze czas na porod, sprobowac najpierw swoimi silami, wiec czekam na meza i bedziemy chodzic bo skurcze od rana tez juz odczuwam. Jesli nic dzis sie nie uda to moze jutro beda wywolywac. Ogolnie licze ze ten maly lobuz jak juz tak sie spieszy to pomoze mamusi
To trzymamy mocno kciuki! -
alicja_ wrote:Kurde nie chce straszyć, ale cholestaza ciążowa zaczyna się od swędzenia stóp i rąk.
Chyba będzie trzeba zrobić te próby wątrobowe które tu już niektóre dziewczyny robiły.
Robiłam próby wątrobowe 2 razy już. Ostatni raz 1,5 tygodnia temu, wyniki były w normie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Robiłam próby wątrobowe 2 razy już. Ostatni raz 1,5 tygodnia temu, wyniki były w normie...
Ale jak z każdym choróbskiem może się zmienić z dnia na dzień. Ewent. poczekaj do jutra jak się sytuacja rozwinie, np. stopy będą swędzieć. -
nick nieaktualny