Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
lips wrote:Na bieliźnie wczoraj wieczorem znalazłam taki biały galaretowaty śluz. Takie to było sztywne bardzo jak galaretka i wielkością mniej więcej małego opuszka palca. Czy to czop ? Nie było krwi wogóle. Czysto biały.
-
Hashija wrote:Myszata ja sie nie zdecydowalam na baldachim wlasnie ze wzgledu na kurz. No i argumenty ze jak bedziwmy swieciec swiatlo w pokoju to Gabrysi nie bedziemy przeszkadzac do mnie nie trafiaja. Synek jakos dal rade bez bardachimu
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Inso no to jeszcze chwile tu bede wiec moze Ci sie uda
Ja bylam u Franusia, jeszcze jest pod lampami. Karmia go z butli. Dzisiaj pierwszy raz go karmilam. Boze dziewczyny jaka bylam dumna bo synus chwila moment wciagnal pokarmnic nie płakał, smacznie sobie spi, smieje sie przez sen, no poprostu wzruszenie pełną parą
Megi, a ile planują Was potrzymać? -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
Zostały 2 ❄️❄️ -
Normalnie dziewczyny nie mam czasu żeby do was napisać czytać czytam chodź pewnie dużo mnie ominęło, ale przy dwójce dzieci jest co robić
Oczywiście gratuluję wszystkim nowym mamusiom :*
Wróciliśmy w piątek do domu i super dajemy sobie rade. Starszy bardzo kocha ale też mama swoje humorki
Musze się pochwalić ze dzisiaj odpadł mojej corusi pępuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 14:01
Nadulka, Ola_45, annielica, Hashija, Matleena, emilka24, aannkkaa, Moniusia89, Dżulia, pati_zuzia, bella88, Madzisek, moniek90, ZieloneOliwki, kwiatakacji, m@rzenie, Klara87 lubią tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:W ogóle to kiedy ubieracie łóżeczka? Boję się że mi się zakurzy wszystko, ale z drugiej strony jak już mam przygotowaną torbę do szpitala, to i chciałam mieć wcześniej ubrane łóżeczko. Z resztą to tak słodko wygląda
Tak,moskitiera to i mi.lepiej by sie przydala bo pelno owadow u mnie w domu latem;/ na szczescie w kuchni i u Laury jak zakladalam rolety to odrazu i moskitiery takie konkretne,ktore mozna zdjac i zalozyc z powrotem. Mam nadzieje,ze na wiosne zrobie tez i w sypialni rolety i te moskitiery na okna i w salonie.. -
nick nieaktualnyMy bujaczek dostaliśmy w gratisie do wózka. A kilka dni temu kupiliśmy jeszcze huśtawkę hybrydową z Bright Starts.
Właśnie wcisnęłam mężowi lustrzankę do ręki i zagnałam do pokoiku fotki robić. Kurcze akurat przekwitł mi storczyk i usechł fiołek więc na oknie trochę lipa:( no i ramka czeka pusta na fotkę małej i też śmiesznie wygląda przez to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 14:06
-
Anka1101 wrote:Normalnie dziewczyny nie mam czasu żeby do was napisać czytać czytam chodź pewnie dużo mnie ominęło, ale przy dwójce dzieci jest co robić
Oczywiście gratuluję wszystkim nowym mamusiom :*
Wróciliśmy w piątek do domu i super dajemy sobie rade. Starszy bardzo kocha ale też mama swoje humorki
Musze się pochwalić ze dzisiaj odpadł mojej corusi pępuszek -
nick nieaktualnyDzięki za odpowiedzi:) muszę to przemyśleć
U mnie torba też już zapakowana i ciągle coś dokładam, odkładam i sprawdzam, przeglądam;p jakaś mania
A łóżeczko mam nadzieję do środy będzie stało, czeka mnie jeszcze masa innej robotyhaha chyba teoria teściowej się sprawdzi.. Ogarne po remoncie i na porodowke.
-
iNso87 wrote:Super,ze sobie tak dobrze radzicie,o to szybko odpadl ten pepuszek:) ja pamietam urzadzalam polowanie na ten kikut zeby wsadzic go do pamietnika Laury i pamietam o maly wlos nie wyladowal razem z pielucha w koszu..zdazylam sie zorientowac hehehe
Tutaj w de chodzi położna i ona ma jakiś specjalny leczniczy puder którym posypuje pępuszek i pewnie też dzięki temu tak szybko odlatujeiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:16
Hashija lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód