Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze to ja w nocy wstaje raz albo wcale
ale rano jak usiade to leci i leci
haha
Alicja tak jak Justyna mowi nie wywoluja porodow jesli wody nie odeszly i rozwarcie nie duze, chyba wlasnie do 4 cm. Co innego jakby to bylo po 40tc.
Zieloneoliwki super ze Maly fiknal glowka w dol:-)
Gratuluje wizyt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haha Pola, racja
Mnie wkurza jak ktos mnie tydzień nie widzial i wielce zdziwiony ze mam brzuch wiekszy...kuźwa gdzies to dziecko musi sie miescic
z tego wlasnie powodu omijam spotkania towarzyskie bo mnie to wkurwia mega
Najmadrzejsi Ci ktorzy nawet w ciazy nie byli nigdy. Albo jak ktos mi wmawia ze z takim wielkim brzuchem to ja jakieś męki przechodze
Jest ciezko ale bez przesady, tam jest moje dziecko a nie jakaś kara..
alicja_ lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyTinusia wrote:Mnie to już od dawna wnerwiało podejście że cc to nie poród.. czyli co? w akcie urodzenia ma być data wyjęcia ?
ludzie współczujący cc też mnie denerwują, na szczęście na co dzień takich parapetów nie spotykam na swej drodze...
Dzisiaj mąż mi odebrał GBS i wydawało mi się że to w kierunku samego paciorkowca a u mnie wygląda to tak:
Gardnerella vaginalis - nie wyhodowano
Streptococcus agalactiae - nie wyhodowano
Grzybów drożdżakopodobnych - nie wyhodowano
Escherichia coli - wyhodowano - liczne
Niby ok aczkolwiek trochę ta E.coli mnie zaniepokoiła, wiem, że przy zapaleniu nerek mi ją wyhodowali i wiem ,że w jelitach naturalnie występuje a wymaz miałam z pochwy i patyczkiem przeleciał po rowie (sorry za wyrażenie) . Czy Wy też macie na swoich wynikach te e .coli?
Ja miałam e.coli w wymazie z odbytu ale to flora fizjologiczna i tak było napisane.Tinusia lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Olek śpi, mąż próbuje wrócić do domu, ja jem kolacje, a Pola zabawia się moją szyjką - dosyć nieprzyjemnie
Acikk jak masz mniejsze parcie na pęcherz to najpewniej się Antek obniżył i pewnie teraz już bardzie Cie na "2" prze
Noo żebyś wiedziala. Ale już była gadka o sraniu na raty... A jeszcze niedawno syropki pilam a teraz po 3 razy na dzień latam jak nicjustyna14 lubi tę wiadomość
-
Zielone oliwki a czemu na następnej wizycie skierowanie do szpitala dostaniesz?
Ja gbs będę miała pobierany jutro. Japierdziu ale się namęczyłam żeby oporządzić nogi i bożenę. Klękłam w prysznicu z lusterkiem żeby coś widzieć i sie kurde podnieść nie mogłam ha ha a bałam się prysznica złapać żeby go nie urwać. Się kurde namęczyłam he he a pech chciał że mąż na treninguWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 20:31
-
Och ja też bym cc chciała. Wiedziałabym kiedy to się stanie i byłabym spokojna. Poza tym o 3 dni nie mogę się normalnie poruszać bo tak mnie rwie spojenie, że nie wyobrażam sobie jak nogi rozłożę aby małą urodzić... Wczoraj jak ubieralam się do kościoła to mi mama musiała skarpetkę założyć;/ nie dlatego, że mi brzuch przeskadza- bo to nie jest problem, po prostu gdy podnoszę nogę na 20cm ponad podłogę to mam wrażenie jakby mnie miało na pół rozerwać... Dzisiaj boli nawet jak leżę.
Jak znam życi rozejście będzie zbyt male aby bylo kwalifikacją do cc, a przy porodzie rozpadne sie na kwałaki. Takie moje szczęście... I jeszcze te hemoroidy;/ mała chyba zeszła mocno na doł bo zaatakowały mnie z nienacka akurat jak sie zaczełam zastanawiać czy brzuch niżej... -
nick nieaktualnyhah ja kosi lonowej to juz kilka dobrych miesiey nie widzialam
A jesli chodzi o cc to moja szwagierka wrecz hwalila sobie cc i nie wyobrazala zeby mogla rodzi ionaczej kazdy deyduje za siebie a ludzie to niech pilnuja swoih spraw bo potkowac to kazdy umie denerwuja mnie tay ludzie wspolzuje niech sobie w majtki schowaja ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 20:48
-
Ja cc wolała bym uniknąć jeżeli tylko się da ale potrafie też zrozumieć dziewczyny które tego chcą. Zresztą co to kogo interesuje jak kobieta chce rodzić. To jej ciało i jej wybór i nikt za nią decyzji podejmować nie będzie i nie ma prawa żadnemu wyborowi się dziwić czy go komentować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 20:53
-
nick nieaktualny