Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie czytałam tu u Ciebie, że brałaś antybiotyk i pytałam swojego lekarza, a on, że nie, że dopiero w trakcie porodu,
nie powiedział dokładnie jak szybko, ale tylko tyle, że przy dodatnim gbs nie należy zwlekać z przyjazdem do szpitala, więc planuję tak, że jesli odejdą mi najpierw wody to się odrazu zbieram i jadę, a jak najpierw będę miała skurcze, to jak tylko się zorientuje, że to już "te" to wtedy -
Z tym planowanym cc to tez tak nie jest ze spokoj , zawsze cos sie moze zaczac dziac przed cc, wiec stres podobny mysle
Ja do tej pory mam miec w okolicy normalnego terminu porodu, i na tym etapie juz sie stresuje ze cos mnie ruszy szybciej
Zwlaszcza ze dziecko moze Zdecydowac jednym obrotem o naturalnym porodzie, ale to tylko moj przykład :p Nigdy nic niewiadomo i nie da sie niczego dobrze zaplanowac ze spokojna glowa mysle :p Dopóki nie trafie do szpitala i mi nie powiedza jak rodze itd to bd mi sie czas dluzyl z ta niewiadoma
wrr
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Misia u mnie to samo. Chodze po domu i tylko gadam do Antka żeby już wylazil już mąż się śmieje że mnie. A jak mnie cokolwiek jakos mieprzyjemnie zaboli to "oooo nie tylko nie to" i ulga jak przechodzi
a z drugiej strony to bym chciała żeby zabolalo i przeszło na zawsze
-
nick nieaktualnyJa z racji cc staram się dostrzegać dużo pozytywów. Wiem, że tam gdzie chcę rodzić tak dobierają leki, że po porodzie tylko trochę boli rana. Blizna jest niewielka. A do pomocy przy laktacji jest położna laktacyjna. Ze względu na laktację zaopatrzyłam się też w bardzo dobry laktator. Po 6 h jest się na nogach i opiekuje dzieckiem. Ja jestem nastawiona pozytywnie. A jak będzie to zdam relację za 10 dni. No może 11
Matleena, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia wlasnie wypila tyle samo z butelki co Julia
oby tak dalek to moze jutro bedziemy juz w domku
Pola_27, Madzisek, Pchelkaa, justyna14, Dżulia, Chichibi, Suerte, Hashija, kwiatakacji, ola25, lula.91, emilka24, ZieloneOliwki, Matleena, pati_zuzia, m@rzenie, Karola1990, Ola_45, MeGi2986, Kourtney, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Dziewczyny lepiej powiedzcie jak się przyzwyczaić do braku ciążowego brzucha ?
Spokojnie moja Droga, przez kilka dni brzuch z Toba jeszcze bedzie haha. Ja jak urodzilam synka, przyjechal kolega w odwiedziny i tak patrzy na mnie i patrzy i mowi : kurde Paula, Ty urodzilas juz, czy ja cos pokrecilem?haha, myslalam, ze padne ze smiechu. Potem sie tlumaczyl, ze brzuch mam jakbym zaraz drugie miala rodzic
-
Oj dziewczyny długo Was nadrabiałam
Nie miałam dzisiaj czasu za bardzo, bo sprzątaliśmy z mężem mieszkanie, potem mama przyszła umyć okna i jeszcze szwagierka wpadła w odwiedziny.
Alicja dzisiaj próbowałam się umówić z Grażynką na zwiedzanie oddziału ale było oblężenie..pewnie przez Ciebie
Ból w pachwinach coraz mocniej mi dokucza, wstawanie nocne robi się już nudne, dzisiaj chodziłam siku do 1,5h. W dodatku Młoda tak szaleje w brzuchu, że aż czasami mnie zgina z bólu. Niech to się już kończy
W nocy zabolał mnie dość mocno brzuch i sobie pomyślałam z radochą, że to może jużAle niestety przeszło
Spakowałam sobie już kosmetyki w jedno miejsce. W razie co tylko je zgarnę do torby. Kupiłam sobie w Rossmanie takie małe pojemniczki z pompką na szampon, odżywkę, żel pod prysznic i płyn do hig. Spora oszczędność miejsca
Kosztowały 2zł za sztukę, więc taniej niż mini opakowania a mam kosmetyki jakie chcę
Flakonik super, że jutro może wyjdziecie do domuKasieńka to dzielna dziewczyna
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Moniek ja też zakupiłam takie pojemniczki i nawet je dzisiaj zapelnilam
Kurde masakra mąż poszedł do pracy i już mnie stres ogarnia masakra co mi się dzieje jak go nie ma, a tak ładnie sobie spalam w weekend jak był w domu...
Jutro siuski moniek Ty nie lapiesz bo ostatnio razem lapalysmy?
-
nick nieaktualnyAAAAA my po seksach z M ale nie licze ze to cos ruszy ale po tylu miesiacah to az milo
Acikk ja bym chiala zeby mnie tak porzadnie pierdzielło i sie zaczelo bo zabawa z bolami to nie dla mnieTez juz chce miec pusty brzuszek
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
A wogole mam pytanie dziewczynki do Was i do mamus które już rodziły
Bo do szpitala bierzemy te super podpaski waciaki a potem w domku już obojętnie jakie używać czy też jakieś specjalne?
Pytam bo ostatni raz podpaske miałam w domu jakieś 10 lat temu a wolalabym kupić już teraz booo jak potem męża wyśle jak sama nie wiem po co