X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:38

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlenaaa wkreca się w szyjkę. To dobre określenie ja też mojego tak czuje że się wkreca w szyjkę :) przepraszam za określenie ale mam wrażenie że również w odbyt :P
    Aż jestem ciekawa czwartkowej wizyty

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nażarłam się naleśników z nutellą i bananem zrobionymi przez męża i brzuch mi się chyba ze dwa rozmiary powiększył ... :P
    A! i mąż obiecał że mnie w weekend zabierze na wielkie hamburgery żeby spełnić moje zachcianki ciążowe, bo po porodzie to on zachcianki Kubusia będzie spełniać... :P

po tej nutelli to mam noc z głowy, jak się Kubol zacznie wiercić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:12

Flakonik lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam ciagle wrazenie wkrecania a wvale sie nie wkreca;d

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki a ja opierdzielilam pake chipsow poprawilam batonikiem i wylafowalam na posiedzeniu w kinbelku haha

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie. Jak u was z krwawieniem? U mnie juz ponad tydzien i jestem ciagle na tych podpaskach maxi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    A jeszcze mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie. Jak u was z krwawieniem? U mnie juz ponad tydzien i jestem ciagle na tych podpaskach maxi...
    po porodzie nie jestem, ale jeśli mogę się wtrącić ;)- szwagierka krwawiła dwa tygodnie i ustało praktycznie nagle z dnia na dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj sie wogole nie wkreca bo ja tego wogole nie czuje :) Widze ze znow byl temat alkocholowy ja tez wole czysta wino slodkie piwo smakowe noi i whysky z cola :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki a Ty wogole nie planujesz karmic małego?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja winko slodkie piwo tradycyjne lubie juz takiego smaka mam sie napic ze ja pierdziu;d

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Zieloneoliwki a Ty wogole nie planujesz karmic małego?
    planuję tylko w czasie pobytu w szpitalu siarą, ale nie wiem właśnie czy odciągnąć czy podać cyca ;) chyba że mi się spodoba i zmienię zdanie :)
    no ale generalnie nie wwydaje mi się żeby moje brodawki nadawały się w ogóle do karmienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:20

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Po pierwszym porodzie leciało ze mnie tak mocno ok 2 tyg... Później już tylko plamienia, aż w koncu zero.

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez juz bym cos chlapla a tu jeszcze trzeba troche poczekac :)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    planuję tylko w czasie pobytu w szpitalu siarą, ale nie wiem właśnie czy odciągnąć czy podać cyca ;) chyba że mi się spodoba i zmienię zdanie :)
    no ale generalnie nie wwydaje mi się żeby moje brodawki nadawały się w ogóle do karmienia.

A jaki masz problem????

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    A jaki masz problem????
    patrząc na sutki koleżanek karmiących ostatnio, to moje są takie wklęsłe raczej.. chyba że to się po porodzie zmienia tak diametralnie?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja mam ten sam problem przez to poleglam przy karmieniu corki;/

Polozna mowil ze mozna je od 38 tyg wyciagac strzykawka ucieta i lub rekami i tak chyba zaczne robic chociaz nie moge sie przelamav zeby je dotykac:) bo ja bym teraz chciala karmic

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam male i wklesle i obawiam sie ze nie dam rady karmic piersia jak sobie przypominam sutki mojej szwagierki to jej suty byly ogromne

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    Jej ja mam ten sam problem przez to poleglam przy karmieniu corki;/

Polozna mowil ze mozna je od 38 tyg wyciagac strzykawka ucieta i lub rekami i tak chyba zaczne robic chociaz nie moge sie przelamav zeby je dotykac:) bo ja bym teraz chciala karmic
    z jednego to coś by może jeszcze było, ale z drugiego raczej nie. ja nie będę się wyciągać strzykawką żadną :P bo nie mam parcia na kp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja tez mam male i wklesle i obawiam sie ze nie dam rady karmic piersia jak sobie przypominam sutki mojej szwagierki to jej suty byly ogromne
    koleżanka miała takie duże i długie na jakiś centymetr normalnie, to mała miała co złapać...

no a znajoma znowu ostatnio mówiła że miała takie wklęsłe właśnie i nawet nakładki nie miały się na czym trzymać, mały nie ssał i dostała zapalenia. teściowa ją dosłownie doiła i zrezygnowała .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szwagierka to samo tylko ze u niej mala nie umiala ssac wiec karmila ja butelka i teraz mala ma 1.5 roku i jest mega szczesliwym dzieckiem :)Nic na sile szczesliwa mama to szczesliwe dziecko i to jest priorytetem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:34

‹‹ 1713 1714 1715 1716 1717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ