Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNażarłam się naleśników z nutellą i bananem zrobionymi przez męża i brzuch mi się chyba ze dwa rozmiary powiększył ...
A! i mąż obiecał że mnie w weekend zabierze na wielkie hamburgery żeby spełnić moje zachcianki ciążowe, bo po porodzie to on zachcianki Kubusia będzie spełniać...
po tej nutelli to mam noc z głowy, jak się Kubol zacznie wiercićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:12
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:A jeszcze mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie. Jak u was z krwawieniem? U mnie juz ponad tydzien i jestem ciagle na tych podpaskach maxi...
- szwagierka krwawiła dwa tygodnie i ustało praktycznie nagle z dnia na dzień.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki a Ty wogole nie planujesz karmic małego?
chyba że mi się spodoba i zmienię zdanie
no ale generalnie nie wwydaje mi się żeby moje brodawki nadawały się w ogóle do karmienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:20
-
Flakonik wrote:A jeszcze mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie. Jak u was z krwawieniem? U mnie juz ponad tydzien i jestem ciagle na tych podpaskach maxi...
Po pierwszym porodzie leciało ze mnie tak mocno ok 2 tyg... Później już tylko plamienia, aż w koncu zero. -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:planuję tylko w czasie pobytu w szpitalu siarą, ale nie wiem właśnie czy odciągnąć czy podać cyca
chyba że mi się spodoba i zmienię zdanie
no ale generalnie nie wwydaje mi się żeby moje brodawki nadawały się w ogóle do karmienia.
A jaki masz problem???? -
nick nieaktualny
-
Jej ja mam ten sam problem przez to poleglam przy karmieniu corki;/
Polozna mowil ze mozna je od 38 tyg wyciagac strzykawka ucieta i lub rekami i tak chyba zaczne robic chociaz nie moge sie przelamav zeby je dotykac:) bo ja bym teraz chciala karmic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:Jej ja mam ten sam problem przez to poleglam przy karmieniu corki;/
Polozna mowil ze mozna je od 38 tyg wyciagac strzykawka ucieta i lub rekami i tak chyba zaczne robic chociaz nie moge sie przelamav zeby je dotykac:) bo ja bym teraz chciala karmicbo nie mam parcia na kp.
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Ja tez mam male i wklesle i obawiam sie ze nie dam rady karmic piersia jak sobie przypominam sutki mojej szwagierki to jej suty byly ogromne
no a znajoma znowu ostatnio mówiła że miała takie wklęsłe właśnie i nawet nakładki nie miały się na czym trzymać, mały nie ssał i dostała zapalenia. teściowa ją dosłownie doiła i zrezygnowała .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:33
-
nick nieaktualnymoja szwagierka to samo tylko ze u niej mala nie umiala ssac wiec karmila ja butelka i teraz mala ma 1.5 roku i jest mega szczesliwym dzieckiem :)Nic na sile szczesliwa mama to szczesliwe dziecko i to jest priorytetem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:34