X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:38

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlenaaa wkreca się w szyjkę. To dobre określenie ja też mojego tak czuje że się wkreca w szyjkę :) przepraszam za określenie ale mam wrażenie że również w odbyt :P
    Aż jestem ciekawa czwartkowej wizyty

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nażarłam się naleśników z nutellą i bananem zrobionymi przez męża i brzuch mi się chyba ze dwa rozmiary powiększył ... :P
    A! i mąż obiecał że mnie w weekend zabierze na wielkie hamburgery żeby spełnić moje zachcianki ciążowe, bo po porodzie to on zachcianki Kubusia będzie spełniać... :P

po tej nutelli to mam noc z głowy, jak się Kubol zacznie wiercić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:12

Flakonik lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam ciagle wrazenie wkrecania a wvale sie nie wkreca;d

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki a ja opierdzielilam pake chipsow poprawilam batonikiem i wylafowalam na posiedzeniu w kinbelku haha

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie. Jak u was z krwawieniem? U mnie juz ponad tydzien i jestem ciagle na tych podpaskach maxi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    A jeszcze mam pytanie do mam ktore juz sa po porodzie. Jak u was z krwawieniem? U mnie juz ponad tydzien i jestem ciagle na tych podpaskach maxi...
    po porodzie nie jestem, ale jeśli mogę się wtrącić ;)- szwagierka krwawiła dwa tygodnie i ustało praktycznie nagle z dnia na dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj sie wogole nie wkreca bo ja tego wogole nie czuje :) Widze ze znow byl temat alkocholowy ja tez wole czysta wino slodkie piwo smakowe noi i whysky z cola :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloneoliwki a Ty wogole nie planujesz karmic małego?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja winko slodkie piwo tradycyjne lubie juz takiego smaka mam sie napic ze ja pierdziu;d

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Zieloneoliwki a Ty wogole nie planujesz karmic małego?
    planuję tylko w czasie pobytu w szpitalu siarą, ale nie wiem właśnie czy odciągnąć czy podać cyca ;) chyba że mi się spodoba i zmienię zdanie :)
    no ale generalnie nie wwydaje mi się żeby moje brodawki nadawały się w ogóle do karmienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:20

• Pola_27 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:

Po pierwszym porodzie leciało ze mnie tak mocno ok 2 tyg... Później już tylko plamienia, aż w koncu zero.

201512015364.png
    860ij44jecdtvcks.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez juz bym cos chlapla a tu jeszcze trzeba troche poczekac :)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    planuję tylko w czasie pobytu w szpitalu siarą, ale nie wiem właśnie czy odciągnąć czy podać cyca ;) chyba że mi się spodoba i zmienię zdanie :)
    no ale generalnie nie wwydaje mi się żeby moje brodawki nadawały się w ogóle do karmienia.

A jaki masz problem????

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    A jaki masz problem????
    patrząc na sutki koleżanek karmiących ostatnio, to moje są takie wklęsłe raczej.. chyba że to się po porodzie zmienia tak diametralnie?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja mam ten sam problem przez to poleglam przy karmieniu corki;/

Polozna mowil ze mozna je od 38 tyg wyciagac strzykawka ucieta i lub rekami i tak chyba zaczne robic chociaz nie moge sie przelamav zeby je dotykac:) bo ja bym teraz chciala karmic

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam male i wklesle i obawiam sie ze nie dam rady karmic piersia jak sobie przypominam sutki mojej szwagierki to jej suty byly ogromne

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    Jej ja mam ten sam problem przez to poleglam przy karmieniu corki;/

Polozna mowil ze mozna je od 38 tyg wyciagac strzykawka ucieta i lub rekami i tak chyba zaczne robic chociaz nie moge sie przelamav zeby je dotykac:) bo ja bym teraz chciala karmic
    z jednego to coś by może jeszcze było, ale z drugiego raczej nie. ja nie będę się wyciągać strzykawką żadną :P bo nie mam parcia na kp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja tez mam male i wklesle i obawiam sie ze nie dam rady karmic piersia jak sobie przypominam sutki mojej szwagierki to jej suty byly ogromne
    koleżanka miała takie duże i długie na jakiś centymetr normalnie, to mała miała co złapać...

no a znajoma znowu ostatnio mówiła że miała takie wklęsłe właśnie i nawet nakładki nie miały się na czym trzymać, mały nie ssał i dostała zapalenia. teściowa ją dosłownie doiła i zrezygnowała .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja szwagierka to samo tylko ze u niej mala nie umiala ssac wiec karmila ja butelka i teraz mala ma 1.5 roku i jest mega szczesliwym dzieckiem :)Nic na sile szczesliwa mama to szczesliwe dziecko i to jest priorytetem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:34

‹‹ 1713 1714 1715 1716 1717 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ