Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja na luzie podchodze do tematu. Jednak bardziej porodem sie stresuje bo urodzic musze a karmic piersia juz niekoniecznie
jezeli i ja i moje dziecko bedziemy sie ty stresowac to odpuszcze bo jak on bedzie glodny i zdenerwowany i ja zestresowana to bez sensu
ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:A ja na luzie podchodze do tematu. Jednak bardziej porodem sie stresuje bo urodzic musze a karmic piersia juz niekoniecznie
jezeli i ja i moje dziecko bedziemy sie ty stresowac to odpuszcze bo jak on bedzie glodny i zdenerwowany i ja zestresowana to bez sensu
Szwagierka za to jedno karmiła miesiąc, ale odpuściła bo miał kolki, ona zapalenia. Alergik, niejadek, chorowitek i w ogóle. Drugie od razu karmiła z butli i dziewczynka jak ryba zdrowa już ma 5 latekaaa! no i oczywiście było gadanie że nie karmi piersią to wyrodna matka i w dodatku nie rodziła tylko jej dziecko wyjęli bo cc...
Także nie ma reguły kompletnie na nic.i nie ma co się przejmować innymi. Dlatego ja wychodzę z założenia że nie biorę do siebie nic co ktoś powie, bynajmniej się staram i żeby moje dziecko było szczęśliwe to ja się muszę dobrze czuć. O.
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja w ogóle mam małe, jedną mniejszą od drugiej jeszcze. i jeden jest płaski a drugi jeszcze bardziej płaski, jak mąż porusza to ta jedna lekko "wstaje"
a druga zaledwie minimalnie drgnie. ale nie raz widziałam sutki innych i wyglądały zupełnie inaczej niż moje i dlatego wydaje mi się że moje zaliczają się do tych wklęsłych...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Zielone Oliwki ale jak Ci zimno albo się podniecisz to Ci nie sterczą? Bo mi wtedy zaczynają sterczeć, tak samo jak dotknę ich.
no sterczą, ale nie aż tak jak powinny chybai ogólnie małe są
dlatego mówię że jedna jeszcze w miarę, ale druga mniej "sterczy"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Nie wiem czy o to samo nam chodzi:P
O tak jak tutaj Ci sterczy? http://kobietapisze.pl/samodzielne-badanie-piersi/2012/07/19/
Bo jak tak to okbo dziecka polik smyracz brodawką i zaczyna sterczec i wtedy mu podajesz:P
nie aż tak no mówię że jeden to może i coś będzie z tego, drugi raczej nie bo się wklęsa
ale nie ma co gadać, bo tak jak mówię że mam parcia na kp więc się nie stresuję. chcę podać siarę, a do szpitala i tak biorę mleko i butlę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:No właśnie mnie wcześniej swędziały, przeszło na jakiś czas i teraz swędzą znowu