X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam to samo co Twoja kolezanka tyle, ze ja teraz bardzi chce jarmic i bede walczyc a xi bedzie to sie zobaczy;)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    Ja mialam to samo co Twoja kolezanka tyle, ze ja teraz bardzi chce jarmic i bede walczyc a xi bedzie to sie zobaczy;)
    Pewnie że warto próbować, jeśli Ci zależy :) może akurat tym razem się uda metodą prób i błędów :)

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:53

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam małe sutki. Bo chodzi wam o obwód brodawki tak? A teraz ogromne. Masakra :P jak nie moje !

• Acikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na luzie podchodze do tematu. Jednak bardziej porodem sie stresuje bo urodzic musze a karmic piersia juz niekoniecznie :) jezeli i ja i moje dziecko bedziemy sie ty stresowac to odpuszcze bo jak on bedzie glodny i zdenerwowany i ja zestresowana to bez sensu :)

ZieloneOliwki lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi o sutki czy dziecko ma za co pociagnac;p ja chce z ta strzykawka testowac dam Wam znac czy dziala;p

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no, ale chyba kazdy ma normalnie plaskie sutki? Moje tez odstaja dopiero jak mezu porusza :D
    Annielica ja to samo zawsze mialam takie seksi malutkie a teraz takie brzydkie blee :P

Matleena lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze piszesz Acikk ;)))

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk ja to wogole piersi mam male a sutki nue wiem jakie maja inne kobiety ale chyba bardziej sterczace :d

czarnamaalina lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje w ciazy sie wogole nie zmienily i sa cacy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A ja na luzie podchodze do tematu. Jednak bardziej porodem sie stresuje bo urodzic musze a karmic piersia juz niekoniecznie :) jezeli i ja i moje dziecko bedziemy sie ty stresowac to odpuszcze bo jak on bedzie glodny i zdenerwowany i ja zestresowana to bez sensu :)
    no właśnie nie ma tu reguły, ta z dużymi jak "wentyle" sutkami baaardzo sobie za cel wzięła kp i mała ssała, ale nie najadała się i budziła co 20 minut w nocy, a ona nie chciała jej dać butli i mĘCZyły się obie. Dała butlę raz, drugi i mała kilka godzin przesypia.

Szwagierka za to jedno karmiła miesiąc, ale odpuściła bo miał kolki, ona zapalenia. Alergik, niejadek, chorowitek i w ogóle. Drugie od razu karmiła z butli i dziewczynka jak ryba zdrowa już ma 5 latek :) aaa! no i oczywiście było gadanie że nie karmi piersią to wyrodna matka i w dodatku nie rodziła tylko jej dziecko wyjęli bo cc... :P

Także nie ma reguły kompletnie na nic. :) i nie ma co się przejmować innymi. Dlatego ja wychodzę z założenia że nie biorę do siebie nic co ktoś powie, bynajmniej się staram i żeby moje dziecko było szczęśliwe to ja się muszę dobrze czuć. O. :)

KASIAG24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w ogóle mam małe, jedną mniejszą od drugiej jeszcze. i jeden jest płaski a drugi jeszcze bardziej płaski, jak mąż porusza to ta jedna lekko "wstaje" :D a druga zaledwie minimalnie drgnie. ale nie raz widziałam sutki innych i wyglądały zupełnie inaczej niż moje i dlatego wydaje mi się że moje zaliczają się do tych wklęsłych... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone Oliwki ale jak Ci zimno albo się podniecisz to Ci nie sterczą? Bo mi wtedy zaczynają sterczeć, tak samo jak dotknę ich.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Zielone Oliwki ale jak Ci zimno albo się podniecisz to Ci nie sterczą? Bo mi wtedy zaczynają sterczeć, tak samo jak dotknę ich.
    hahaha :D
    no sterczą, ale nie aż tak jak powinny chyba :P i ogólnie małe są :D dlatego mówię że jedna jeszcze w miarę, ale druga mniej "sterczy" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy o to samo nam chodzi:P

O tak jak tutaj Ci sterczy? http://kobietapisze.pl/samodzielne-badanie-piersi/2012/07/19/

Bo jak tak to ok :) bo dziecka polik smyracz brodawką i zaczyna sterczec i wtedy mu podajesz:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Nie wiem czy o to samo nam chodzi:P

O tak jak tutaj Ci sterczy? http://kobietapisze.pl/samodzielne-badanie-piersi/2012/07/19/

Bo jak tak to ok :) bo dziecka polik smyracz brodawką i zaczyna sterczec i wtedy mu podajesz:P
    nie, trochę mniej :P nie aż tak no mówię że jeden to może i coś będzie z tego, drugi raczej nie bo się wklęsa ;) ale nie ma co gadać, bo tak jak mówię że mam parcia na kp więc się nie stresuję. chcę podać siarę, a do szpitala i tak biorę mleko i butlę :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:38

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    A skoro w temacie sutków jesteśmy to Was też tak swędzą?
    teraz nie, ale miałam taki okres że swędziały, skórę miałam dość suchą na nich. Teraz mnie bolą... :P

• Matleena Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:38

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    No właśnie mnie wcześniej swędziały, przeszło na jakiś czas i teraz swędzą znowu :/
    a smarujesz czymś? ja na codzień smarowałam Palmers'em bo tego używałam do ciała, a jak swędzenie się nasilało to nakładałam grubszą warstwę balsamu Bielenda do biustu dla ciężarnych i pomagało :)

‹‹ 1714 1715 1716 1717 1718 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ