Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej! Nie odzywalam się tydzień ale przyznał się szczerze że jeszcze nie ogarniał sytuacji z blizniKami, tak naprawdę wszystko leży;( nie karmienia bo nie maja siły ssac;/ muszę odciągnąć laktatorem idokarmiac mm!
Flakonik jak duz!e porcję jedzą Tmoje dziewczynki? Karmisz co 3h? Bo ją muszę mimo że śpią bo poleciały z wagi w szpitalu;/
Gratuluje nowym mamusiom;)
-
Acikk wrote:Rewelka będziesz się zaopatrzac w herbatki o smaku wina? Jakos nie umiem sobie wyobrazić

Nie planuje jako ciekawostkę napisałam czego to ludzie nie wymyśla
Mogłaby się wreszcie któraś rozpakowac jest już tyle donoszonych ciąż
revvelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to jest z tymi skurczami ? Mają być regularne ale jak sie je odczuwa? BYłam niedawno na ktg i dość wyraźnie mnie bolał brzuch jak na @ a na ktg miałam skurcze na góra 10. Więc to nie są skurcze... Jak się odczuwa skurcze? Wiem że pewnie nie przegapie ale mnie to bardzo zastanawia.
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Ja jakoś nie mam parcia na wyganianie Młodej z gniazda
jakoś tak wolę, żeby się samo zaczęło. Pomijam już fakt, że mnie mąż nie chce pomóc
On z tych, co sobie wmawiają, że potem dziecko go popuka po czole i zapyta czy mu tak fajnie
Także możliwe, że Tobie uda się szybciej urodzić
Ciekawa jestem 
Megi jak dla mnie moze wyjsc w dniu tp, ale lekarz powiedzial ze jak do tp nic nie bedzie sie dzialo to w szpitalu pomoga wyjsc corci za pomoca balonika, oxy i masazu szyjki. To ja juz wole sama jej pomoc bez tych wspomagaczy szpitalnych. Wiadomo jesli Nasze metody nie pomoga no to konieczna bedzie indukcja, ale wolalabym tego uniknac. -
Bella dziewczyno jak tam bo nie wiemy czy spisz czy urodzilas

Alicja a Ty co sie obijasz zaraz stracisz szanse na pierwsza 10tke:P
Mnie dzis kurier obudzil przyniosl literki nad lozeczko zajebiste sa
pochwalilabym sie ale jest konflikt w ktorym miejscu maja byc przyklejone
alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem chętna tylko córcia nie chce ze mną współpracowacrewelka wrote:Nie planuje jako ciekawostkę napisałam czego to ludzie nie wymyśla

Mogłaby się wreszcie któraś rozpakowac jest już tyle donoszonych ciąż
W południe wizyta to sie może czegoś dowiem.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Bella dziewczyno jak tam bo nie wiemy czy spisz czy urodzilas

Alicja a Ty co sie obijasz zaraz stracisz szanse na pierwsza 10tke:P
Mnie dzis kurier obudzil przyniosl literki nad lozeczko zajebiste sa
pochwalilabym sie ale jest konflikt w ktorym miejscu maja byc przyklejone 
A ja już się nie odzywam nawet. Takim tempem urodzę na święta.
-

Takie mamy
na razie na stole ha ha
aannkkaa, bella88, rewelka, fresa, Pchelkaa, Karola1990, Hashija, Nadulka, Pchełka, emilka24, moniek90, Madzisek, ZieloneOliwki, Flakonik, Matleena, Piegus, pati_zuzia, pati_zuzia, Moniusia89, kwiatakacji, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Jestem jeszcze w domu. Udało mi się zasnąć ale budzilam się co chwile bo jak lapaly mnie te skurcze to robiło mi się goraco. Ale były w sumie do wytrzymania więc spałam. A o 9.50 obudził mnie straszny ból jak na @. Jeszcze takiego w tej ciąży nie czułam. I co chwile mnie tak boli. Czuje ze zaczyna się coś ruszać. Mojemu już nawet zapowiedziałam że dziś zamiast na wizytę to chyba jednak prosto do szpitala pojedziemy. Poprostu mam przeczucie a ja nie z tych panikujacych
idę pod prysznic i będę czekać na rozwój sytuacji ale powoli będę się chyba szykować bo brzuch nie przestaje boleć.
Matleena, pati_zuzia, justyna14, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój powiedział że przykleimy jak się urodzi bo jak Antek zrobi psikusa i będzie dziewczynka to tylko ścianę zniszczymyTinusia wrote:Acikk mam podobne tylko turkusowo- szare i też jeszcze nie wiszą
od miesiąca póki co w pudełku leżą