Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej! Nie odzywalam się tydzień ale przyznał się szczerze że jeszcze nie ogarniał sytuacji z blizniKami, tak naprawdę wszystko leży;( nie karmienia bo nie maja siły ssac;/ muszę odciągnąć laktatorem idokarmiac mm!
Flakonik jak duz!e porcję jedzą Tmoje dziewczynki? Karmisz co 3h? Bo ją muszę mimo że śpią bo poleciały z wagi w szpitalu;/
Gratuluje nowym mamusiom;)
-
Acikk wrote:Rewelka będziesz się zaopatrzac w herbatki o smaku wina? Jakos nie umiem sobie wyobrazić
Nie planuje jako ciekawostkę napisałam czego to ludzie nie wymyśla
Mogłaby się wreszcie któraś rozpakowac jest już tyle donoszonych ciążrevvelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak to jest z tymi skurczami ? Mają być regularne ale jak sie je odczuwa? BYłam niedawno na ktg i dość wyraźnie mnie bolał brzuch jak na @ a na ktg miałam skurcze na góra 10. Więc to nie są skurcze... Jak się odczuwa skurcze? Wiem że pewnie nie przegapie ale mnie to bardzo zastanawia.
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Ja jakoś nie mam parcia na wyganianie Młodej z gniazda
jakoś tak wolę, żeby się samo zaczęło. Pomijam już fakt, że mnie mąż nie chce pomóc
On z tych, co sobie wmawiają, że potem dziecko go popuka po czole i zapyta czy mu tak fajnie
Także możliwe, że Tobie uda się szybciej urodzić
Ciekawa jestem
Megi jak dla mnie moze wyjsc w dniu tp, ale lekarz powiedzial ze jak do tp nic nie bedzie sie dzialo to w szpitalu pomoga wyjsc corci za pomoca balonika, oxy i masazu szyjki. To ja juz wole sama jej pomoc bez tych wspomagaczy szpitalnych. Wiadomo jesli Nasze metody nie pomoga no to konieczna bedzie indukcja, ale wolalabym tego uniknac. -
Bella dziewczyno jak tam bo nie wiemy czy spisz czy urodzilas
Alicja a Ty co sie obijasz zaraz stracisz szanse na pierwsza 10tke:P
Mnie dzis kurier obudzil przyniosl literki nad lozeczko zajebiste sapochwalilabym sie ale jest konflikt w ktorym miejscu maja byc przyklejone
alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Nie planuje jako ciekawostkę napisałam czego to ludzie nie wymyśla
Mogłaby się wreszcie któraś rozpakowac jest już tyle donoszonych ciążW południe wizyta to sie może czegoś dowiem.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Bella dziewczyno jak tam bo nie wiemy czy spisz czy urodzilas
Alicja a Ty co sie obijasz zaraz stracisz szanse na pierwsza 10tke:P
Mnie dzis kurier obudzil przyniosl literki nad lozeczko zajebiste sapochwalilabym sie ale jest konflikt w ktorym miejscu maja byc przyklejone
A ja już się nie odzywam nawet. Takim tempem urodzę na święta.
-
Takie mamyna razie na stole ha ha
aannkkaa, bella88, rewelka, fresa, Pchelkaa, Karola1990, Hashija, Nadulka, Pchełka, emilka24, moniek90, Madzisek, ZieloneOliwki, Flakonik, Matleena, Piegus, pati_zuzia, pati_zuzia, Moniusia89, kwiatakacji, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka. Jestem jeszcze w domu. Udało mi się zasnąć ale budzilam się co chwile bo jak lapaly mnie te skurcze to robiło mi się goraco. Ale były w sumie do wytrzymania więc spałam. A o 9.50 obudził mnie straszny ból jak na @. Jeszcze takiego w tej ciąży nie czułam. I co chwile mnie tak boli. Czuje ze zaczyna się coś ruszać. Mojemu już nawet zapowiedziałam że dziś zamiast na wizytę to chyba jednak prosto do szpitala pojedziemy. Poprostu mam przeczucie a ja nie z tych panikujacych
idę pod prysznic i będę czekać na rozwój sytuacji ale powoli będę się chyba szykować bo brzuch nie przestaje boleć.
Matleena, pati_zuzia, justyna14, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinusia wrote:Acikk mam podobne tylko turkusowo- szare i też jeszcze nie wiszą
od miesiąca póki co w pudełku leżą