Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiekne literki
Justyna moj maz tez mnie dzis wkurzyl. Wczoraj na wizycie byl ze mna w gabinecie i lekarz zazartowal ze teraz maz odpoczywa a ja sprzatam gotuje i czekam az cos sie rozkreci, maz tak wzial to do siebie ze wrocilismy z mista on siedzi z laptopem a ja zakupy rozpakowac sniadanie zrobic posprzatac, wrrrr
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Tinusia wrote:E no taczej nie zniszczycie
one są z takiej lekkiej pianki i punktowo na taśmie dwustronnej więc nie ma szans na zniszczenie
? Ha ha nie no widziałam kulki przy kilku wizytaxh więc nie przewiduje niespodzianek!!! Chyba że nasza corcia leci w kulki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 10:38
-
nick nieaktualnyWitam i gratuluje wszystkim mamusią ! my jeszcze w dwupaku ale termin dopiero na koniec roku więc jest jeszcze czas
pytanie do tych, które muszą zabrać ciuszki dla dziecka do szpitala - co bierzecie i w jakich ilościach dla maluchów?
pozdrawiamaannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymenka wrote:Witam i gratuluje wszystkim mamusią ! my jeszcze w dwupaku ale termin dopiero na koniec roku więc jest jeszcze czas
pytanie do tych, które muszą zabrać ciuszki dla dziecka do szpitala - co bierzecie i w jakich ilościach dla maluchów?
pozdrawiamto tak w skrócie
-
nick nieaktualnyBella powodzenia ! Ja sama przykleiłam literki, jak mąż był w pracy, więc nikt się ze mną nie spierał, faktycznie przy odklejaniu farba odchodzi, wiem bo już mam takie literki dla pierwszego i jak przenosiłam go do innego pokoju, to niestety ścianę uszkodziłam, także warto mieć zapas farby
bella88 lubi tę wiadomość
-
aannkkaa wrote:Dzięki Acikk a Ty chyba dziś wizytujesz nie?
O której mamy trzymać kciuki ?
Bella kciuki zaciśnięte :*
Taaao 14:40
aż jestem ciekawa czy cokolwiek tam się dzieje... Bo ostatnio była "szyjka długa zamknięta wszystko pięknie trzyma" he he
ja tylko czuje że mały się opuścił ale na ile to odczucie jest dobre... ?
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Taaa
o 14:40
aż jestem ciekawa czy cokolwiek tam się dzieje... Bo ostatnio była "szyjka długa zamknięta wszystko pięknie trzyma" he he
ja tylko czuje że mały się opuścił ale na ile to odczucie jest dobre... ?
no u Ciebie tez juz by mogło coś ruszyć
oj będziemy czekać na wieści
-
Przy karmieniu piersią, zęby bardziej się psują?
Jest to moja zmora od początku ciąży. Latam do dentysty co 2-3 tygodnie od 3 miesiąca ciąży, a lista zębów do zrobienia się wcale nie zmniejsza. Po prostu szlag mnie trafia. Wczoraj wyleciało mi "coś". Jak się okazało pół zęba z korzeniem ! I co? Kanałóweczka. 4 w tej ciąży.Jak tak dalej pójdzie, to moja córka za rok będzie miała szczerbatą matkę.
Tyle z moich żali. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny