X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    wy narzekacie że nic się nie dzieje, a ja się boję, bo Polka szuka chyba drogi wyjścia i jak dwa dni temu sobie pępek upodobała tak dziś mi cały dzień po szyjcie "jeździ". :/ i chyba mi się rozwarcie powiększyło, albo coś tam innego się zadziało, bo nie mogę już nogi na nogę założyć w ogóle, i generalnie czuje jakbym się rozlazła w kroku :/

edit: ale najważniejsze, że Olek od rana żadnej więcej kupki nie zrobił, więc Pchełkaa dzięki serdeczne, chyba węgiel zaczął działać, podałam mu już dwie tabletki. Teraz drzemka i przy kolejnym posiłku podam mu kolejną.
    chate posprzątaliśmy z mężem na tip top, ciuchy dzieciaków wszystkie poprasowane, ja do szpitala spakowana na 100% i Polka też. Auto naprawione więc tylko czekać aż znów coś się spier.... :)

Cieszę się, że Olek już lepiej ;-)

• Chichibi Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja najważniejsze, że Sarka jest z Tobą :) ja już bym wiele dała żeby Rozi była już ze mną. Nie nastawiam się na lekki poród.
    Biedna jesteś z tym kroczem :( oby szybko się wygoiło. Trzymaj się tam! :)

alicja_ lubi tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie nie nastawiam ani na najgorsze ani na najlepsze :D Ja nawet jeszcze nie wiem jaki poród mnie czeka :D Mam mysli skłębione gdzieś po środku, tak jakby wgl nie docierało do mnie ze to juz faktycznie koniec ciazy :p żyje z dnia na dzien :p

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala strasznie wspolczuje to rzeczywiscie musialas się na cierpieć :( tak mi Cię żal naprawdę nie dość że w ciazy mialas tyle problemów to koniec też taki ... :(
    Mam nadzieję że Sarka Ci to wszystko wynagrodzi szybko się zagoisz i zapomnisz o tym :) :*

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna strasznie pesymistycznie się nastawiasz :D skoro już wszystko porobnione i sprawne a z olkiem lepiej tzn że czas na poród :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi wrote:
    Ja się wczoraj popłakałam, bo A. chciał żebym swoje parówki podgrzała z jego kiełbasą w jednym garnku xD ..a ja tak bardzo chciała w osobnym garnku haha , a na koniec rzuciłam swoimi parówkami do lodówki i puściłam focha haha

Chichibi powazna sprawa z tymi parowami... :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja współczuję :( ale na pocieszenie jak zdejmą Ci szwy to będzie o wiele lepiej, najgorszy właśnie ten pierwszy tydzień, w ,,tamtych miejscach" wszystko szybko się goi i szybko dojdziesz do siebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Chichibi powazna sprawa z tymi parowami... :D

No jak nic !!! :P dobrze, że nie skończyło się rozwodem :D jak on śmiał chcieć podgrzewać kiełbaski z parówkami !!! :D :*

Matleena lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    No jak nic !!! :P dobrze, że nie skończyło się rozwodem :D jak on śmiał chcieć podgrzewać kiełbaski z parówkami !!! :D :*
    Właśnie nie wiem... Kobieto, za kogo Ty wyszłas??? :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba bylo rzucic w meza tymi parowkami jak on smial wogole pomyslec o podgrzaniu ich razem z kielbaska oj te nasze hormony ciazowe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Właśnie nie wiem... Kobieto, za kogo Ty wyszłas??? :D

Za kielbaskowego potwora :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole moni gratuluje najwazniejsze ze maly Kacperek jest zdrowy i wage mial imponujaca przy porodzie i to jeszcze miesiac wczesniej :)

• Matleena Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:47

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Moja teściowa wymiata w kwestii dobrych rad :D
    Moja droga myślę że samabys tego lepiej nie wymyśliła :D

Matleena lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesiadujecie już w siadzie krawca :D???

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni1403 bardzo gratuluje! Wazne ze z Kacperkiem wszystko dobrze. A ile synus ma cm? :)

Dziewczyny widze ze tu od rana cisniecie z lipcówek :D az sie poplakalam ze smiechu jak przeczytalam wasze posty ;)

Moze ustale wam jakis limit ile kto moze napisac postow w ciagu dnia? Bo ciezko mi sie nadrabia a jako ze jestem adminem Hmm hmmm... Hahahaha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:51

Mi$ia26, Madzisek, Pchelkaa, Marik, pati_zuzia, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przesiaduje ale moj panikuje ze niewiadomo czy tak wolno :)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Justyna strasznie pesymistycznie się nastawiasz :D skoro już wszystko porobnione i sprawne a z olkiem lepiej tzn że czas na poród :D
    znam realia po prostu a rodzić jeszcze nie chce, ciężko mi, ale jeszcze nie mam pewności, że mąż sobie z Olkiem sam poradzi, muszę go przeszkolić i przetestować jeszcze :) no i "zimno" na ustach mi się jeszcze nie wygoiło do końca. No i ciąża jeszcze nie donoszona a mój ginek na urlopie do środy więc ja nie rodzę bez niego.

No i ja rodzę w szpitalu gdzie mój ginek pracuje i liczę, że na niego trafię jak za pierwszym razem. Jest tam zastępcą ordynatora :)

7w3d 💔
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Moni1403 bardzo gratuluje! Wazne ze z Kacperkiem wszystko dobrze. A ile synus ma cm? :)

Dziewczyny widze ze tu od rana cisniecie z lipcówek :D az sie poplakalam ze smiechu jak przeczytalam wasze posty ;)

Moze ustale wam jakis limit ile kto moze napisac postow w ciagu dnia? Bo ciezko mi sie nadrabia a jako ze jestem adminem Hmm hmmm... Hahahaha :D
    Oooo tak flakonik zacznij od nas i ustal godziny nocnej ciszy w których mamy się zamknac :D

Flakonik lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Ja przesiaduje ale moj panikuje ze niewiadomo czy tak wolno :)
    Ja właśnie też sobie siedze ale jakos nie wydaje mi się by to miało cos dać :D
    Asiowa ma fajnie ona ogarnie poród w szpagacie :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1800 1801 1802 1803 1804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ