Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że przeczytałam opis porodu Ali. Chociaż przyznam, że miałam ciary na plecach jak go czytałam, ale jestem nastawiona na wszystkie możliwości.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Dagietka Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ogromny szacun dla Ciebie, opis porodu trzyma w napięciu do samego końca. Dobrze ze już po wszystkim i Sarka jest już z Wami.

Ja wróciłam od Oleńki, lekarz dyżurujacy powiedział że on by ją jutro wypisal, bo wszystko już dobrze i wyniki też ma ok, ale decyzję o wpisie podejmie jutro lekarz prowadzący.

Moja starsza córka ma 17 mcy. Na razie mam dwie w domu i jest całkiem dobrze, bo Marta praktycznie cały czas śpi :)
    Jak sobie radzę z trójką maluchów powiem, jak już Ola będzie z nami w domu.

f2w3kw7iq58r7sko.png[/url]

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Alicja współczuję Ci bardzo, to straszne co przeszłaś Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie a Sara Ci wszystko wynagrodzi ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama- Julka zrobiłaś fałszywy alarm ;D A już myślałam, że będzie kolejny dzieciaczek ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza od wczoraj nic sie nie dzieje ja zaraz biore sie za nalesniki i placuszki serowe :)

Mama-Julka musisz precyzyjniej pisac swoje posty bo stracha juz tu narobilas :)

Acikk jak po urodzinach mamy objadas sie :)

Dagietka super ze Olenka zaraz bedzie z wami w domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:16

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jesteś wielka ;)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, na moje oko to cisza przed burzą :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak moze byc ktora rodzi przyznac sie ??:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala! Podziwiam! Teraz już wszystko będzie dobrze! Pewnie nie umiesz się doczekać aż zabierzesz Sarę do domku :)

Też macie w nocy tak ogromne skurcze nóg? normalnie nie do wytrzymania... później przez cały dzień nogi mnie bolą strasznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Mama-Julka musisz precyzyjniej pisac swoje posty bo stracha juz tu narobilas :)

No kurna, odpowiedziałam na post i nie spodziewałam się, że to takie nieprecyzyjne :-D Ale co się nasmialam, że taki skutek odniosło :-D Trochę adrenalinki dostarczyłam, mówisz :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba jak przeczytalam to mowie do mojego kurna nastepna mamusia rodzi a ja daej nic :)
    Prosze nas tak wiecej falszywie nie straszyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:30

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    No kurna, odpowiedziałam na post i nie spodziewałam się, że to takie nieprecyzyjne :-D Ale co się nasmialam, że taki skutek odniosło :-D Trochę adrenalinki dostarczyłam, mówisz :-D

adrealinki ? mało powiedziane. Mama-Julka my mamy podobne terminy, więc od razu mówię do mojego P, że ja też już chce :D a tu później zawód... nie rodzisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełnia w środę a pisałyście, że 2 dni przed pełnią się zaczynają porody także zobaczymy co będzie jutro :P

Z tego co kojarzę łącznie ze mną 3 czy 4 dziewczyny mają cc :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia najadlam się tak że do teraz jeszcze jestem najedzona. Ale jakiś płaczliwy humor dziś mam już dwa razy się prawie poplakalam :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:48

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    U mnie pełnia inaczej się objawia - teściowa przyjeżdża. Będzie się działo!

No tak w pełnię wilkołaki nie śpią :P Powodzenia! i Dużo cierpliwości! Jak ja ze swoją przez tel gadam to mam wrażenie, że z wkurwu zaraz urodzę...

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:48

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Właśnie śmialiśmy się z mężem, że pewnie rano przyjedzie i z nerwów dostanę skurczy tak, że wieczorem pojedziemy rodzić ;)
    Ubranka małego już w jego szafie. Dzisiaj jeszcze chciałabym spakować torby i wystarczy mi tej roboty. Naprawdę zbliżamy się ku końcowi :D

Normalnie nadrobiłaś porzadkowanie nie ma co :D mam nadzieje że pochwalisz się małego kącikiem jak juz bedzie gotowy ? :D
    mąż tez sie wczuł :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Właśnie śmialiśmy się z mężem, że pewnie rano przyjedzie i z nerwów dostanę skurczy tak, że wieczorem pojedziemy rodzić ;)
    Ubranka małego już w jego szafie. Dzisiaj jeszcze chciałabym spakować torby i wystarczy mi tej roboty. Naprawdę zbliżamy się ku końcowi :D

Skąd Ty masz tyle energii w sobie? Gdyby nie ciąża podejrzewałabym Cię o jakąś stymulację :P

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena jedzie na sterydach. Ja jestem taka zdechła że szok. Jutro pkanuję troche posprzątać ale zobaczymy co wyjdzie z moich planow :P

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1810 1811 1812 1813 1814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ