X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżulia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że przeczytałam opis porodu Ali. Chociaż przyznam, że miałam ciary na plecach jak go czytałam, ale jestem nastawiona na wszystkie możliwości.

alicja_ lubi tę wiadomość

• Dagietka Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ogromny szacun dla Ciebie, opis porodu trzyma w napięciu do samego końca. Dobrze ze już po wszystkim i Sarka jest już z Wami.

Ja wróciłam od Oleńki, lekarz dyżurujacy powiedział że on by ją jutro wypisal, bo wszystko już dobrze i wyniki też ma ok, ale decyzję o wpisie podejmie jutro lekarz prowadzący.

Moja starsza córka ma 17 mcy. Na razie mam dwie w domu i jest całkiem dobrze, bo Marta praktycznie cały czas śpi :)
    Jak sobie radzę z trójką maluchów powiem, jak już Ola będzie z nami w domu.

f2w3kw7iq58r7sko.png[/url]

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Alicja współczuję Ci bardzo, to straszne co przeszłaś Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie a Sara Ci wszystko wynagrodzi ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama- Julka zrobiłaś fałszywy alarm ;D A już myślałam, że będzie kolejny dzieciaczek ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza od wczoraj nic sie nie dzieje ja zaraz biore sie za nalesniki i placuszki serowe :)

Mama-Julka musisz precyzyjniej pisac swoje posty bo stracha juz tu narobilas :)

Acikk jak po urodzinach mamy objadas sie :)

Dagietka super ze Olenka zaraz bedzie z wami w domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:16

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja jesteś wielka ;)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, na moje oko to cisza przed burzą :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak moze byc ktora rodzi przyznac sie ??:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala! Podziwiam! Teraz już wszystko będzie dobrze! Pewnie nie umiesz się doczekać aż zabierzesz Sarę do domku :)

Też macie w nocy tak ogromne skurcze nóg? normalnie nie do wytrzymania... później przez cały dzień nogi mnie bolą strasznie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Mama-Julka musisz precyzyjniej pisac swoje posty bo stracha juz tu narobilas :)

No kurna, odpowiedziałam na post i nie spodziewałam się, że to takie nieprecyzyjne :-D Ale co się nasmialam, że taki skutek odniosło :-D Trochę adrenalinki dostarczyłam, mówisz :-D

menka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba jak przeczytalam to mowie do mojego kurna nastepna mamusia rodzi a ja daej nic :)
    Prosze nas tak wiecej falszywie nie straszyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:30

• Dżulia Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    No kurna, odpowiedziałam na post i nie spodziewałam się, że to takie nieprecyzyjne :-D Ale co się nasmialam, że taki skutek odniosło :-D Trochę adrenalinki dostarczyłam, mówisz :-D

adrealinki ? mało powiedziane. Mama-Julka my mamy podobne terminy, więc od razu mówię do mojego P, że ja też już chce :D a tu później zawód... nie rodzisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełnia w środę a pisałyście, że 2 dni przed pełnią się zaczynają porody także zobaczymy co będzie jutro :P

Z tego co kojarzę łącznie ze mną 3 czy 4 dziewczyny mają cc :)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia najadlam się tak że do teraz jeszcze jestem najedzona. Ale jakiś płaczliwy humor dziś mam już dwa razy się prawie poplakalam :/

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:48

Mama-julka, lula.91, Pchelkaa lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    U mnie pełnia inaczej się objawia - teściowa przyjeżdża. Będzie się działo!

No tak w pełnię wilkołaki nie śpią :P Powodzenia! i Dużo cierpliwości! Jak ja ze swoją przez tel gadam to mam wrażenie, że z wkurwu zaraz urodzę...

• Matleena Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 11:48

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Właśnie śmialiśmy się z mężem, że pewnie rano przyjedzie i z nerwów dostanę skurczy tak, że wieczorem pojedziemy rodzić ;)
    Ubranka małego już w jego szafie. Dzisiaj jeszcze chciałabym spakować torby i wystarczy mi tej roboty. Naprawdę zbliżamy się ku końcowi :D

Normalnie nadrobiłaś porzadkowanie nie ma co :D mam nadzieje że pochwalisz się małego kącikiem jak juz bedzie gotowy ? :D
    mąż tez sie wczuł :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Właśnie śmialiśmy się z mężem, że pewnie rano przyjedzie i z nerwów dostanę skurczy tak, że wieczorem pojedziemy rodzić ;)
    Ubranka małego już w jego szafie. Dzisiaj jeszcze chciałabym spakować torby i wystarczy mi tej roboty. Naprawdę zbliżamy się ku końcowi :D

Skąd Ty masz tyle energii w sobie? Gdyby nie ciąża podejrzewałabym Cię o jakąś stymulację :P

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlena jedzie na sterydach. Ja jestem taka zdechła że szok. Jutro pkanuję troche posprzątać ale zobaczymy co wyjdzie z moich planow :P

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1810 1811 1812 1813 1814 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ