Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyannielica wrote:...Ja dla męża oświadczyłam, że jeśli chce aby JEGO MATKA przyjechała zobaczyć małą to ok ale na jeden dzień. Bez noclegu! Bo inaczej to może się źle skończyć...
Czyżby miało to się skończyć rozlewem krwi? To by była zbrodnia w afekcie i byś była usprawiedliwiona i uniewinniona -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Czyżby miało to się skończyć rozlewem krwi? To by była zbrodnia w afekcie i byś była usprawiedliwiona i uniewinniona
No ja też myślę, ze każdy sąd by mnie uniewinniłale po co sobie w papierach brudzić
Kiedyś słyszałam fajny tekst. Najlepsza teściowa to taka na 102. 100 km od Ciebie i 2 metry pod ziemią
Najgorsze jest tylko tak, że różnie się te geny dziedziczą. Autentycznie boję się, ze mała może być podobna do babci... -
nick nieaktualnyWitam się w Niedzielę, u nas dzisiaj pełne leniuchowanie, już niedługo nie będzie to możliwe.
Alicja, nawet nie wiem co napisać, współczuję Ci że musiałaś przeżyć taki straszny poród, nie wiem ile masz lat ale wyglądasz na młodziutką dziewczynę, tym bardziej mi szkoda że tak to się u Ciebie potoczyło, całe szczęście córcia zdrowa jest już z Wami i to taka wspaniała nagroda dla Ciebie za to wszystko przez co musiałaś przejść.alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d09d29f1530f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a4ed9d9ba97.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a351696f4d38.jpg
Prosze o usprawiedliwienie mojej nieobecność na forum w dniu dzisiejszymflakonik wybacz i nie wyrzucaj mnie z forum ; D oto co dzis robilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:30
Acikk, pati_zuzia, Madzisek, annielica, lula.91, aannkkaa, Ola_45, Madzia890722, Mama-julka, Pchelkaa, Moniusia89, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:17
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyola25 wrote:Ja to sie boje jak cholera
Ja bym się bała gdyby istniało chociażby kilka procent szans, że mój poród będzie wyglądał tak jak u Alicji. Wiem, że w trakcie nie boli, boli po i najgorsza jest pionizacja. Tyle mi wystarczy. Nie słyszałam żeby ktoś po cc leżał i darł się w niebogłosy. Ale lekki dreszczyk niepewności jest. To chyba normalne.magdalena321 lubi tę wiadomość
-
Ola_45 wrote:Dziewczyny, jakos od 16 zaczal mi znowu twardniec brzuch, po 16 juz doszedl do tego bol brzucha na dole. Nadal mi twardnieje i boli co jakis czas. Mam to twardnienie traktowac jako skurcze? Bo ja juz nie wiem.. Wydaje mi sie ze sa regularne. Czop nie odszedl, wody tez nie. Tylko te skurcze mam. Zaraz wezme kapiel i zobacze czy mi przejda
Wczesniej synek byl bardzo aktywny i myslalam ze od tego wzielo sie to twardnienie brzucha. Ale nadal nie przeszlo a brzuch stawia sie coraz mocniej.
Najgorsze jest to ze moj jest w domu, ale auta nie mamy bo w naprawie
Ja nie wiem jak wygladaja skurcze przy porodzie ale przy okresie to i owszem. Najlepszym sposobem bedzie wziecie cieplej kapieli i zobaczysz czy przechodza czy sie nasilaja. Czop moze odejsc przy porodzie, wczesniej wcale nie musi tak jak i wody. Reguly na to nie ma. Ja zycze Ci powodzenia, niezaleznie od rozwoju sytuaxji:) daj znac w miare mozliowsci czy to jest to czy moze falszywy alarm
-
Karola1990 wrote:Acikk nie masz wiadomosci od Moniek? Pytala o kolor wod plodowych jaki powinien byc, moze cos sie u niej zaczelo bo potem nic sie juz nie odezwala...
No nie mam, pytalam jakiś czas temu czy coś u niej się dzieje ale nie napisała nic tutaj. -
nick nieaktualny