SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka
    Eve_84
    GRATULUJĘ!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 21:53

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve_84 wrote:
    Dzisiaj o 13:12 przyszła na świat nasza Alicja :) jak dojdę do siebie, napisze szczegóły :)

Gratulacje :)
    Justyna czy mi się zdaje czy zostalas wykolowana ??

justyna14, Pchelkaa lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielica Kornelka piękna <3 dużo zdrowka i siły dla Was :*

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande wrote:
    Mama-julka - mi po porodzie pediatra powiedziała że niby wystarczy 2 godziny od pierwszej dawki, u mnie nie minęło nawet dwóch godzin więc antybiotyk nie miał szans zadziałać,
    Ogólnie to moja gin mi mówiła że dwie dawki co 4 godziny powinni podać. Ja najpierw miałam straszną nadzieję że będę miała GBS ujemny, niestety okazało się że jest dodatni. :( Strasznie to przeżyłam.

No widzisz, a mi powiedziała, że są to ogólne wytyczne. 6h to czas na zadziałanie antybiotyku we mnie na dziecko. Ale ona pracuje w mieście obok i to też inne województwo to może się okaże, że u nas będzie inaczej. No nie wiem...
    W każdym bądź razie pobiora krew małemu i jak CRP będzie wysokie to dadzą mu antybiotyk. I tym się martwię. 9-ego ide do innego lekarza, a on pracował w naszym szpitalu to może powie coś innego.

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve_84 wrote:
    Dzisiaj o 13:12 przyszła na świat nasza Alicja :) jak dojdę do siebie, napisze szczegóły :)
    gratulacje !! tak czułam, że na mnie nie poczekasz :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniellica piekny post wzruszylam sie jestes wspaniala matka a Kornelcia jest sliczna :)

Eve_84 wielkie gratulacje :)

Justyna a chyba mialyscie rodzic razem :)

Acikk ja bede trzymac kciuki zeby Antek zgral sie z tata a ty trzymaj zeby Kacper zgral sie z dziadkami :)

justyna14 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Gratulacje :)
    Justyna czy mi się zdaje czy zostalas wykolowana ??
    noo :) ale tak czułam, że tak mi Eve zrobi :) no ale cóż, jak przychodzi pora to nóg nie ściśniesz :) także Acikk czuję, że teraz to będzie Twoja kolej :) ja to sobie jeszcze spokojnie poczekam :)

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve_84 gratulacje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve_84 gratulacje :)

Annielica wspała z Ciebie mama. Umiesz docenic ten cud co masz juz przy sobie i zobaczysz z kazdym dniem bedzie Ci coraz lzej:* nim sie obejrzysz a latem bedziemy sie pluskały na ogrodniczkach ;)

A to mój mały po wieczornym słuchaniu naszych wygłupów z mężem :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/435a8fba4f7a.jpg

Mi$ia26, aannkkaa, Mama-julka, annielica, Acikk, Dżulia, ZieloneOliwki, emilka24, pati_zuzia, Matleena, akira, moniek90, Piegus, kwiatakacji, lilianna, Suerte, Hashija, Klara87, iNso87, Pchelkaa, Flakonik, Madzisek, Ola_45, Pola_27, amos, stars2345, genoweffa, Moniusia89 lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    noo :) ale tak czułam, że tak mi Eve zrobi :) no ale cóż, jak przychodzi pora to nóg nie ściśniesz :) także Acikk czuję, że teraz to będzie Twoja kolej :) ja to sobie jeszcze spokojnie poczekam :)

Nie nie ja już powiedziałam że czekam do piątku i tego się trzymam :) będzie mąż możemy rodzic jeszcze 3 nocki musi Antek siedzieć :) dzisiaj chcialabym się do wyspac bo po wczorajszych 3 godzinach snu nie czuje się za rewelacyjnie ;)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Nie nie ja już powiedziałam że czekam do piątku i tego się trzymam :) będzie mąż możemy rodzic jeszcze 3 nocki musi Antek siedzieć :) dzisiaj chcialabym się do wyspac bo po wczorajszych 3 godzinach snu nie czuje się za rewelacyjnie ;)

Ołł, a ja jestem przyzwyczajona do kilku nocek z rzędu po 4-6h ;-)
    Mogę pośpiewać Tobie "kotki dwa" :-D Miłych snów :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co, że ja to chyba wolę się nastawić że będzie ciężko, a później w razie czego być miło zaskoczona... :P Ja to mam tylko nadzieję że na święta już będziemy razem.

Dziewczyny, a czy któraś z Was rodzących już rodziła w szpitalu z 1 st. referencyjności?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ołł, a ja jestem przyzwyczajona do kilku nocek z rzędu po 4-6h ;-)
    Mogę pośpiewać Tobie "kotki dwa" :-D Miłych snów :-)

Ale wiesz co 6 h to nie 3 :D a za kotki dwa dziękuje ale wolę jednak zenka martyniuka :D

Pchelkaa lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    A wiecie co, że ja to chyba wolę się nastawić że będzie ciężko, a później w razie czego być miło zaskoczona... :P Ja to mam tylko nadzieję że na święta już będziemy razem.

Dziewczyny, a czy któraś z Was rodzących już rodziła w szpitalu z 1 st. referencyjności?

To ten najwyższy stopień? Bo jak tak, to Flakonik w Ujastku. I raczej Megi też musiała w takim.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ale wiesz co 6 h to nie 3 :D a za kotki dwa dziękuje ale wolę jednak zenka martyniuka :D

"Parapapapaparapaaaaa ooo aaa" :P
    ja ostatnie 3 noce spałam po 2-4 godziny może... wiem co czujesz... Dzisiaj trochę lepiej to może pośpię.

Acikk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    To ten najwyższy stopień? Bo jak tak, to Flakonik w Ujastku. I raczej Megi też musiała w takim.
    Właśnie ten najniższy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

No wiesz bo bywał sen 4-ro godzinny także ten... i chodziłam jak zombie :-D

Na Twoim miejscu też bym zrezygnowała z mojej kolysanki bo strrraaasznie fałszuje he he.
    Zapomniałam dodać że mam dobre <3 i czego się nie robi dla dobrej koleżanki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 22:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka a my kiedy rodzimy? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Właśnie ten najniższy :)
    Aaaa wtedy jo! Rodzilam w takim prawie 10 lat temu i teraz na taki jestem skazana :-D
    Zmieniło się to, że są piłki, głupi jaś i bym musiała pomyśleć co jeszcze. Personel trochę. A o co cho dokładnie?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hyhy zieloneoliwki widze ze czujesz klimat :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1975 1976 1977 1978 1979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ