Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande wrote:Mama-julka - mi po porodzie pediatra powiedziała że niby wystarczy 2 godziny od pierwszej dawki, u mnie nie minęło nawet dwóch godzin więc antybiotyk nie miał szans zadziałać,
Ogólnie to moja gin mi mówiła że dwie dawki co 4 godziny powinni podać. Ja najpierw miałam straszną nadzieję że będę miała GBS ujemny, niestety okazało się że jest dodatni.Strasznie to przeżyłam.
No widzisz, a mi powiedziała, że są to ogólne wytyczne. 6h to czas na zadziałanie antybiotyku we mnie na dziecko. Ale ona pracuje w mieście obok i to też inne województwo to może się okaże, że u nas będzie inaczej. No nie wiem...
W każdym bądź razie pobiora krew małemu i jak CRP będzie wysokie to dadzą mu antybiotyk. I tym się martwię. 9-ego ide do innego lekarza, a on pracował w naszym szpitalu to może powie coś innego. -
nick nieaktualnyAniellica piekny post wzruszylam sie jestes wspaniala matka a Kornelcia jest sliczna
Eve_84 wielkie gratulacje
Justyna a chyba mialyscie rodzic razem
Acikk ja bede trzymac kciuki zeby Antek zgral sie z tata a ty trzymaj zeby Kacper zgral sie z dziadkamijustyna14 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Gratulacje
Justyna czy mi się zdaje czy zostalas wykolowana ??ale tak czułam, że tak mi Eve zrobi
no ale cóż, jak przychodzi pora to nóg nie ściśniesz
także Acikk czuję, że teraz to będzie Twoja kolej
ja to sobie jeszcze spokojnie poczekam
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEve_84 gratulacje
Annielica wspała z Ciebie mama. Umiesz docenic ten cud co masz juz przy sobie i zobaczysz z kazdym dniem bedzie Ci coraz lzej:* nim sie obejrzysz a latem bedziemy sie pluskały na ogrodniczkach
A to mój mały po wieczornym słuchaniu naszych wygłupów z mężem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/435a8fba4f7a.jpgMi$ia26, aannkkaa, Mama-julka, annielica, Acikk, Dżulia, ZieloneOliwki, emilka24, pati_zuzia, Matleena, akira, moniek90, Piegus, kwiatakacji, lilianna, Suerte, Hashija, Klara87, iNso87, Pchelkaa, Flakonik, Madzisek, Ola_45, Pola_27, amos, stars2345, genoweffa, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:noo
ale tak czułam, że tak mi Eve zrobi
no ale cóż, jak przychodzi pora to nóg nie ściśniesz
także Acikk czuję, że teraz to będzie Twoja kolej
ja to sobie jeszcze spokojnie poczekam
Nie nie ja już powiedziałam że czekam do piątku i tego się trzymambędzie mąż możemy rodzic jeszcze 3 nocki musi Antek siedzieć
dzisiaj chcialabym się do wyspac bo po wczorajszych 3 godzinach snu nie czuje się za rewelacyjnie
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Nie nie ja już powiedziałam że czekam do piątku i tego się trzymam
będzie mąż możemy rodzic jeszcze 3 nocki musi Antek siedzieć
dzisiaj chcialabym się do wyspac bo po wczorajszych 3 godzinach snu nie czuje się za rewelacyjnie
Ołł, a ja jestem przyzwyczajona do kilku nocek z rzędu po 4-6h
Mogę pośpiewać Tobie "kotki dwa"Miłych snów
-
nick nieaktualnyA wiecie co, że ja to chyba wolę się nastawić że będzie ciężko, a później w razie czego być miło zaskoczona...
Ja to mam tylko nadzieję że na święta już będziemy razem.
Dziewczyny, a czy któraś z Was rodzących już rodziła w szpitalu z 1 st. referencyjności? -
Mama-julka wrote:Ołł, a ja jestem przyzwyczajona do kilku nocek z rzędu po 4-6h
Mogę pośpiewać Tobie "kotki dwa"Miłych snów
Ale wiesz co 6 h to nie 3a za kotki dwa dziękuje ale wolę jednak zenka martyniuka
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:A wiecie co, że ja to chyba wolę się nastawić że będzie ciężko, a później w razie czego być miło zaskoczona...
Ja to mam tylko nadzieję że na święta już będziemy razem.
Dziewczyny, a czy któraś z Was rodzących już rodziła w szpitalu z 1 st. referencyjności?
To ten najwyższy stopień? Bo jak tak, to Flakonik w Ujastku. I raczej Megi też musiała w takim. -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ale wiesz co 6 h to nie 3
a za kotki dwa dziękuje ale wolę jednak zenka martyniuka
"Parapapapaparapaaaaa ooo aaa"
ja ostatnie 3 noce spałam po 2-4 godziny może... wiem co czujesz... Dzisiaj trochę lepiej to może pośpię.
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ale wiesz co 6 h to nie 3
a za kotki dwa dziękuje ale wolę jednak zenka martyniuka
No wiesz bo bywał sen 4-ro godzinny także ten... i chodziłam jak zombie
Na Twoim miejscu też bym zrezygnowała z mojej kolysanki bo strrraaasznie fałszuje he he.
Zapomniałam dodać że mam dobrei czego się nie robi dla dobrej koleżanki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 22:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny