X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa nie taka z Ciebie kruszyneczka skoro tak swoetnie sobie radzisz ;) 3mam kciuki abyś szybko urodziła:*

U mnie krwawienie jest juz 3 tydzien.

Inso a poziom billurbiny mierzyli dla małej??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja super!! A powiedz werandowalas mala najpierw?? I dlugi ten spacerek??

alicja_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Alicja super!! A powiedz werandowalas mala najpierw?? I dlugi ten spacerek??

Nie werandowałam.
    Chciałam to robić, ale lekarz popukał się w czoło jak mu powiedziałam :D
    Pierwszy spacer 22 minuty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o krwawienie to u mnie jest cały czas - już 2 tygodnie. Żywa czerwona krew.

• lips Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po ktg, narazie bez skurczów więc nadal cierpliwie czekamy. Mam pytanko do dziewczyn które karmią piersią. Stosujecie jakieś diety lub eliminujecie jakieś produkty? Tyle róznych teori krąży w sieci że aż głowa boli.

atdc3e5eao0yqv5p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilka poszla w ruch, polecam kazdej

alicja_, MeGi2986, genoweffa, Mi$ia26, stars2345, pati_zuzia, aneczka1983, aannkkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa - normalnie relacja na żywo :) czekamy na kolejne wpisy :)

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:27

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka trzymam kciuki tez polecam piłkę w sumie od 6cm do pełnego rozwarcie na pilce siedziałam jak bedzie relacja z partych to będziesz bohaterka pchelka haha :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 10:27

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25taz9s.jpg
    Czesc ciotki ! Mam juz jeden dzień <3

MeGi2986, Mi$ia26, Piegus, genoweffa, Dżulia, Ola_45, Hashija, nikicia86, stars2345, pati_zuzia, Madzisek, justyna14, Suerte, mandarynkaa, aneczka1983, aannkkaa, m@rzenie, Matleena, bella88, Flakonik, Moniusia89, Karola1990, alicja_, maya34, kwiatakacji, lula.91, Klara87 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie te krwawienie to z jakims chyba sluzem bo czasami sa to po prostu gluty krwi :/

Acikk a Ty jak sie czujesz??

Inso u mnie maly lezal 3 doby na solarium.

Ja jakas przewrazliwiona jestem i maz wyszedl z malym na 10 min pojwzdzil po balkonie :P

Dziewczyny a czy ktorejs z dzieciaczkow ma albo mialo sapke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam czasu dzis nic naskrobac caly czas tesciowa mi wisi nad uchem :/

Pchelkaa dajesz czadu kochana trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    25taz9s.jpg
    Czesc ciotki ! Mam juz jeden dzień <3
    Jest slodziaczek piekny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    No to tak jak wyzej właśnie..nie mierzyli wczesniej bo po Niej widac nie bylo..a dzis pediatra powiedziała,ze jakas taka jakby bardziej mimo,ze tez dużo nie widac a okazuje sie az 14
    Po moim Franiu nic nie bylo widac ale go dali do salarki z bilurbina na poziomie 7.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi gdyby nie to naciete krocze no to byłaby bajka :P i to ze ledwo żyje bo nie da sie tu nawt na chwile oka zamknac w tym szpitalu :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk lada moment wyjdziecie do domku i wtedy sie zrelaksujesz i przy pomocy mezusia odpoczniesz :) ciesz sie ze etap frustracji z ciazy masz juz zakonczony, teraz pewnie Twoje szczescie jest jeszcze silniejsze ;)

Acikk lubi tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki on jest fajny ten twoj antoś :)

Rewelka i ty, gratulacje tez:D

A ja dzisiaj ide sobie na lody bo pozniej bede mogla o nich pomarzyc :( jeszcze musze zjesc kebaba i pizze i bede szczesliwa i bede mogla rodzic :P a jutro jeszcze impreza firmowa, a ja nir mam w co sie ubrac nawet ;<

MeGi2986 lubi tę wiadomość

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo pizzę też bym zjadła:).

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze az normalnie nie wierze Pchelka to jest mistrzyni :-D czuje sie jak bym tam z tobą była :-D a u nas dalej cisza dzisiaj KTG zobaczymy :-)

alicja_ lubi tę wiadomość

‹‹ 2005 2006 2007 2008 2009 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ