Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa gratuluję
Spory ten Twój klocek
Acikk wrote:Wiecie co leży ze mna taka laska ale jestem juz taka zniesmaczona jej gadkami narzeka ze ja boli po cc i nie umie zajść do toalety ale 3 piętra na dwor kurzyc to by umiała zejść a hasła i swoim dziecku ma typu "o kurwa jaki on gruby i ryży będzie trzeba to golic" albo "Ale ma zasys jebany"
Współczuję takiej współlokatorkiMłoda jakaś?
-
Gratulacje dla nowych mamusiek
dziś w końcu znalazłam troszkę czasu od powrotu do domu ale nie zdolam wszystkiego nadrobić.
U mnie mały w szpitalu też był 24h na dobę ze mną. Trochę ciężko było w pierwszą dobę ale jakoś dałam radę.
No i musze iść bo mały się obudziłpóźniej wrzucę jakąś fotkę
-
nick nieaktualny
-
m@rzenie wrote:Hej dziewczyny
Trochę mnie nie było bo nie miałam dostępu do internetu. Melduję, że 30.11.2015 o 16.10 przyszła na świat Joasia
Poród SN, a malutka miała 3660 g i 57 cm
Jest cudowna
Dzisiaj wyszłyśmy do domku dopiero bo miała żółtaczkę.
Pewnie nie uda mi się nadrobić bo widzę po pierwszej stronie, że dużo się działoGratuluję więc wszystkim mamusiom
Joasia:) jakie ładne imię! Gratulacje!!
m@rzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiak caly dzien sama. Dopiero o 18maz wrocil. Takze dlatego mnie nie bylo. Bo jak jesten sama to nie ma czasu na forum
Marzenie ,Pchelka i revvelka gratulacje:) zaraz uzupelnie liste.
Pchelka na ktorego ty mialas termin? Bo na liscie jest ze na 5,12 a z suwaczka masz dzisiaj 41tc
Nadulka jak u ciebie? Macie juz imie dla dziewczynki?
Kate dobrze ze twojej corci nic sie nie stalo powazniejszego. Ja nie wiem co bym zrobila z paniki w takiej sytuacji
Antos nasz forunowy blondasek jest cudownyzakochana jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:26
-
nick nieaktualnyAle tutaj czad. Super dziewczyny GRATULACJE!!!
Tutaj na szybko wstawię Wam zdjęcie Oli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f64fdb6718e6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/613a972bf1fd.jpg
Wczoraj dopiero wyszłam ze szpitala. Już deprecha mnie zaczynała mnie brać. No, ale już wracam do żywych i muszę zacząć nadrabiać tutaj wasze poczynania, a widzę że dzieje się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 18:49
Flakonik, Madzisek, Moniusia89, aannkkaa, Dżulia, Piegus, Kate4, lilianna, MeGi2986, pati_zuzia, Mama-julka, genoweffa, fresa, maya34, emilka24, Klara87, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
Wiecie co brak mi słów ta laska powiedziała ze mają jej zabrać dziecko na nic bo nie da rady sie nim jeszcze zajac i udawała ze płacze jak szła do wc dziecko zabrali a ona poszła palić i to z kim ? Z własną matka ! Brak mi słów...
Na moje oko ma ok 20 lat i twierdzi ze przeniosła ciążę i 3 tug bo tp miala na 12 listopadai ze niby była wtedy w szpitalu ze skurczami ale sie nie rozkrecily wiec wypisala sie na wlasne zadanie a teraz tu gada ze oskarzy ten szpital i odszkodowanie... MASAKRA !!!
-
nick nieaktualny