Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO 14:37 urodzila sie Irenka, 4100, 56 cm, 10/10. Porod zakonczony cc. Mala nie schodzila do kanalu, tetno spadalo. Odezwe sie jutro jak dojde do siebie. Mala jest sliczna!!
aannkkaa, Ola_45, stars2345, Mi$ia26, Piegus, genoweffa, m@rzenie, Hashija, MeGi2986, Dżulia, pati_zuzia, Matleena, KASIAG24, iNso87, lilianna, nikicia86, Flakonik, Madzisek, Moniusia89, alicja_, Suerte, Mama-julka, kasiakasia11, aneczka1983, emilka24, lula.91, Klara87, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
P helka gratulacje!!!
Nie nie, wody na szczescie jeszcze nie:D
Pranie robilam i zapomnialam o rurce do odplywu wody i sobie lezala na ziemi i cala lazienka i pol przedpokoju ;/ bo mam tak lipna lazienke ze szok... A ja przyzwyczajona ze odplyw tez schowany jest i sie o nim nie musialam martwic tylko wlaczalam pralkr i wylaczalama ze ja sie glupsza jakas w tej ciazy zrobilam to nawet o tym zapomnialam przy wstawianiu ;/ eg
Awww kfc jeszcze zjesc musze no tak:D -
nick nieaktualny
-
Wiecie co leży ze mna taka laska ale jestem juz taka zniesmaczona jej gadkami narzeka ze ja boli po cc i nie umie zajść do toalety ale 3 piętra na dwor kurzyc to by umiała zejść a hasła i swoim dziecku ma typu "o kurwa jaki on gruby i ryży będzie trzeba to golic" albo "Ale ma zasys jebany"
-
Hej dziewczyny
Trochę mnie nie było bo nie miałam dostępu do internetu. Melduję, że 30.11.2015 o 16.10 przyszła na świat Joasia
Poród SN, a malutka miała 3660 g i 57 cm
Jest cudowna
Dzisiaj wyszłyśmy do domku dopiero bo miała żółtaczkę.
Pewnie nie uda mi się nadrobić bo widzę po pierwszej stronie, że dużo się działoGratuluję więc wszystkim mamusiom
Piegus, Tinusia, Hashija, MeGi2986, pati_zuzia, genoweffa, Asiowa, iNso87, kasiakasia11, lilianna, Ola_45, Flakonik, Suerte, Moniusia89, Matleena, Mama-julka, maya34, emilka24, lula.91, Klara87, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelka gratulacje!! Wreszcie nareszcie jestesie razem!
Dziś moj termin i jedyne co to z rana mnie przegonilo, myślałam że to oczyszczanie przed ale po tym cisza. Nic sie nie dzieje...
Dziś znów synek idzie do babci na noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 16:55
-
nick nieaktualnyCzęść
Na wstępie gratuluje wszystkim mamusiom;)
My zaliczylismy już szpital 4 dni bo malutka zaksztusila się pokarmem i zaczęła dusić karetka wzięła nas do szpitala i bylysmy na obserwacji 4 dni ale na szczęście jest ok;)
No i muszę się pochwalić że karmie sama piersią już tydzieńprzystawką dwa glodomorki razem do piersi i ciągną
ładnie przybierają więc narazie nie muszę dokarmiac;)
Madzisek, Matleena, kwiatakacji lubią tę wiadomość