Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:A moj maz zabija ludzi na Ps,ale nie marudze mu bo jakby nie patrzec konsole dostal ode mnie, a I przez caly rok nie gra tylko w zimie zawsze I to w nocy
Moj maz tez gra ale często nie ma czasua ja lubie patrzec i to dla niego jest taki relaks a ja w tedy mam czas tez dla siebie samej
pati_zuzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO js sobie nie wyobrazam takiego swrdzenia chyba bym sobie skore zdarla,bo ja jak juz sie drapie to na calego I czesto do krwi. A jak moj maz mnie drape to mu mowie zrby mnie nie smyral tylko drapal a on zawsze mowi,ze ma juz mojs skore pod paznokciami
-
nick nieaktualny
-
O 20:50 5.12 na świat przyszła Gabrysia SN bez przeciwbólowych, bez nacięcia z wagą 3900 i 56cm dł. 10pkt zdrowa
Na pasku oszukanstwo jakies wyszło, bo termin mialam na wczoraj czyli na 4.12:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 00:10
Mi$ia26, aannkkaa, nikicia86, alisss871, fresa, Matleena, pati_zuzia, aneczka1983, emilka24, iNso87, rewelka, Marik, Flakonik, Ola_45, Madzisek, justyna14, MeGi2986, Dżulia, ZieloneOliwki, Klara87, Mama-julka, Piegus, Moniusia89, genoweffa, niania.ogg, Madzia890722, lula.91, kwiatakacji, lilianna, m@rzenie, kasiakasia11, Kate4, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Mamuski
nowym Mamusiom gratuluje oczywiscie. Ciezko Was nadrobic, My jescze w szpitalu, z kokarmem troche kiepsko ale juz coraz lepiej.
A to Nasza córcia:
aannkkaa, rewelka, pati_zuzia, Mi$ia26, Flakonik, Marik, Ola_45, fresa, Matleena, Madzisek, justyna14, MeGi2986, Dżulia, Klara87, Mama-julka, genoweffa, niania.ogg, Madzia890722, lula.91, Karola1990, kwiatakacji, lilianna, m@rzenie, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny