Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanjaniebieska wrote:piszę tu mało, bo przy dwójce starszych dzieci i różnych innych obowiązkach ciężko się odnaleźć
jutro zaczynam 39 tc... a tak naprawdę dopiero będzie 38+
a ja juz tak bardzo chciałabym urodzić... mąż ma akurat urlop 2 tyg. macie sprawdzone sposoby? my sex... póki co 2 razy było i nic... będziemy próbować dalej... ale jestem ciekawa kiedy co i jak... ciężko mi się chodzi, ze względu na ból w kręgosłupie na samym dole jakby w pośladku taki nerw mnie łapał... masakra...
Działa niby herbata z liści malin, ale trzeba ją pić dłuższy czas, tarmoszenie i ssanie sutków i całkiem serio - słuchanie Zenka MartyniukaTa ostatnia metoda dość kontrowersyjna, ale podziałała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:kurcze chyba będę musiała pojeździć po marketach i szukać
czemu mi sie spać nie chce -.- ...
U mnie pora do spania to północ od kilku miesięcy. No i jeszcze narobiłaś apetytu na alkohol, niedobra Ty
A tak wogóle to nie chce mi się wierzyć, że żadne dziecko nie chce się urodzić w MikołajkiPatrzałam że Chichibi na dziś ma termin, to może ona...
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:U mnie pora do spania to północ od kilku miesięcy. No i jeszcze narobiłaś apetytu na alkohol, niedobra Ty
A tak wogóle to nie chce mi się wierzyć, że żadne dziecko nie chce się urodzić w MikołajkiPatrzałam że Chichibi na dziś ma termin, to może ona...
U mnie pora snu to 1/2 .. sama sobie zrobiłam.. pocieszam sie czekoladą bo co mi pozostało
też mi sie wierzyć nie chce ze nikt nie urodził w mikołajki ;o
-
nick nieaktualnyWiadomosc od Suerte:
O 16.59 urodzil sie Bartuśo 5.30 zaczely sie skurcze, o 5.50 odeszly mi zielone wody wiec musielismy od razu isc na porodowke. Z racji za wysokiego cisnienia lezalam do 16 pod ktg non stop... Po okazalo sie ze po tylu godzinach mam dalej tylko 2cm wiec zrobili mi cesarke... 3755 i 51 cm
aannkkaa, Mama-julka, Klara87, kasiakasia11, Piegus, Mi$ia26, emilka24, Dżulia, Madzisek, Ola_45, iNso87, genoweffa, MeGi2986, ZieloneOliwki, Moniusia89, kwiatakacji, lula.91, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:No to Anka Mama-julka mam nadzieje,ze przywricilam Ci wiare w mikolajki,a wlasciwie Suerte
Taaaa bo by było coś nie halo
Edit. Trzymałaś w niepewności do końca z tą wiadomością he he.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 23:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygratulacje dla mikołajkowej mamusi! fajny termin sobie dzieciatko wybrało Mając refleksje na temat terminów stwierdzam ze fajne terminy są tak do 15 grudnia bo potem to już trochę zlane ze świętami ale mnie i tak czeka koniec grudnia bo doktor twierdzi, że po świętach już mnie położy do szpitala Wiec pewnie w najlepszym razie Sylwester spędzę w sputalu choć wolałabym na oddziale niż na porodówce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Włączyłam Zenka. Czekam na efekty
Jakby co to z reklamacjami proszę się zgłaszać do Acikk. Za jakiś tydzień przerzucę się na disco polo i mam nadzieję, jak Ty, że zadziałaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 23:31