Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka, mam taki nawal pokarmu, ze to jest jakis zart chyba. Jakbym sie spiela, to nalesnikow dla calej rodziny moglabym nasmazyc hahahaha
A tak na powaznie, uciazliwe to jest, bo leci z piersi nonstop. Ale wiem, ze niebawem sie wszystko unormuje.
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Genoweffa zostawiaja cie w szpitalu ?
Miałam wybór. ALbo zostaję, albo wychodzę. Wybrałam to 2, dziecko ma się dobrze, łożysko w dobrym stanie. Rozwarcie tylko na pół palca i praktyczny brak skurczów. Według doktorka tp 12.12., a mała waży 4250g. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiegus wrote:I jak, zdecydowałaś się na Wejherowo? Daj znać jak opieka i w ogóle warunki.
Tak, zdecydowałam że rodzę w Wejherowie, ale dziś poza SORem ginekologicznym nic więcej nie widziałam. Położna przyjmująca bardzo miła, a doktorek wesołek z humorem, obym na niego jeszcze trafiła, bo bardzo sympatyczny i fajnie nam się rozmawiałoPiegus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej u mnie skurcze sie dzis pojawily na ktg ale nie czeste malemu dzis na ktg tetno zaniklo wystraszylam sie cholernie ale mialam powtarzane i jest ok
Jutro moze czegos wiecej sie dowiem ze wspollokatorka ciagle rozmawiamy bardzo mila babeczka
genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
piszę tu mało, bo przy dwójce starszych dzieci i różnych innych obowiązkach ciężko się odnaleźć
jutro zaczynam 39 tc... a tak naprawdę dopiero będzie 38+
a ja juz tak bardzo chciałabym urodzić... mąż ma akurat urlop 2 tyg. macie sprawdzone sposoby? ciężko mi się chodzi, ze względu na ból w kręgosłupie na samym dole jakby w pośladku taki nerw mnie łapał... masakra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 00:23
-
nick nieaktualny